gunaydın gulcangulcan nasılsın cok gecmıs olsun sanırım pko varmıs degıl mı takma kafana ama tedavısı mumkun olan bı rahatsızlık hemde pkolu olup hamıle kalan bırsuru kısı var
merhaba alminas,evet PCO çıktı bende,inşallah ilaçlardan fayda görürümde biran önce bebişime kavuşurum.buarada soğan kürünede başladım inaşallah devam edebilirim.eşimdede hareketsizlik çıktı,bakalım onu nasıl halladicez yarın tekrar doktora gidecek bakalım hayırlısı.morelimde bozuldu bayaç.PCO çıkmasının şokunu atamadan,eşimdede böyle çıkınca dahada çok şok oldum ve ümitlerim kırıldı.bizim iş baya zorlaştı.mevlam her şeye kadirdir.inşallah bizide görür sevdiği kullarına bağşeddiği güzellikleri bizede yaşatır.:Saruboceq:
merhaba alminas,evet PCO çıktı bende,inşallah ilaçlardan fayda görürümde biran önce bebişime kavuşurum.buarada soğan kürünede başladım inaşallah devam edebilirim.eşimdede hareketsizlik çıktı,bakalım onu nasıl halladicez yarın tekrar doktora gidecek bakalım hayırlısı.morelimde bozuldu bayaç.PCO çıkmasının şokunu atamadan,eşimdede böyle çıkınca dahada çok şok oldum ve ümitlerim kırıldı.bizim iş baya zorlaştı.mevlam her şeye kadirdir.inşallah bizide görür sevdiği kullarına bağşeddiği güzellikleri bizede yaşatır.:Saruboceq:
gunaydın kızlar babylovecok tbrk ederım allah analı babalı buyutmenı nasıp etsın ıns hayırlısı ıle kucagına al benım durumum ıse aynı hala kırmızılar yok fakat karnım felaket agrıyor belımde bugun mutlaka hastalanacagım sanırım. annem kayınvalıdem ve gorumcem hep beraber beklıyoruz(( esımde 3 gundur dıbımde sureklı soruyor hastalandın mı dıye ıcımden dıyorum kı hastalandım deyıp kurtulayım :))) tek basıma beklerım!!! kukuleta sen hastalan dın mı test yapmayacagım canım cunku ben yaptım daha once negatıf cıktı bugunde gecsın bakalım bırkacgun sonra yaparım testı. kızlar yalnız bu bekleme durumu cok sınır bozucu butun belırtıler olacagın yonunde ama gelen gıden kırmızı yok ne ıgrenc bı duygu ((((((
günaydın kızlarrrr....zemuszemuszemuszemuszemuszemusinşallah hepimiz için hayırlı ve müjdeli bir gün olur.
canımcım benimde adetten 1 gün önce yani 19unda pembemsi bi akıntı geldi :çok üzgünüm::çok üzgünüm: dün de öyle geldi ama kanama henüz başlamadı...bunlar adetin geleceğinin habercisi diye düşünüyorum ama hiç göğüslerde ve kasıklarda herhangibir belirti yok.....
çok nazlı gelecekse gelse de ben de ona göre bu ay ne yapacaksam çaresine baksam kür mür falan....
canım sen daha ümidini kesme ama evdekilere umutlu olduğunu yine de söyleme hemen idrarda belli olmuyor zaten çoğu kişi 3 gün geçti anca silik bi çizgi çıktı diyor.....canım benim inşallah yürekten dua ediyorum hamilesindir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Tamam canım tarihini ekledim listeyeyerimseniben
hepiniz çok sağolun kızlar, inşallah darısı sizlere.. yanlız bugün acayip sağ kasığımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi sizce bu normalmi ya çok korkuyorum ben
gulcann bende PKOluyum .pkolu olmak gebe kalmaya engel değilkiiihihoyyytBence pkolu olmak bir ayrıcalıktır:lepi:
inşallah engel değildir.ozaman neden 13 aydır hamile kalamadım.çbu tedaviden sonrada olmazsa kafayı yiyebilirim.şu ilaçlarım bir bitsinde bakalım.ben klomen kullanıyodum daha önce.yeni doktor pko çıkınca gonaphane verdi.acaba pko su olanlara klomen iyi değilmi sende br sorsan doktoruna gerçi sormuştursun belkide.allah hepimize yardım etsin.:teselli:
mirmirmirmirKimsecikler yok bugünnn beklemede olan arkadaşlarr nerdesiniz güzel haberlerle gelinsositososito
canım ben yaklaşık 1 saat önce adet oldum ne yazıkki :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inşallah diğer kızlardan iyi haberler alırız artık rabbim bi dahaki aya ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:benim bi dahaki adet tarihim 16 ağustos canım:asigim::asigim:
:gitme:Üzüldümm :1hug:ne yapalım kısmetimizde ne yazılıysa.İnşallahh birdahki aya rabbim yüzünü güldürür:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?