hayır cnm kasık ağrım dışında hiç bi belirtim yok, ne göğüslerde şişlik ne damarlanma nede akıntı aksine kuruluk var, inan sevinemedim ben ya hamileliğime bi görsem keseyi anca ozaman rahat etcem, değerim düşük zaten bugün öğleden sonra hastaneye gidicem kan vermeye inşallah değer ikiye katlamıştır cnm, sende durumlar nasıl
Aramıza hoşgeldinbuyrunnnnnnnnnhayırlı olsun inşallahh tedavin:Saruboceq:listeye eklerim ama bana gelecek adet tarihini yazman gerekiryerimsenibenyazarsınn[
arkadaşım gelecek adet tarihim,5 ağustos...:Saruboceq:
ciddimisin ya normalde doktorlar 3 ay diyor ama ben bir kere kullandım daha olmadı şimdi tekrar deneyeceğim... ya inş bebişine kavuşursun peki doktorlar ne diyor...
ben gonaphene kullandım canım 1,5 ayı geçtikten sonra yumurtam ancak oluştu
yani geçen hafta başı,
bakalım önümüzdeki hafta kırmızıları görmezsem
tatil dönüşü size müjde veririm inşallah
ciddimisin ya normalde doktorlar 3 ay diyor ama ben bir kere kullandım daha olmadı şimdi tekrar deneyeceğim... ya inş bebişine kavuşursun peki doktorlar ne diyor...
Ciddiyim canım:jeyyar:Benim doktor heray yumoşları kalite görünce kloemn dedi durdu .İğnelere geçmek için acele etmedik.Ama artık bu ay son ay artık yeter bu kadar denemek.doktor sebebsiz infertilite diyor.aşılamada tutmadıkaydirigubbakcemile3Böyle işte
***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR************************** TEMMUZ AYI LıSTESı
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 TEMMUZ ??????
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 TEMMUZ ?????
angel_eda::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 TEMMUZ ?????
yarenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 TEMMUZ ?????
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 TEMMUZ ?????
alminas1976:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 TEMMUZ ?????
BEBEGIMIZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 TEMMUZ
nilsu24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 TEMMUZ
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 TEMMUZ
rapunzell_82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
cananzer::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 TEMMUZ
serenay2010::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 TEMMUZ
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 TEMMUZ
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 TEMMUZ
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ?????
AĞUSTOS AYI LıSTESı
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 AĞUSTOS
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 AĞUSTOS
pamuksel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 AĞUSTOS
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 AĞUSTOS
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 AĞUSTOS
simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 AĞUSTOS
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 AĞUSTOS
zehra.tugba::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 AĞUSTOS
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 AĞUSTOS
ipekyol51:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 AĞUSTOS
gulyhas::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 AĞUSTOS
ezgi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 AĞUSTOS
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 AĞUSTOS
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 AĞUSTOS
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 AĞUSTOS
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 AĞUSTOS
gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 AĞUSTOS
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 AĞUSTOS
kukuleta09::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 AĞUSTOS
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 AĞUSTOS
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 AĞUSTOS
****Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****
Ciddiyim canım:jeyyar:Benim doktor heray yumoşları kalite görünce kloemn dedi durdu .İğnelere geçmek için acele etmedik.Ama artık bu ay son ay artık yeter bu kadar denemek.doktor sebebsiz infertilite diyor.aşılamada tutmadıkaydirigubbakcemile3Böyle işte
canım ya hayırlısı olsun benim doktor ilk aydan hem iğne hem klomen verdi ama tutmadı gerçi ben iğnemi tatildeyken vuruldum denize falan girdim ondan etkilenmiş olabilir belki... bence sen bu ay hem klomen hem çatlatma iğnesi dene canım....
canım ya hayırlısı olsun benim doktor ilk aydan hem iğne hem klomen verdi ama tutmadı gerçi ben iğnemi tatildeyken vuruldum denize falan girdim ondan etkilenmiş olabilir belki... bence sen bu ay hem klomen hem çatlatma iğnesi dene canım....
Canım iğne derken yanlış anladın .Ben zaten 7.aydır çatlatma iğnesi (ovitrella)vuruyorum kendime.Dediğim iğnler tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler gibi bişiydi:1rolleyes:
Canım iğne derken yanlış anladın .Ben zaten 7.aydır çatlatma iğnesi (ovitrella)vuruyorum kendime.Dediğim iğnler tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler gibi bişiydi:1rolleyes:
sanırım yanlış anlaşma oldu ben 5 gün klomen içiyorum 13.gün preglen çatlatma iğnesini vurunuyorum ama kendim yapmıyorum iğneyi..hatta iki doz vuruluyorum.senin ki farklı sanırım canım..