bugün dr.a gittim geçen ay tek klomenle yumurta 14 olmuştu bu sefer 2 kullandım ama 12mm çok sinirlerim bozuldu ya bir sürü yumurta oluşmuş ama hepside küçükmüş 2 gün sonra tekrar gidicem eğer 12mm olan büyürse iğne vericekmiş geçen ay 14 mm olan 2 gün içinde 5 mm büyümüştü
off ya niye böyle oldu tek klomenle 19 mm olduda yüksek dozda niye olmadı ben geçen seferkinden daha iyi çıkar diye bekliyodum inşallah 2 gün içinde büyür(((
Aramıza hoşgeldinbuyrunnnnnnnnnhayırlı olsun inşallahh tedavin:Saruboceq:listeye eklerim ama bana gelecek adet tarihini yazman gerekiryerimsenibenyazarsınnkızlar ben de klomene yeni başladım iğnemi oldum...beni de yazın listeye lütfeeen..ilk uygulama hayırlısı allahtan..
:gitme:hayırlısı olsun alminasım benneyaptımkikızlar kırmızılar gelmedı test yaptım negatıf cıktı sanırım ıgneden gecıkıyorum
ezgi her ay farklı sinyal veriyor yumurtalıklarımız malesef.1 ay buyurken dıger ay buyumeyebılıyor.Ama morelini bozma o yumoş geçte olsa büyüyüp çatşıcaktıryerimsenibenbugün dr.a gittim geçen ay tek klomenle yumurta 14 olmuştu bu sefer 2 kullandım ama 12mm çok sinirlerim bozuldu ya bir sürü yumurta oluşmuş ama hepside küçükmüş 2 gün sonra tekrar gidicem eğer 12mm olan büyürse iğne vericekmiş geçen ay 14 mm olan 2 gün içinde 5 mm büyümüştü
off ya niye böyle oldu tek klomenle 19 mm olduda yüksek dozda niye olmadı ben geçen seferkinden daha iyi çıkar diye bekliyodum inşallah 2 gün içinde büyür(((
:sm_confused:ayzan hiçbir fikrim yokk .neden doktora sormadınkiii..Kızlar kafanıza takılan herşeyi, doktora sorun biz yarım saat konuşuyorz muaynede eşimleyerimsenibencanlarım inşallah hamilesinzdir,güzel haberlerinizi bekliyoruz....benim kafama bişi takıldı kızlar,yarın son klomenimi içicem böylelikle 5 günü tamamlamış olucam,yalnız dr beni ayın 27 sinde çağırdı,eğer iğne vermiş olsaydı ne zaman vurulmam gerekirdi,burda okuduğum kadarıyla hemen herkese vurulmuş iğne,bu dr bana neden çatlatma iğnesi vermedi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?