cnm inşallah güzel haberler alırız cuma günü, ama ben çok umutsuzum baksana bernatte ile sat tarihi aramızda 2 gün var onun hcg değeri 3118 lerde, benimki muhtelemelen dış gebelik herhalde .. çünkü dr da sat tarihine göre değerin biraz düşük dedi. neyse artık kendimi herseye hazırladım hayırlısı olsun..[/QUOT
Canım günaydın. Lütfen bu kadar umutsuz olma. Seni anlıyorum, umut edip de kötü bir şey olursa (Allah esirgesin) daha az zararla atlatmaya çalışıyorsun. Ama sat tarihleri aynı olsa da yumurtlama günleriniz farklı olabilir. Yani biriniz 11. günü yumurtamış, diğeriniz de 18. günü yumurtlamış olabilrsiniz. Dolayısıyla döllenme tarihleri de değişir. Ne oldu değerini düşük çıkaran hastaneden bir ses çıktı mı canım merak ettim. Her ihtimale karşı sen kendine dikkat et. Gerisini de Yüce Rabbim bilir canım.
gunaydın ark lar umutlu sanada cok tsk edıyorum benı merak etmeyın toparlandım aglayarak zırlayarak bıryere varılamayacagını anladım.bıraz once dr umu aradım cunku 5gun gecmesıne ragmen hala adet olmadım testte yaptım negatıf cıktı dedım testlere bakma 15 gun daha bekle hamıle olabılırsın dıyor ben kıst olmasından ve buay adet olamamaktan korkuyorum dedım bırsey olmaz bırdahakı ay bakarız dıyor dr umun rahatlıgı benı sınır ettı ben sımdı ne yapmalıyım rıca etsem adetı gecıken ve kıst olusan ark lar varsa bana yardımcı olabılırmı neden gecıkıyorum ben dr um gebe olabılırsın desede ben bılıyorum kı degılım cunku kanda mmutlaka cıkardı haksızmıyım arklar
cnm inşallah güzel haberler alırız cuma günü, ama ben çok umutsuzum baksana bernatte ile sat tarihi aramızda 2 gün var onun hcg değeri 3118 lerde, benimki muhtelemelen dış gebelik herhalde .. çünkü dr da sat tarihine göre değerin biraz düşük dedi. neyse artık kendimi herseye hazırladım hayırlısı olsun..[/QUOT
Canım günaydın. Lütfen bu kadar umutsuz olma. Seni anlıyorum, umut edip de kötü bir şey olursa (Allah esirgesin) daha az zararla atlatmaya çalışıyorsun. Ama sat tarihleri aynı olsa da yumurtlama günleriniz farklı olabilir. Yani biriniz 11. günü yumurtamış, diğeriniz de 18. günü yumurtlamış olabilrsiniz. Dolayısıyla döllenme tarihleri de değişir. Ne oldu değerini düşük çıkaran hastaneden bir ses çıktı mı canım merak ettim. Her ihtimale karşı sen kendine dikkat et. Gerisini de Yüce Rabbim bilir canım.
ewt cnm aksam aradık değeriniz yine aynı cıkıyor diyor1 49-120-123 aynı hastane sonuçlarım.. neyse artık beklemeye aldım kendimi hayırlısı bakalım..
ewt cnm aksam aradık değeriniz yine aynı cıkıyor diyor1 49-120-123 aynı hastane sonuçlarım.. neyse artık beklemeye aldım kendimi hayırlısı bakalım..
babylove bu sonuclar neye gore degısıyormus bılıyormusun sana bı acıklama yaptılar mı benım dr umda bhcg degerı degısebılır 15 gun beklemelısın dıyor benım degerım 0.1kesınlıkle degılım
babylove bu sonuclar neye gore degısıyormus bılıyormusun sana bı acıklama yaptılar mı benım dr umda bhcg degerı degısebılır 15 gun beklemelısın dıyor benım degerım 0.1kesınlıkle degılım
yok cnm zaten benim dr um izindeydi baska bir dr a gittim, onunda ağzından zorla laf alınıyor sinirin tekiydi, bana dediği sadece sat tarihine göre değerlerin düşük, cumaya kadar beklicez cuma yükselmemiş olursa bi kaç gün içinde adetle atarsın diyor, dün bide karından ultrasonla baktı hiçbişey gözükmedi cuma geldiğinde aşağıdan bakıcam bu sefer dedi, bakalım artık hayırlısı..
bu arada cnm seni üzmek istemem ama değerin en alt seviyede adetten kac gün sonraki değerin bu yada adetin gectimi..
bu arada cnm seni üzmek istemem ama değerin en alt seviyede adetten kac gün sonraki değerin bu yada adetin gectimi..
5 gun gectı
hamıle olmadıgımı bılıyorumda nıye adet olmadıgımı bılmıyorum kısttenn korkuyorum ben bu kadar korkarken dr um bı kadar rahat hala bana hamıle olabılırsın dıyor 15 gun bekle dıyor onceden ne guzel 26.gun tık dıye adet olurdum
Canım 10.güne göre yumoşlar biraz küçük gibi görünüyorr.Benim 12.gün 19 mm 20 mm oluyordu yumoşlar .Aam hiç sorun etme onlar geçte olsa büyüyücektirropuyorumnanaktanMerhaba kızlar. Ben dün doktordaydım reglimin 10. günüydü. Bir yumurtam 13 mm olmuş. 7. gün gittiğimide bir yumurta vardı. 10. gün 12 mm yeni bir yumurta olmuş büyümüş. Toplam iki yumurta. Nasıl sizce büyüklükleri. Dr normal diyor aman bana küçük gibi geldi.
alminasım dün evde yoktum gelemedim:sm_confused:slm kızlar saatım yaklastıkca gerılıyorum nerdesınız yahu gelınde benı bıraz tesellı edınnnnmafoldumbenkorkuyorum sonuctan kalbım carpıyor vallaaa:sinifsinif:kukuleta balsurat nerdesınız huhuuuu:bbo:
hihoyyytTOTEMimmm canım naberr özledikkk seni arada gell opuyorumnanaktanMerhaba arkadaşlarım ,
Uzun zamandır topiğe giremedim , benim bebiş geç döllenme imiş...
Geçen cuma yeni öğrendik ama çok şükür kalp atışlarını gördüm.
Fakat maalesef düşük riskim varmış , 10 gün raporluyum bu hafta evdeyim.
Bu arada çok güzel bişey olduuuuuuuu 17 Temmuzda teyse oldum kızlarrrr
Çok tatlıııııııı
Tüm yazıları okuyamadım ama aramıza çok yeni katılan olmuş.
Herkes hoşgelmişşşşş, inşallah herkes en kısa zamanda mutlu haberi alır...
canımcım bu ay çok stresliydin ailecek beklediniz...kendine haksızlık etme kist falan diye de aklını bulandırma bence drun çok iyi davranıyor...sakin olmalı, aklı selim olmalı panik olsun da sen de kafayı sıyır bunu mu istiyorsun....hem o bu konunun uzmanı lütfen biraz güvenir misin druna demekki böyle olup 15 gün sonra hamile olduğunu öğrenenler olabiliyormuş yoksa seni niye umutlandırsın....
:jeyyar:Naberr dinazorumm benim:jeyyar:Ohh ne güzell izine çıkıyorsunn özlücezz seniii opuyorumnanaktanBalsuratım nolsuun be gülüm, acayip yoğun bir şekilde çalışıyorum. Pazartesi izine çıkacağım inşallah, bu yüzden bütün işlerimi bitirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun.
TOTEMİİİMM kızz özlettin kendimi be canıım. Yeğenimizin iyi olmasına çok sevindim tatlımSakın ola ki fazla yorma kendini. Hatta hiçç yorma. Oğluma hamileyken bana da dinlen düşük riskin var demişti doktor ama ben dinlememiştim. Sonra da 7 aylık doğuruverdim yavrumu. Allah kimselere göstermesin erken doğumu. O yüzden ne yapacakmışsıınn, hep dinlenecekmiişsiinkaydirigubbakcemile5
Babylove güzelim şu an kendini ne kadar kötü hissettiğini anlayabiliyorum. Ama arkadaşların da dediği gibi noolur kendine dikkat et. Allahım hayırlısını versin hepimize. Yüce Mevlamdan dilerim ki inşaallahh bebeğin bırakmaz seni. Ama olaki bırakırsa da hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım gülüm. Allah yardımcın olsun.
Aşılaman hayırlı olsun inşallahh nergisim:Saruboceq:Kızlar ben aşılama tedavisindeyim bugün yumoşlara bakılda sadece bir tane yumoş 20mm diğer 3 tanesi 13mm de. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım Cuma günü aşılamam var. Aşılama gününe kadar o 13mmlikler büyürmü acaba.
kaydirigubbakcemile2Babay ağlama lütfenn bak .2.tahlill yüksekk çıkmışş iştree.Diğeri yanlış çıkmıış demekkiiikaydirigubbakcemile5Allaha emanetsin sen inşallahh herşey yolundaa gidicekkkkızlar şimdi baska bi yerde yaptırdım orda 513 cıktı, hangisi doğru şimdi bu değerlerin dr a gösterdim, dr ikisinden biri yanlıs cuma tekrarla testi , bide progestrone baktırıp öyle gel muayne etcem dedi, dış gebelik de olabilir dedi, yada gec döllenmede..
alminasım canım :gitme:Sağlık olsun diyelimm .Hayırlısı böyleymiş demek ne yapalım yola devam edicezzz durmak yokkkslm kızlar ben hamıle degılım bhcg 0.1 cıktı cok uzgunum cok agladım halada aglıyorum adetımı sorarsanız hala olmadım balsurat o nedenle yenı tarıh soyleyemıyorum sanamafoldumben:sinifsinif:
selammm arkadaşlar..yeni hamile arkadaşlarımı tebrik edrim..
09 nisan 2006 da guatr ameliyatı oldum.bütün troid bezlerim alındı.
13 nisan 2007 çikolata kisti ameliyatı oldum..çok pis bir hastalık olduğundan sağ tüpüm bağırsaklarıma yapışmış..ameliyatta açamadılar.doktor bir yıl normal yolla hamile kalmaya çalış dedi.kalamadım doktora gittim.çok riskli kist tekrarlar kesin hamile kalman gerek dedi.ben eve geldim .ağladım morelim bozuldu.sonra üç ay kadar klomen verdi..her ay bekledim...kırmızıları görünce morelim iyice bozulmaya başladı gün geçtikçe psikolojim bozuluyordu...yaşım 35 -36 dan gün alıyorum 20 haziran 2009 evliliğimizin 2 yılı doldu.bu tedavim devam ederken çok büyük acım olan canım babacığımı ani kaybettim.babamın 52 sinde yani nisanın 29 doktorum sana aşılama yapalım dedi.pregly vuruldum klomen içtikten sonra adet tarihim şaşmadan günümde kırmızılarım geldi..gene ağladım..bir daha denemiyecem..bu kadar hormon alıyorum..tüp bebek yapalım diye doktorumu ve eşimi ikna etmeye çalıştım..bir ay ara verelim dedi doktorum.bir ay sonra gel dedi.gel sana rapor çıkaralım dedi.olumsuzluklar devam ediyordu..yeni kanuna göre 3 yıl evliliği doldurmadan rapor vermiyorlarmış.bende eşime boşver bekleyelim..ben acele etmiyorum..allahım verirse olur dedim.bu arda 6 temmuz da erkek kardeşimin bir oğlu oldu..ben hala oldum..deli divane oldum..onu sevmekten kendimi alamadım..eşimde aynı şekilde..doktorda bana rapor vermiyorlar paranıza güveniyorsanız direk tüp bebek yapın...başka bir yol denemeyin paranıza yazık olur dedi.2 ay böylece geçti ..kayınvalidem bu ay artık doktora gidelim ne olcaksa olsun..paramı ne gerekiyorsa ben veririm dedi.geçen ay 16 haziranda hastalandım..bu ayda 16 temmuza kadar bekliyordum..3 gün geçti idrar testi aldım yaptım..hemen çift çizgi belirdi..arkadaşlar..dün kan testi sonucumu aldım.3.118 5 haftalık HAMİLEYMİŞİMMMM ..ARKADAŞLARkendi doktorumu aradım..morelimi bozdu..izindeymiş..başka doktora yönlerdidi beni..sevindim senin için iyi güzel bir mucize olmuş dedi.ama dış gebellik genelde olasbiliyor.kese görmemiz gerek haftaya git dedi..biz haftaya kadar bekleyebilirmiyiz ki...bugün başka bir doktora gittim.vajinal ultrasonla bakcakmış..istemedim.1,5 lt su iç ultrasyonla bakılsın dedi.bakıldı..kese görüldü.ama plesanta daha görülmedi ufak olduğu için..kalp atışlarıyla beraber allahımın izniyle 3 hafta sonra tekrar doktora gidicem..ama kendi doktorum morelimi bozmadı değil...arkadaşlar...tedavisiz ve ilaçsızda hamile kalınıyormuş...buna inanın tek kafanızdan attığınız anda oluyor...ne zamankaldığımı bile hatırlamıyoruz...eşimle çok düşündük bulamadık...ama çok mutluyum..ne olur morelinizi bozmayın...allah istediğinde veriyor. istediğinde alıyor...bizim evden babamı aldı yanına kardeşimin oğlu ölümünden 4 ay sonra oldu..yaşı benzemesin.babama çok benziyor.allah yağanime sağlık versin..işte böyle arkadaşlar bu kadar üzüntü sıkıntıyla beraber bile allahımız izin verdiğinde hamile kalabiliyoruz..allahım sana yalvarıyorum..bu sitedeki ve dışarda olan bebek isteyen herkese ama herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et..ne olursun...amin arkadaşlar 3 hafta sonra inşallah hayırlı haberler alırım sizede veririm..bu haberleri nasip et allahım...hepinizi çok seviyorum.....dualarım sizlerle
Balsurat listeye benide eklermisin adet tarihim 5 ağustos
TeŞekkÜr ederİm canım rabbİm İnŞallah hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr ve bİzlerİ bu sevgİden mahrum bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?