slm cnm sen nasılsın
ya cnm ben neleri koyucamı seçtim ama ingilizcem olmadığı için today's date vs bi tarihler var yanlış yapmamak için yapamıyorum yaw napıcamCADIARZU
Pregnancy and Due Date Ticker bak burda işte
3 te pati resmi var
bi de beke resmi eklersen o da next dedikten sonra hemen 1 de çıkıyor onlaarı istiyom ben son adet tarihim 22 haziran
bende ıyıyım cok sgl mıde bulantın ıcın az ve sık beslenmelısın 3 ana 3 ara ogun yemelısın bırde havuc cok ıyı gelıyormus aklında bulunsun
Caım yapamadım bu çizelgeyiii:kedi:hem güzelde değil zaten:asigim:
Merhaba
bende 5 gun once klomen tedavİsİne baŞladım. Ama doktorum benİ İĞne İÇİn ÇaĞırmadı. Bİ tuaflık yok mu? Neden takİpe ÇaĞırmamıŞ olabİlİr? GÜn aŞırı İlİŞkİ dedİ. Bu arada adet dÜzensİzlİĞİ olan vart mı aranızda??
canım bana hangi siteden ne istediğini yaz, ben ordan girip senin için hazırlıyım..
teşekkürler tatlım ben dün öğrendim hamile olduğumu 5 haftalıkmış,hiçbişi yotu bugün öğlen oldu bi anda ama çok şiddetli şimdi de bazı yemek vs aklıma gelince kötü oluyorum,bu arada sen de lütfen kafaya takma biraz kendi halinize kalın dra gitmek için çok önemli bi gerekçe yoksa bırak biraz gitme evde hayatınızı yaşıyarak düşünün bebeği,keyfinize bakın gerekmiyorsa bi ilaç ta alma korunma da hiç belli olmaz tutar valla benim binevi öle oldu dyebilirim
Merhaba
bende 5 gun once klomen tedavİsİne baŞladım. Ama doktorum benİ İĞne İÇİn ÇaĞırmadı. Bİ tuaflık yok mu? Neden takİpe ÇaĞırmamıŞ olabİlİr? GÜn aŞırı İlİŞkİ dedİ. Bu arada adet dÜzensİzlİĞİ olan vart mı aranızda??
Merhaba
oyle yapacagım bu ay dınlenecegım
çatlama iğnesi şart mıdır?? Niye bana vermedi?? Bilen yokmu??
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?