Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

şeytan diyo git yaptır beta hcg yi ama ya hayal kırıklığına uğradığımda stres yaparsam o da var offff napcamı bilmiyorum ben yaa

ya kızlar kadar sordum kımse cevap vermıyo klomenle nasıl hamıle kalıyosunuz banada anlatın lutfennnnnnnnnnnnnnnsenağlama

[

Ne gibi yük ben hiç anlamadım bişi:sm_confused:[/QUOTE]

bebek konusundaki hissettiklerin hamile kalırmıyım kalamazmıyım düşüncesi , her ay yine değilim diye hayal kırıklığı yaşaman, bunlar bence yeterince yük bir insan için. Aynı şeyleri bende yaşadım 8 ay denedim ve her kırmızılar gelişinde üzüldüm ama bir sonraki ay yeniden deneyeceğim diye umutlandım hep .

doktorlar bana tedavi uygulamadılar, 1 sene olmadan bişey yapamayız dediler.Ben 2. bebeği düşünmeye başladıktan sonra bu sayfa ile tanıştım.Klomen gonaphen ilaçlarını ben burada öğrendim haberdar oldum, şimdi herkese veriyor doktorlar olmuyor dediğin an, 1-2 ay deneyipte olmayanlara bile.

Aslında şuan bende aynı şeyleri yaşıyorum ya yine hemen hamile kalamazsam diye, ve düşün bir tane çocuğum olduğu halde.Ben ilk hamileliğimde 8.ayda tam sonra denerim seyahate gideceğim diye vazgeçtiğim zaman kalmışım yani hiççç düşünmediğim zaman.

pekı bunun bı yan etkısı varmı yada asıl kullanmaya baslıyosun bunları bana yazmıstın dımı gul

kızlar merhaba
uzun zamandır girmiyordum artık çok fazla giremiyorum işler çok youn vakit bulamıyorum
geçmişide okuyamadım bide bi çok yeni arkadaş katılmış kendimi yabancı gibi hissettim birden
balsurat canım nasılsın bugün adert oldum yeni tarihim 31 agustos kazık çaktık anacım
bi türlü beceremedik şu işi
umutlu sen nasılsın bi haberim var sana sonunda eşim test yaptırdı dün gittik
pazartesi doktordan randevu aldım sonuçla birlikte gidicem ben baktım ama normal degerleri falan bilmedigim için anlmadım test sonucundan bi şey
benden böyle kızlar
bu arada selda ne yapıyor yaa inşallah herşey yolundadır

merhaba arkadaşlar bende bugün progesteron testi yaptırdım bakalım ne çıkıcak? sonucu yarın alıcam. inş yumurtam çatlamıştır da bu ay olur. yalnız aklıma takılan bişi var benimhesaplayıcılara göre yumurtlama zamanım 24 temmuz ve 30 temmuz arasıydı ama iğneyi 22 temmuzda oldum. yani bu dönemde olması gerekmezmiydi? bu dönemde çok kasık ağrım oldu. neden iğneyi erken oldum acaba? birde adet tarihim en son 10 temmuzdu. bu ay ne zaman olur yine aynı tarihlerdemi yoksa klomen ve iğne bu tarihi etkilermi? cevap verirseniz sevinirim

mrb kızlar , bende klomen kullandım ve şuan yumurta takibine gidiyorum ...yeni geldim dr.dan 10 altındaymış henüz bakalım pazartesi tekrar gidecem kontrole inş. biraz daha büyümüş olurlar...

Aaa ben cevap yazdım ama sanırım tam gitmeden sayfadan çıktım.

Ben reglimin 3. günü klomene başladım. 4 gün bir tane içtim. Sonra dr yetersiz bulunca 2 ye çıkardı reglin 13. günüde dahil içtim. 14. günü iğneyi yaptırdı bana. Hiç ara vermedim.

canım bana mı cvp yazdın;öyleyse tşkler önce. bende adetimin 5.günü klomene başladım günde 2 tane. 12.günde iğnemi oldum. bende ara vermedim.

Bende aynen 5 ci günü başladım günde 2 tane içtim sabah akşam ve 2 tane yumurta oluşmuş sanırım 16 ve 17 mm 12 ci günde akşam iğneyi vurdurdum.

Bende aynen 5 ci günü başladım günde 2 tane içtim sabah akşam ve 2 tane yumurta oluşmuş sanırım 16 ve 17 mm 12 ci günde akşam iğneyi vurdurdum.

saol cnm aynıyız; ama ben merak ettim yumurtlama zamanıma denk gelmedi de ondan. tabi dr daha ii bilir.

saol cnm aynıyız; ama ben merak ettim yumurtlama zamanıma denk gelmedi de ondan. tabi dr daha ii bilir.

Bencede doktor daha iyi bilir ama zaten bize ilaç vererek yumurta oluşturdu ve iğneyle çatlatmak için verdi ve gerisi bize kalmış biliyosun bizim yumurtlama tarihimiz ilerli bir zaman da olsa ilaçla öne aldı öyle değil mi yanlış mı biliyorum acaba fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…