merhaba arkadaşlar bende bugün progesteron testi yaptırdım bakalım ne çıkıcak? sonucu yarın alıcam. inş yumurtam çatlamıştır da bu ay olur. yalnız aklıma takılan bişi var benimhesaplayıcılara göre yumurtlama zamanım 24 temmuz ve 30 temmuz arasıydı ama iğneyi 22 temmuzda oldum. yani bu dönemde olması gerekmezmiydi? bu dönemde çok kasık ağrım oldu. neden iğneyi erken oldum acaba? birde adet tarihim en son 10 temmuzdu. bu ay ne zaman olur yine aynı tarihlerdemi yoksa klomen ve iğne bu tarihi etkilermi? cevap verirseniz sevinirim
3 tane yumurtam oluşmuş ikisi 12mm biri 10 mm nasıl???
kaçıncı gün?
mugemuge adetinin kaçıncı gününde bu ölçümler
12. gün balım
günaydın kızlar listeyi görünce umutlandım yani hamile kalan varmış bayağı.bende bu ay başladım bakalım hayırlısı ne olacak.yanlız keşke listenizde kaç ay kullandıktan sonra hamile kaldıkları yazsaydı...
delikafaduldenAramıza hoşgeldinnnn opuyorumnanaktanHayırlı olsun tedavin inşallahh ilk aydan uğraştırmadan gelir bebeğin.Listeye girmek istersen .gelecek olan adet tarihini, verirsen eklerimyerimseniben
bu arada ismim tülay listeye bu şekilde yazarsan sevinirim teşekkürler şimdiden.inş Allahım bekletmeden tüm isteyenlere anne olmayı tattırsın.AMİNNN
günaydın kızlar..bugün 14.30 dr.uma gidiyorum..yumoslara bakacak catlamıs mı diye...cok merak ediyorum bende...:ecrin_bebek:dua edin lütfen
balsurat seni dinledim iğnemi oldum daha sonra 1 saat kadar dinlendim veeee ver elini havuz keyfi eşimle süper ötesi bir gün geçirdim bugün şimdilik evdeyim birzdan dışarı çıkacağız eve kapanıp bu ay olacak mı diye düşünmek istemiyorum keyfime bakacağım yarın akşamda düğün var bol bol oynayacağım akşamada kına var tabiiii çalışmalarda ihmal etmiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?