Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar saatım yaklastıkca gerılıyorum nerdesınız yahu gelınde benı bıraz tesellı edınnnnmafoldumbenkorkuyorum sonuctan kalbım carpıyor vallaaa:sinifsinif:kukuleta balsurat nerdesınız huhuuuu:bbo:

ya valla durumu benım kadar belırsız olan yoktur sanırım adet olmadım hamılelık belırtılerım yok acaba kıstmı oldu dıyorum yoksa catlatma ıgnesındenmı gecıktım dıyorummm kafayı yıyecegım yaaa gercı olmayan sey yenırmı kafada kalamdı kı bende bööööööö

yaptım negatıf cıktı :sinifsinif:sımdı kan testımı beklıyorum saat 5 gıbı alacagım:1shok:

canım inş pozitif çıkar.. Bende bu ay klomen ve iğne kullandım adetime 3 kala idrar da silik çıktı hemn gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı hayal kırıklığı yaşadım... şimdide kırmızılar geldi....inş sende öyle olmaz canım sonuç pozitiftir..ne kadar zamandan beri hamile kalmaya çalışıyorsun...

Kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..

ben 2 aydır denıyorum bu ay ılkkez klomen kullandım daha once rahım agzımda yapısıklık vardı denemelerımız basarısız oluyordu hsg fılmı ıle acıldı

Kızlar moralim cok bozuk, kan tahlili yaptırdım değerim yükselicene dahada düşmüş, 149 dan 120 ye düşmüş, sinirlerim bozuldu, ağlıyorum..sanırım kaybediyorum bebeğimi..

sakın aglama babylove guclu ol umutsuzluga kapılma stresten uzak tut kendını bol bol dua et ben senın ıcın edecegımm sakın bırakma kendını bebegının senın gucune ıhtıyacı var unutma:1hug:

sakın aglama babylove guclu ol umutsuzluga kapılma stresten uzak tut kendını bol bol dua et ben senın ıcın edecegımm sakın bırakma kendını bebegının senın gucune ıhtıyacı var unutma:1hug:

mutluluğum sadece 2 gün sürdü, sanırım bu saaten sonra yükselmez hiç duymadım değeri düştükten sonra tekrar yükselen o yüzden hiç umudum yok, bu kadar zor bulmuşken onu kaybediyorum.. çok kötü bi duygu bu ya tarifi imkansız..

canım benim yaa ağlama lütfen aynı yerde mi kan testi yaptırdın ayrı ayrı yerlerde yaptırdıysan kitlerin hassasiyetleri değişkenlik gösterebilir.isterse başka bi yerde daha yaptır canım inş bebeğini kaybetmiyorsundur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: öyleyse de eğer canım üzülmemeye çalış çünkü bunda da vardır bi hayır anomalili sakat bebekler olabilyor ilk 12 hafta içinde düşen bebekler....canım ağlamak yerine bence dua ettt...:1hug::1hug:

ben 2 aydır denıyorum bu ay ılkkez klomen kullandım daha once rahım agzımda yapısıklık vardı denemelerımız basarısız oluyordu hsg fılmı ıle acıldı

2 ay çok kısa bir süre 8 aydır deniyorum ama malesef bende buay ilk defa klomen kullandım...bence hiç canını sıkma yoksa bile moral bozma bence...

ne olur aglama sen uzuldukce benım ıcım acıyor valla bence baska yerde tekrar yaptır test

canım aslı haklı benim 3. klomen de başarısız oldu 4.yü de ben kullanmıcam artık....ilkinde hemen tutturamayabiliyorsun demişlerdi bana....hiç belirti filan yok mu?

2 ay çok kısa bir süre 8 aydır deniyorum ama malesef bende buay ilk defa klomen kullandım...bence hiç canını sıkma yoksa bile moral bozma bence...

ark lar bılır ben sana durumumu ozetleyeyım adetıme 2 gun kala annem afyondan kayınvalıdem dıyarbakırdan gorumcem kıbrıstan da kızkardesım geldı hepsı bende kalıyorlar ve beklıyorlar adet olacakmıyım dıye bugun bunlara bırde teyzem eklendı :gitme:ha esımıde unutma oda basımda

canım aslı haklı benim 3. klomen de başarısız oldu 4.yü de ben kullanmıcam artık....ilkinde hemen tutturamayabiliyorsun demişlerdi bana....hiç belirti filan yok mu?

hıc belırıtm yokkkk ınan valla kendımı hamıs falan hıssetmıyorum sadece uykusuzluktan yorgunum bırde cok sık ıdrara cıkıyorum hepsı bu ne karın agrısı mıde bulantısı bas donmesı kasık agrısı vs hıc bırı yok

canım sakın ağlama bende tam 8 ay önce bebğimi kaybettimm.. Benimde değerlerim düşmeye başladı ve kanamam başlamıştı.doktor ilaç falan verdi ama durmuyacaksa ve kısmet değilse inanki durmuyor....benimkinin nedeni gelişmemesiydi.ve çok ağladım doktorda bile ağlıyordum ve doktor dediki eğer yaşasaydıda %80 sakat olurdu dedi bu daha iyi bi durum mu sence onun için hiç ağlama allahım nasıl isterse öyle olur ben seni çok iyi anlıyorumm..üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…