canım onun adı ticker, google da ticker diye arat, çıkan sitelerden pregnancy yi seç, ordan sat tarihini girerek hhazırlayabiliyosun, yapamassan söyle ben senin için yapar özelden gönderirim kodu..
canım onun adı ticker, google da ticker diye arat, çıkan sitelerden pregnancy yi seç, ordan sat tarihini girerek hhazırlayabiliyosun, yapamassan söyle ben senin için yapar özelden gönderirim kodu..
yerimsenibenekledım listeye canımcanım merhaba biraz aksaklık oluyo ama tahmini 22.08.2009 olabilir.Teşekkürler...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Canım bu konuda ben deneyimsizim malesef bilmiyorum ne yapılabilir.Bildiğim ilk 3 ay bulantılar seninle:1hug:Allah kolaylığını verirkıslar lütfen yardım edin bana yaaa,1 saat kadar uyuyayım,dinleneim dedim,40 dakika olmadan mide bulantısıyla uyandım,ayyy yazamaıyorum çok kötüyüm kızlarrr,napmam lazım lütfen bu bulantı çok kötü
balsurat ticker nasıl yapıcam ben
bALSURAT'CIM SLM, sen daha deneyimlisin diye sana sormak istedim. Klomeni adetin 5. günü başlayıp 5 gün içip bitirdikten sonra ,ne kadar sonra çatlatma iğnesi vuruluyoruz. Yani klomen bitiminde yumoşlar aşağı yukarı kaç ml oluyor?
Örnek ayın 8 de adet oldum 12 de bittim diyelim ve klomene başladım. 16 da klomen bitecek ve ben ne zaman çatlatma iğnesi olurum sence?
:roflol: :roflol::roflol: :roflol:Ben yardım meleği oldumkaydirigubbakcemile3nasıl anlatıcamki :)şimdi sana biraz karışıkkk.Ben sana yapayım istersenn.Ama ne yazmak istediğini söyle.mesela nasıl bir çizelge istiyorsun kiminki gibi????
slm kızlar klomen kullanınca adet gecikmesi yaşayan varmı lütfen varsa yazın
merhaba canlar,herkes iyidir umarım...bugün saat 4 te dr randevum var,dua edin bana lütfen...dünden beri sol taraımda beni zorlayan bi sancım var umarım yumurtam atlıyodur,kiste filan çevirmemiştir...
nasıl bır cızelge ıstıyon benımkı gıbı olsunmu mesela?
bırde son adet tarıhını vermen lazım?
bırde çizelgene bebegın ıcın soylemek ıstedıgın notu soylemen yeterlı
Ya sİnİr oldum kızlar kendİ ÇalıŞtıĞım hastanede progesteron sonucumu alamıyorum sabah saat 8 de verdİm kanı meĞer makİna bozulmuŞ gelde stres olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?