slm kızlar saatım yaklastıkca gerılıyorum nerdesınız yahu gelınde benı bıraz tesellı edınnnnmafoldumbenkorkuyorum sonuctan kalbım carpıyor vallaaa:sinifsinif:kukuleta balsurat nerdesınız huhuuuu:bbo:
canım onlar yok ama ben burdayım. Adetin geçtimi senin......
sagol canım 4 gun gectı
rica ederim canım idrar testi yaptın mı peki....kan sonucu bekliyordun demi sen...
yaptım negatıf cıktı :sinifsinif:sımdı kan testımı beklıyorum saat 5 gıbı alacagım:1shok:
canım inş pozitif çıkar.. Bende bu ay klomen ve iğne kullandım adetime 3 kala idrar da silik çıktı hemn gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı hayal kırıklığı yaşadım... şimdide kırmızılar geldi....inş sende öyle olmaz canım sonuç pozitiftir..ne kadar zamandan beri hamile kalmaya çalışıyorsun...
Kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..
sakın aglama babylove guclu ol umutsuzluga kapılma stresten uzak tut kendını bol bol dua et ben senın ıcın edecegımm sakın bırakma kendını bebegının senın gucune ıhtıyacı var unutma:1hug:
kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..
Kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..
ben 2 aydır denıyorum bu ay ılkkez klomen kullandım daha once rahım agzımda yapısıklık vardı denemelerımız basarısız oluyordu hsg fılmı ıle acıldı
mutluluğum sadece 2 gün sürdü, sanırım bu saaten sonra yükselmez hiç duymadım değeri düştükten sonra tekrar yükselen o yüzden hiç umudum yok, bu kadar zor bulmuşken onu kaybediyorum.. çok kötü bi duygu bu ya tarifi imkansız..
ben 2 aydır denıyorum bu ay ılkkez klomen kullandım daha once rahım agzımda yapısıklık vardı denemelerımız basarısız oluyordu hsg fılmı ıle acıldı
2 ay çok kısa bir süre 8 aydır deniyorum ama malesef bende buay ilk defa klomen kullandım...bence hiç canını sıkma yoksa bile moral bozma bence...
canım aslı haklı benim 3. klomen de başarısız oldu 4.yü de ben kullanmıcam artık....ilkinde hemen tutturamayabiliyorsun demişlerdi bana....hiç belirti filan yok mu?
canım ya bozma borelini kaç haftalık kanaman falan varmı...
mutluluğum sadece 2 gün sürdü, sanırım bu saaten sonra yükselmez hiç duymadım değeri düştükten sonra tekrar yükselen o yüzden hiç umudum yok, bu kadar zor bulmuşken onu kaybediyorum.. çok kötü bi duygu bu ya tarifi imkansız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?