Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

balım çok uyuşukluk var uyumak istiyorum hep

inşallah serenay hamileyizdir

bir yandan da adet ağrılarım var gibi geliyo amannnn karıştım kaldım bu ay

hihoyyytHamiş listemiz git gidee artıcak inşallahhhhihoyyytyakınlarda hamiş haberleri gelicek kokusunu alıyorum :sinifsinif: :1rolleyes:

canlarım inşallah hamilesinzdir,güzel haberlerinizi bekliyoruz....benim kafama bişi takıldı kızlar,yarın son klomenimi içicem böylelikle 5 günü tamamlamış olucam,yalnız dr beni ayın 27 sinde çağırdı,eğer iğne vermiş olsaydı ne zaman vurulmam gerekirdi,burda okuduğum kadarıyla hemen herkese vurulmuş iğne,bu dr bana neden çatlatma iğnesi vermedi acaba..

bugün dr.a gittim geçen ay tek klomenle yumurta 14 olmuştu bu sefer 2 kullandım ama 12mm çok sinirlerim bozuldu ya bir sürü yumurta oluşmuş ama hepside küçükmüş 2 gün sonra tekrar gidicem eğer 12mm olan büyürse iğne vericekmiş geçen ay 14 mm olan 2 gün içinde 5 mm büyümüştü
off ya niye böyle oldu tek klomenle 19 mm olduda yüksek dozda niye olmadı ben geçen seferkinden daha iyi çıkar diye bekliyodum inşallah 2 gün içinde büyür(((

ayzan benimde ilk klomen kullanışım dr bana iğne vermedi herkese iğne verilmiyor belli bir boyuta gelmesi lazım 27sinde ne kadar büyüdüğüne bakacak o zman karar verir iğneye bana gereg duymadı 23 mm olmuştu bekliyorum 6 gün sonra adet günüm

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

canım moralini bozma
2 hafta önce cuma doktora gitmiştim baktı 11,4 mm dedi
pazartesi tekrar çağırdı yeterince gelişirse iğne verecekti, siz bu arada 2 gün de bir birlikte olmaya devam edin dedi
pazartesi bi gittim yumurtam yeterince oluşmuş bide kendi kendine yumurtlamışım
çok sevindim ilişkiye devam dedi, 15-20 gün sonra belli olur dedi
bide bebiş olursa diye düşüğe karşı hap verdi sabah akşam alıyorum
geçen hafta çok fazla kasık ağrım ve bel ağrım vardı hatta oturduğum yerde bacağımı bile kaldıramıyordum ağrıdan
bu hafta çok azaldı belirtiler, bakalım hayırlısı.
bide ben cumadaki kontrolümden sonra incir yemiştim kurusu değil ama, onunda etkisi olduğunu düşünüyorum

Sende moralini bozma ve bu konuda çok düşünmeyeye çalış, hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
kızlar ben de klomene yeni başladım iğnemi oldum...beni de yazın listeye lütfeeen..ilk uygulama hayırlısı allahtan..
Aramıza hoşgeldinbuyrunnnnnnnnnhayırlı olsun inşallahh tedavin:Saruboceq:listeye eklerim ama bana gelecek adet tarihini yazman gerekiryerimsenibenyazarsınn
kızlar kırmızılar gelmedı test yaptım negatıf cıktı sanırım ıgneden gecıkıyorum
:gitme:hayırlısı olsun alminasım benneyaptımki
ezgi her ay farklı sinyal veriyor yumurtalıklarımız malesef.1 ay buyurken dıger ay buyumeyebılıyor.Ama morelini bozma o yumoş geçte olsa büyüyüp çatşıcaktıryerimseniben
:sm_confused:ayzan hiçbir fikrim yokk .neden doktora sormadınkiii..Kızlar kafanıza takılan herşeyi, doktora sorun biz yarım saat konuşuyorz muaynede eşimleyerimseniben

umutlumm günayydınnn sanadaopuyorumnanaktanıyi olmaya çalışıyorm sen nasılsın sevgili DıNAZORUMkaydirigubbakcemile5

sositosositoAllaha şükür bu ayda 20 tane klomeni yuttuktan sonra ebediyyyennnnnnnnn kurtuldum artık klomendennn...sositososito

kızlar günaydın iğnemi yaptıları 4 gün oldu hala bi belirti yok acaba çatlamadı mı diye düşünüyorum sağ yumurtalık gelişmişti benim sadece ilişki esnasında o tarafta bi ağrı var acaba bu çatladığına mı işarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…