:lepi:İştee budurrr en güzelliiiiii dışarı çıkmakkç.Bakma bana ben bütün gün evdeyimgurbetteyim ailemden çok uzaklardayım
İnşallahhh bu ayy tutarr serselom:dance:
Nilsu yok cnaım ben çalışmıyorum ev hanımıyım:1rolleyes:ailem bursada ben rizedebalsurat daha önce de sordum ama görmedin sanırım sen çalışmıyo musun,ben seni çalışıyo zannediyorum iş yerinden giriyosun zannediyorum,sen gurbete nereye gittin ben de gurbetteyim valla:a015:
Ben 4 kullanıyordumkaydirigubbakcemile5aranızda klomeni günde 3 tane kullanan var mı
ayzan belirtilerin için daha çok erken.ıkimizin adet tarihleri aynı bende 10 agustosta olucam.Bu demek oluyorki adetimize daha 9 gün var .ve 9 gün kala belirti olmazzziyi haftasonları kızlar,nasılsınız....benim bugün kasıklarımda yumurtlama dönemindeki sancılara benzer sancılarım var,nedendir bilmem..üşütmüş olabilirmiyim diye düşünüyorum..hesaplayıcalara göre 10 ağustos adet tarihim ama bu ay klomen kullandığım için erken yada bir kaç gün geç olabilir diye düşünüyorum...bu ayda olmadı galiba adet olucakmışım hissi var,çünkü her hangi bi gebelik belirtim yok,iştahımın artması dışında bunuda folic asite bağlıyorum...napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
baLIM KAÇLA BAŞLADIN SEN
aranızda klomeni günde 3 tane kullanan var mı
ben 1.ay günde 2 tane ile başladım..
Sonrakii aylar
2.ay günde 4 tane
3.ay günde 4 tane
4.ay günde 4 tane
5.ay günde 4 tane
6.ay günde 4 tane
7.ay günde 4 tane
lanet ilaçççççç iliğimi kuruttuuu:1ninca::1ninca:
canım ben bu ay 3 defa kullandım günde...daha önceki 2 ay günde 2 tane kullanmıstım..
pco lumusun sen? Ilk ay 2 taneyle buyumedimi o yuzdenmı artırdı?? çok moralım bozuk 3 yumurtamda 12 ve altı.. 2. Ay buyurmu acaba balım?:?
NEDEN 3 E ÇIKARDI CAnım? yumurta olusmadımı yoksa buyumedı mı_???
canım ilk ay büyüdü çatladı ama gebelik olmadı..daha önce yazmıştım belki hatırlarsın kanallarım tıkalıydı diye..neyse 2.kullanısımda da yumurta olusmadı..dr.umda bazen klomen böyle bir etki yapabiliyor yani yumurta olusmuyo dedi...ve bu ayda adetin 3.günü günde 3 tane klomene başlattı..21 temmuzdu adetimin ilk günü 29.nda dr.a gittiğimde 2 yumurta oluşmuş dedi ardında da çatlatma iğnesi vurdu...Bugünde catlamıs olduklarını öğrendim Allahıma şükür
canım çok sewindim inş. hamile kalırsın bu ay.. üff hiç aklımdan çıkmıyorr
Canım benim hormon tahlillerim normal,adetler günü gününe,tüylenmede yok,kiloda yok ama pkoluyum benım usgde :)çıkıyo3. gun hormon değerlerinde pco olduğunu desteklıyor mu balım.. mesela benım 3. gun hormon profılım çok iimiş. o yuzden pco tanısı tam olarak koyulamıyo. ama adetlerım duzensız kılom tuylenmem yok. ben neyım acaba pco mu onu bıle bılmıyorum
arkadaşalar geldim...Allahıma şükür benim 2 yumoşto çatlamış..kaydirigubbakcemile2..Bundan sonrası Cenab-ı Mevlamın OL demesine kaldı...
Canım inşallah...sende takmamaya calış...bende aylardır bunlarla uğraşıyorum...Allahım isteyene verir ama herseyin bir vakti saati var demek ki..
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?