Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya canım benim daha ikinci deneme bence annenlere söyle üstüne glmesinler sanırım hastalanaca falan de en azından kimse sormaz varsada süpriz olur yani.....

kaç kez kan testi yaptırdın canım değerlerin neydi...
benim adetin 3 gün geçince evde 2 tane test yaptım ikiside kopkoyu iki cıktı, daha sonra 2 gün önce kan testi verdim ondada değer 149 du, bugün ise 110-120 gibi bişey dedi,yani sanırım kimyasal gebelik falan bu. sonucu alınca size hbr veririm kızlar desteğiniz için sağolun..

canım dediğim gibi daha erken en az 2 defa daha kan testi yaptır ama gün aşırı yaptır ondan sonra kesinleşir zaten. üzülme lütfen onunda çok etkisi olur......

Slm Asfa çok teşekkür ederim , Hamilesin demek çok sevindim, allah tamamına erdirsin sağlıklıca yavruna kavuşursun sende inşallah.
peki adetin başlangıcından itibaren 13. gün iğne vuruluyorsan ne zaman ilişki veriyor doktor 36 saat sonramı veya daha erkenmi?

bende cvp vermek ıstedım ek bılgın olsun dıye bana adetımın 5.gunu gunde 2 doz olmak sartıyla klomen vverdı 5gun ıcınde bıttı 14.gun cagırdı yumoslarıma baktı 17mm den 5adet olusmustu 15.gun ıgnemı vurdu 36 sonra bol ılıskı onerdı denedım adet tarıhımden 4gun gectı kırmızılar gelmedı beklıyorum

meraba canım yok hamile değilim daha bu ay tutmadı 13.gün iğne vurunuyorsun o gün ilişkiye girmiyorsun 14,15,16,17 gün hergün ilişkiye giriyorsun canım.ayrıca iğneyi vurunmadan 2 gün öncede ilişki yasak dedi doktor bana.... sen hiç iğne vuruldun mu

Merhaba arkadaşlarım ,
Uzun zamandır topiğe giremedim , benim bebiş geç döllenme imiş...
Geçen cuma yeni öğrendik ama çok şükür kalp atışlarını gördüm.
Fakat maalesef düşük riskim varmış , 10 gün raporluyum bu hafta evdeyim.
Bu arada çok güzel bişey olduuuuuuuu 17 Temmuzda teyse oldum kızlarrrr
Çok tatlıııııııı
Tüm yazıları okuyamadım ama aramıza çok yeni katılan olmuş.
Herkes hoşgelmişşşşş, inşallah herkes en kısa zamanda mutlu haberi alır...

Balsuratım nolsuun be gülüm, acayip yoğun bir şekilde çalışıyorum. Pazartesi izine çıkacağım inşallah, bu yüzden bütün işlerimi bitirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun.
TOTEMİİİMM kızz özlettin kendimi be canıım. Yeğenimizin iyi olmasına çok sevindim tatlım Sakın ola ki fazla yorma kendini. Hatta hiçç yorma. Oğluma hamileyken bana da dinlen düşük riskin var demişti doktor ama ben dinlememiştim. Sonra da 7 aylık doğuruverdim yavrumu. Allah kimselere göstermesin erken doğumu. O yüzden ne yapacakmışsıınn, hep dinlenecekmiişsiinkaydirigubbakcemile5
Babylove güzelim şu an kendini ne kadar kötü hissettiğini anlayabiliyorum. Ama arkadaşların da dediği gibi noolur kendine dikkat et. Allahım hayırlısını versin hepimize. Yüce Mevlamdan dilerim ki inşaallahh bebeğin bırakmaz seni. Ama olaki bırakırsa da hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım gülüm. Allah yardımcın olsun.

Kızlar ben aşılama tedavisindeyim bugün yumoşlara bakılda sadece bir tane yumoş 20mm diğer 3 tanesi 13mm de. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım Cuma günü aşılamam var. Aşılama gününe kadar o 13mmlikler büyürmü acaba.

kızlar şimdi baska bi yerde yaptırdım orda 513 cıktı, hangisi doğru şimdi bu değerlerin dr a gösterdim, dr ikisinden biri yanlıs cuma tekrarla testi , bide progestrone baktırıp öyle gel muayne etcem dedi, dış gebelik de olabilir dedi, yada gec döllenmede..

Çok şükür bak şimdi de yüksek çıkmış. Bence sen ilk yaptırdğın yerde yaptır gülüm, daha bağlayıcı olur.

slm kızlar ben hamıle degılım bhcg 0.1 cıktı cok uzgunum cok agladım halada aglıyorum adetımı sorarsanız hala olmadım balsurat o nedenle yenı tarıh soyleyemıyorum sanamafoldumben:sinifsinif:

Çok şükür bak şimdi de yüksek çıkmış. Bence sen ilk yaptırdğın yerde yaptır gülüm, daha bağlayıcı olur.

zaten diğer hastaneden bu 513 lü değeri aldıktan sonra ilk yaptırdıgım yere gittim sizde 2 saat öncesinde 120 cıktı dedim nasıl oluyo hangisine inancam ben dedim, onlarda ozaman bidaha inceleyelim dedi, 1 saat sonra arayın dediler arıcam bi yarım saat sonra cnm bakalım şimdi kac cıkıcak, kördüğüm oldu bu iş

slm kızlar ben hamıle degılım bhcg 0.1 cıktı cok uzgunum cok agladım halada aglıyorum adetımı sorarsanız hala olmadım balsurat o nedenle yenı tarıh soyleyemıyorum sanamafoldumben:sinifsinif:

cnm lütfen sende üzülme, inanki herseyde bi hayır var artık ben ona inandım, allahım doğru zamanını biliyodur er yada gec bebişine kavusucaksın sende, sıkma lütfen canını inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavusursun..

canım benim noolur üzülme biliyorum çok can sıkıcı ama metanetli olmak zorundayız....allahın bildiği vardır o herşeyin hayırlısını verir rabbime sığın canım ondan hayırlısını dile....bak biz de ümitlerimizi bi dahaki aya erteledik çok şükür tek şansımız bu ay değildi ve her ay ümidimizi bi sonraki aya erteleyebiliyoruz.

cok uzgunum bennnn:gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…