teşk canım o listeyi nerden görebiliyoruz acaba
gunaydın hala kırmızılar yok belırtı yok ıdrarda baktırdım negatıf cıktı bu sabah kanda bhcg baktırdım saat 5 te alacagım sonucları bıldırecegım sıze meraktta bırakmam sonuctan korkuyorummmm
kızlar 26 sı adet günüm benimşimdiden kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi olur mu böyle şeyler benim gibi olan var mı yoksa kırmızılar mı geliyor çok stresteyim hergün bunu düşünüyorum kafayı yiyeceğim yardım edin
kızlar ben de klomene yeni başladım iğnemi oldum...beni de yazın listeye lütfeeen..ilk uygulama hayırlısı allahtan..
Yok canım hamile değilimkaydirigubbakcemile3Kurtuldum derken artık sonladnırılması gerekiyordu tedavinin klomende ve çatlatıcı iğnede 7.ay oldu:lepi:
canım hamilelik belirtileriyde adet belirtileri hemen hemen aynı zaten
ikisindede kasıkta ağrılar olabiliyor
benimde geçen hafta kasık ve bel ağrılarım çok fazlaydı
ama bugünlerde pek bişey yok
sen bunları düşünmemeye çalış, biliyorsun en önemli düşmanın sitres
en iyisi bekleyip görmek
Slm Zehra, klomeni günde kaç tane aldın? bitince ilaç hemen mi çatlatma iğnesi oldun?İğneden ne kadar sonra ilişki oldu?
Çok soru sordum galiba bende önümüzdeki ay başlayacağım o yüzden çok heyecanlıyım ve meraktayım. Kaç tane yum oluşmuştu sende?Birden fazla ise Hepsi çatlamışmısır acaba? Yumurtlamanda sorun varmıydı yoksa doktor hamile kalmanı kolaylaştırmak içinmi verdi?
Teşekkürler şimdiden kusura bakma çok soru sordum
serenay vücudunu fazla dinleme derim yoksa günler geçmek bilmezz.Kendine uğraşlarr bull araştırma belirtilerle ilgili konularıda:1rolleyes:İnşallahhhhh gebelik belirtileridirrr ağrılarınn.ADetle hamılelık belırtılerı bıbırıne bnzedıgı ıcın bırsey dıyemıyorum:1rolleyes:kızlar 26 sı adet günüm benimşimdiden kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi olur mu böyle şeyler benim gibi olan var mı yoksa kırmızılar mı geliyor çok stresteyim hergün bunu düşünüyorum kafayı yiyeceğim yardım edin
Balsurat meraba canım. Senin için inan o kadar çok üzülüyorumki tabi kendim içinde. Uzun zamnadır yazmıyorum. Sadece girip yazılanları okuyorum. Ben 4 ay klomenle tedavi gördüm. Son 2 ayı aşılama idi. Ama sonuç sıfır edlde var sıfır. Sen iyi dayanmışsın bu kadar ay. Dr. Beni 1 ay daha çağırdı ama gimicemi psikolojimin artık dayanmıcanı söyledim. Allah sabır versin hepimize. Umarım bu ay başarılı olur canım.
Balsurat her aymı kullandın klomen ve çatlatma iğnesini? Bende sabrına ve azmine hayran oldum. Hem maddi hem manevi olarak etkilenmemek mümkün değil, inşallahhhhh bu sefer olur olmazsada bence kendini dinlenmeye al . Belki farkına varmadan bilinçaltında baskı yapıyorsundur vede stres. Kendiliğine oluruna bıraktığında bence daha kolay kalırsın inşallahhhh
balsurat cnm benim çok saol aslında senin yanında mırın kırın etmememiz gerekir senin sabrına hayranım u marım bu ay senin ayın olur ve beklediğin o güzel haberi alır bize de bildirirsin
çok teşekkür ederim cnm desteğin için,bekliyorum dediğin gibi yapacak bişey yok.Senin ne zaman belli olacak ve ilk kez mi kullandın klomeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?