1 aylıktı daha cnm, kanamam falan hiçbirseyim yok..
ne olur aglama sen uzuldukce benım ıcım acıyor valla bence baska yerde tekrar yaptır test
hıc belırıtm yokkkk ınan valla kendımı hamıs falan hıssetmıyorum sadece uykusuzluktan yorgunum bırde cok sık ıdrara cıkıyorum hepsı bu ne karın agrısı mıde bulantısı bas donmesı kasık agrısı vs hıc bırı yok
şimdi eşimi arayıp çağırdım, gelsin birde senin dediğin gibi baska bi hastanede deniycez ama hiç ümidim yok cnm..
şimdi eşimi arayıp çağırdım, gelsin birde senin dediğin gibi baska bi hastanede deniycez ama hiç ümidim yok cnm..
benim adetin 3 gün geçince evde 2 tane test yaptım ikiside kopkoyu iki cıktı, daha sonra 2 gün önce kan testi verdim ondada değer 149 du, bugün ise 110-120 gibi bişey dedi,yani sanırım kimyasal gebelik falan bu. sonucu alınca size hbr veririm kızlar desteğiniz için sağolun..kaç kez kan testi yaptırdın canım değerlerin neydi...
benim adetin 3 gün geçince evde 2 tane test yaptım ikiside kopkoyu iki cıktı, daha sonra 2 gün önce kan testi verdim ondada değer 149 du, bugün ise 110-120 gibi bişey dedi,yani sanırım kimyasal gebelik falan bu. Sonucu alınca size hbr veririm kızlar desteğiniz için sağolun..
canım meraba sen zehraya sormuşsun ama ben cevap vereyim ben klomeni 5 gün günde 2 kez kullandım. çatlatma iğnesinide adetim 13. günü vuruluyorum benim bu ikinci gebeliğim ilki gelişmediği için kürtaj oldum 6 ay korunmadığım halde olmadı doktor bunu bana hamileliğimi hızlandırmak için verdi.
Slm Asfa çok teşekkür ederim , Hamilesin demek çok sevindim, allah tamamına erdirsin sağlıklıca yavruna kavuşursun sende inşallah.
peki adetin başlangıcından itibaren 13. gün iğne vuruluyorsan ne zaman ilişki veriyor doktor 36 saat sonramı veya daha erkenmi?
Slm Asfa çok teşekkür ederim , Hamilesin demek çok sevindim, allah tamamına erdirsin sağlıklıca yavruna kavuşursun sende inşallah.
peki adetin başlangıcından itibaren 13. gün iğne vuruluyorsan ne zaman ilişki veriyor doktor 36 saat sonramı veya daha erkenmi?
kızlar şimdi baska bi yerde yaptırdım orda 513 cıktı, hangisi doğru şimdi bu değerlerin dr a gösterdim, dr ikisinden biri yanlıs cuma tekrarla testi , bide progestrone baktırıp öyle gel muayne etcem dedi, dış gebelik de olabilir dedi, yada gec döllenmede..
Çok şükür bak şimdi de yüksek çıkmış. Bence sen ilk yaptırdğın yerde yaptır gülüm, daha bağlayıcı olur.
slm kızlar ben hamıle degılım bhcg 0.1 cıktı cok uzgunum cok agladım halada aglıyorum adetımı sorarsanız hala olmadım balsurat o nedenle yenı tarıh soyleyemıyorum sanamafoldumben:sinifsinif:
slm kızlar ben hamıle degılım bhcg 0.1 cıktı cok uzgunum cok agladım halada aglıyorum adetımı sorarsanız hala olmadım balsurat o nedenle yenı tarıh soyleyemıyorum sanamafoldumben:sinifsinif:
canım benim noolur üzülme biliyorum çok can sıkıcı ama metanetli olmak zorundayız....allahın bildiği vardır o herşeyin hayırlısını verir rabbime sığın canım ondan hayırlısını dile....bak biz de ümitlerimizi bi dahaki aya erteledik çok şükür tek şansımız bu ay değildi ve her ay ümidimizi bi sonraki aya erteleyebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?