Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benım mısafırler gıttı
nıhayet kaldım tek basıma bu ay kafa tatılı yapıyorum hatta yumurtlama gunlerım yaklastıgı ıcın esımı yanıma bıle yanastırmıyorum cunku bu ay cocuk ıstemıyorum bı psıkolog arkım var onunla konustum benım ıcım cocuk ıstemıyormus boyle oluncada gebe kalamıyormusum psıkolojım duzelmezse bu asla gerceklesmezmıs stres ve korkular agır gelıyormus ya bu konudan uzaklas yada psıkolojını duzelt dedı nasıl duzelteceksem onuda bılmıyorum kı

Merhaba
bende 5 gun once klomen tedavısıne baŞladım. Ama doktorum benı ıĞne ıÇın ÇaĞırmadı. Bı tuaflık yok mu? Neden takıpe ÇaĞırmamıŞ olabılır? GÜn aŞırı ılıŞkı dedı. Bu arada adet dÜzensızlıĞı olan vart mı aranızda??

ya cnm ben neleri koyucamı seçtim ama ingilizcem olmadığı için today's date vs bi tarihler var yanlış yapmamak için yapamıyorum yaw napıcamCADIARZU

canım bana hangi siteden ne istediğini yaz, ben ordan girip senin için hazırlıyım..

Pregnancy and Due Date Ticker bak burda işte
3 te pati resmi var

bi de beke resmi eklersen o da next dedikten sonra hemen 1 de çıkıyor onlaarı istiyom ben son adet tarihim 22 haziran

Caım yapamadım bu çizelgeyiii:kedi:hem güzelde değil zaten:asigim:

bende ıyıyım cok sgl mıde bulantın ıcın az ve sık beslenmelısın 3 ana 3 ara ogun yemelısın bırde havuc cok ıyı gelıyormus aklında bulunsun

teşekkürler tatlım ben dün öğrendim hamile olduğumu 5 haftalıkmış,hiçbişi yotu bugün öğlen oldu bi anda ama çok şiddetli şimdi de bazı yemek vs aklıma gelince kötü oluyorum,bu arada sen de lütfen kafaya takma biraz kendi halinize kalın dra gitmek için çok önemli bi gerekçe yoksa bırak biraz gitme evde hayatınızı yaşıyarak düşünün bebeği,keyfinize bakın gerekmiyorsa bi ilaç ta alma korunma da hiç belli olmaz tutar valla benim binevi öle oldu dyebilirim

klomeni belki çatlatma iğnesi olmadan deniycektir önce, adet düzensizliğin varsada klomen düzene sokuyor aldığın zaman gününde adet oluyosun en azından bendede düzensizlik vardı ve ben klomen kullandığım ay düzenli oluyordu

oyle yapacagım bu ay dınlenecegım

evet arkadaşım benimde aanormal bir adet düzensizliğim söz konusuydu bundan 8 ay öncesine kadar

canım benide doktorum cağırmıyo igne için kendi kendine catladığı için...seninkide ondan vermiyordur herhalde....benimde 2 ay öncesine kadar gününde olan adetlerim şimdi bozuldu..söktürücüyle adet olabiliyorumm

çatlama iğnesi şart mıdır?? Niye bana vermedi?? Bilen yokmu?? BıDE BUGUN 5. GÜNÜM. KASIKLARIM AĞRIYOR SıZDEDE OLDUMU??

çatlama iğnesi şart mıdır?? Niye bana vermedi?? Bilen yokmu??

çatlatma iğnesi şart değildir,hastanın durumuna göre değişir,örneğin ben de adetin 5.gününden itibaren günde iki adet klomen kullandım ve bana çatlatma iğnesi vermedi,çünkü yumurtalıklarım çatlamıştı,kendi kendine bu işi başarmıştı,ama bazı arkadaşlarımızda da klomen kullanmasına rağmen çatlatma iğnesine gerek duyulur klomenle çatlayamadığı için,bu hastanın durumuna göre değişken bi olay yani

Neden çağırmamışkiii bende anlamadımCADIARZU

Bende klomen kullanıyorum bugün 5 günüm seninki gibi bir ağrım yok bazen ara ara hafif bilemiyorum çarşamba doktorra gidicem bakalım bana ne diyecek çatlatma iğnesi verir mi vermez mi durumdan haberdar ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…