Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben hala beklıyorum gelen gıden kırmızı yok :mafoldumben esım bugun test yaptırmaya gıdecegız dıyorrrkaydirigubbakcemilebende bekleyelım belkı klomenden gecıkmıstır dıyorum yada kıst olmustur dıyorum:gitme:dınlemedı benı annesı ıle kaynanasının gazına geldı test almaya gıttı:bbo:gelınce toplucak bana test yapacaklarmıs sonucu negatıf cıkıncalaelaelaelaelaebende onlara boyle nanık yapacagımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

hepiniz çok sağolun kızlar, inşallah darısı sizlere.. yanlız bugün acayip sağ kasığımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi sizce bu normalmi ya çok korkuyorum ben

babylove tebrik ediyorum canim
Allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah..

canim endiselenme degerin gayet normal
agrilar ilk ogrendigim hafta bendede cok olmustu
adet sancisi gibi, ayakta bile duramiyordum
ilk bir hafta surekli uzandim dinlendim
canim imkanin varsa calismiyorsan sende bu sekilde yap
bebisinle Allaha emanet olun..

canım hiç belirti olmayanlarda da hamilelik olabiliyor inş. rabbim hamişsindir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oooff yaaa umutlanmak ıstemıyorum ama merakta edıyorum belırsızlık kotu yaaa kafamçokkarıştıtest yaptrımayada korkuyorum negatıf cıkacak dıyee:sinifsinif:hamıs ısemde aha soyle kalacagımmm:1shok:

ben hala cok seyahat ettıgım ıcın tutmadıgını dusunuyorum kac saat yolda araba tepesındeydım hıc uzanıp ıstırahat edemedım kı

klomenden cok uzaklara ayrıca annemlerden demafoldumbenhadı yuru gıdıyoruzz kacalım buralardan kaydirigubbakcemile5 bın supurgeye balsurat atla arkamakaydirigubbakcemile3

klomenden cok uzaklara ayrıca annemlerden demafoldumbenhadı yuru gıdıyoruzz kacalım buralardan kaydirigubbakcemile5 bın supurgeye balsurat atla arkamakaydirigubbakcemile3

Biz gidiyoz kızlarrrr hadeyinnn hoşçakalın
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sabahtan berı oyalanmak ıcın mercımek koftesı yaptım tıramısu yaptım yemek pısırdım semızotu hala vakıt gecmıyor evı temızledık gorumcemle yok daha saat 13 00 aksam olmadı kafamçokkarıştı

canım çok sağol, moral verdin bana,ben çalışıyorum ama cumaya kadar raporluyum, bakalım ondan sonra napıcaz, değerim yükselirse dr la konusur yine rapor alırım artık..

Rapunzelim kaçak senii ulann alttan gizli gizli okuyorsun yukarı çık topiğekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…