Yok be canım nerde o günlerr:1rolleyes:1 tanesinin bile tutacağını sanmıyorum:jeyyar:
selam nilsu evet tutmadı.Yeni bir aya yelken açtım kaydirigubbakcemile3sende durumlar nasıl kaydirigubbakcemile5slm balsurat nasılsın cnm,senin bu ay tutmadı sanırım,noldu merak ediyorum senin için
kızlar en geç 24 temmuzda hasta olmam gerekiyodu olmadım,bu ay sadece ilaçsız üç dört kere denedik,sonrasında tatilde pek olamadı,hiç olmadı aslında annelmere gitmiştik,ama hasta olmadım,gebe olmammda imkansız, o kdar çok hoplayıp zıpladım ki anlatamam,her gün deniz,ikikezde bu ay olmaz zaten diye alkol aldım ama korkum ya adte olmazsam ve yine düzensizleşirse diye,bi de geçen ay klomen küçük bi kist yapmış adet olmazsan nasıl atcam bunu bben ya şaşırdım valla artık
balsuratttttttttttttttttttttt
İİnşallah tutar canım. Sen çok poziif bir ruh halindesin. Umarım bu ay gelir balsuratlın :)
:teytey:Neden hamiş olmayasınkiiii.sitede 2 defa deneme ile arkadaşlarım varr.alkol alan.temızlık yapann dunya kişi varr ama yinede rabbim ol dediğinde bebeleri tutunuyorrr:teytey:test yap çabukk kistide salla:teytey:
ya balsurat içimden geldiği gibi yazıyorum senin için,sen ne kadar temiz kalpli,olumlu,mutlu olamayı seven ,mutlu olmaya çalışan,pozitif birisin,gerçekten seni görmeden dünyama girdin sen ve senin gibi bi kaç güzel insasn kalbime girdiniz,Allah benden önce sana nasip etsin inşallah:Saruboceq:
bu arada her an adet olabilirim rahmimde ve kasıklarda ara ara beni 3-4 gündür kıvrandıran sancılar oluyo,herhalde olucam ama zorlanıyor bünye olmamamk için valla yaw
çıldırmış bu kadın bünyesi
Test ne zaman yapıcaksın canım:asigim:
İlacı çok kullandığım için yardımcı olmak istiyoruz sizlere.Endişeye kapılmamanız için yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince:asigim:Balsurat gerçekten nilsu haklı. Herkese yardım etmeye çalışıyorsun destek oluyorsun. Yorulmadan sıkılmadan. Bu topiğe girince hemen ilk soru soracağım ve cevabını alacağımı bildiğim insan sensin.
kız valla hamiş değilimdir,o önemli günlerde ya 3 ya 4 defa birlikte olduk,hiç bi ihimal vermiyorum ama pazartesi bi test alim valla sen demesen test mest yapmıcaktım,çünkü biliyorum sanırım olmadığımı,ve de bol bol sigara içiyorum iyi bişi yapıyomuş gibi tatilde arttırdım sigarayı
İlacı çok kullandığım için yardımcı olmak istiyoruz sizlere.Endişeye kapılmamanız için yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince:asigim:
Bende deli gibi içiyorum bu ara sanki marifetmişiz gibi anlatıyoruz bidekaydirigubbakcemile3Olsun allahım korur bebe varsada:1rolleyes:İnşallahh güzel haberlerinii alıcazz.:Saruboceq:
serselo eklerim ama tarihini doğru verirmisin.Bir sonra gelecek olan adetini yazıcaksın ???? ağustos
kızlar slm nbr sınız bakalım ben ıyıyım pazartesı kayınvalıdemler falan gıdıyorlar buay calısma yapmayacagım dısarıdan tezahurat yoluyla sızlere destek olacagımmm :))))) herkes calısssınnn bos durmayınnnn tamam mı? :))))) ozellıkle balsurat sen cok calıs bu ay mutlaka hamıs kalmalısın yoksa sana bı zopa bı zopa gelecek haaa kaydirigubbakcemile3 tembel tenek balsurat dıyecegım sanaaalülülülülülüsırnaşık şeydelikafadulden
:asigim:[ı]yine kimsecikler yok![/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?