Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım çok sewindim inş. hamile kalırsın bu ay.. üff hiç aklımdan çıkmıyorr

Benim en büyük desteğim eşimin yengesi...41 yaşında erken menapoz teşhisi konduğu adetleri düzensiz olduğu halde 42 yasında nur topu gibi bir kız cocouğu oldu...Bizimde olur inşallah...:Saruboceq:

Slm kızlar bişey soracağım. Ben klemen kullanırken çok rahattım. ığneyi 25 yemmuzda yatrıdım. ılk gün ve ertesi gün şiddetli asık ağrılarım oldu geçti hemen. Bir iki gün sonra çok sinirli bir insan oldum. Belim sürekli ağrıyor. Her an öfke patlaması yaşayacak duruma geldim. Başım ağrıyor bötyle ensemden tutuyor. Birde midem kazınıyor sürekli. Bu iğnenin etkisi hala sürermi. Bu saate kadar yatakta hasta yattım. Tansiyonumda 10-6 olmuş düşmüş. Benim başka bir sıkıntımmmı var yoksa iğnenin etkisi böyle uzun sürerimi.

ığnedense çocuk olanaca ben her ay yerlerdemi sürüneceğim böyle.

zeyhatım dayan canım ilacın etkisi vücutta 10 gün kalıyorrr.Reçetesini hiç okumadınmııı yan etkisi çok fazla bu ilacınn.Ama inşallahh senin bu belirtilerr bebedendir

zeyhatım dayan canım ilacın etkisi vücutta 10 gün kalıyorrr.Reçetesini hiç okumadınmııı yan etkisi çok fazla bu ilacınn.Ama inşallahh senin bu belirtilerr bebedendir

Pazartesinece dişimi sıkıyım bari :) eşi bile diyor sen çok değiştin diye. Sabah doktora götürecekti gitmedim. İlk aydan haftada hergün doktor bunaltt. Benim birde septum mazim varya sıkıntı geldi artık.

Benim işteki kalvye f. evdeki q. Sonuç sanki yazmayı bilmiyormuşum gibi kelimeler yazıyorum :) kolemn olmuş klemen :)

Peki canım bu belirtiler bebek için erken değilmi sence?

zeyhat bilemiyorumkii takılmaaa belirtilereee sabırla beklemeye çalış olurmu opuyorumnanaktantansıyonun düşük evet şekerli bişiler ye ayaklarını kaldır iyi gelirrr geçmiş olsun

Tamam balsuratlım :) Vlla ben ilk aydan ne halde geldim. Sen kaç aydrı uğraşıyorsun bu hormonlar çünkü gerçekten insanın bünyesini bozuyor.

Tamam balsuratlım :) Vlla ben ilk aydan ne halde geldim. Sen kaç aydrı uğraşıyorsun bu hormonlar çünkü gerçekten insanın bünyesini bozuyor.

BEbe sevdası yüzünden bu ilacın bütün yan etkilerii fazlasıyla yaşadım dayanmaya çalıştım 7 ayy..Her ay içmicem komalık yapıyor beni bu ilaçlar diyordumm.Dengeyi alt üst ediyorrrr .Allah yardımcımız olsunn.Allaha şükür kurtuldum o ilaçlardan birdahada asla içmeyi düşünmüyorum isterse olmasın bebe

ayzan belirtilerin için daha çok erken.İkimizin adet tarihleri aynı bende 10 agustosta olucam.Bu demek oluyorki adetimize daha 9 gün var .ve 9 gün kala belirti olmazzz

bencede olmaz canım,nedendir bilmem ama bu aydan zerre kadar ümidim yok Allah biliyo ya..bi iki aydır adetime 10 gün filan kala böyle sancıla batmalar var zaten,sonuç belliyani...sağlık olsun diycez.napalım...inşallah sen 10 ağustosta kırmızıları görmezsinde güzel haberler verirsin bize..

cananzer nerelerdesinn kız hamileeee olabilirim dedinn sonra daha hiç gelmedinnn merak ettıim:uhm:

beklemek cooook zordr.um ayın 21 ine kadar beklicez eğer adet olmazsan...kanda gebeeliğe bakıcaz dedi...

kızlar bende klomen kullanıyom benide yazın yaw...
4 sendir bebek istiyorum ama olmuyo..
klomen gonaphane gonal f bunları kullandım ..
şimdi tekrar klomen e başladım 08 17 2009 da adet günüm bekliyorum inşl olmam da bende buraya hamiş oldumu sölemek nasip olur.07 29 2009 da da çatlatma iğnesi vuruldum çalışmalara devam boş yok allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma yarrabbim...şu mübarek 3 ayların yüzü gözü hürmetine yarrabbim ...
sen herşeyin en iisini bilirisin.

Arkadaşlar listeye beni de eklerseniz sevinirim adet günüm 14 Ağustos inş. adet olmam. Ayrıca bişey soracam sizlere doktorum 10 gün gün aşırı çalışın dedi sizlerde mi öyle yapıyorsunuz etrafımdan duyuyorum hergün çalışanlarda varmış sizce hangisi daha iyi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Birde yumurta çatlayacağı zaman kasıklarda ağrı oluyor mu yoksa ilacın yapmış olduğu bişey mi? Bende 2 gündür acayip kasık ağrısı var bugün 17. gün. sağolun...

:lepi:İştee budurrr en güzelliiiiii dışarı çıkmakkç.Bakma bana ben bütün gün evdeyim gurbetteyim ailemden çok uzaklardayım
İnşallahhh bu ayy tutarr serselom:dance:

inşallah canım yaaaa sende ayın 10 unda görme kırmızıları ben de 21 de görmeyeyim ben de senin gibi gurbetteyim ben ankara da annemler izmirde ama aşk beni buralara getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…