:lepi:alkisalkisalkisEn güzeliii ayzann :)Kırmızıı kartımızzzz 10 ağustotasta gelmezse 11 de kesin gelir benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3topiğin en kararsız üyesi benim galiba..en son aldığım tüm kararları iptal ettim:lepi:,kan tahlilinden,seyahatten vazgeçtim..delikafaduldenkovalayanmı vat yauu,akıllı uslu 10 ağustosu bekliycem..saldım gitti velhasıl...balcım ilk golü hangimiz atıcaz acaba ayın 10 unda:dance:
Bence doktorun doğruları söylemiş.Sitede tek tüple hamile kalan bir çok kişi varr :ecrin_bebek:bu ay klomen tedavisine başladım kontrolde alınan sol tüpümde kocaman bir yumurta gelişmiş, ama sağdaki sağlam tüptekiler küçük. bu nasıl şanstır anlamadım. Ama dr. dediki tek tüpünün olmaması orda gebelik olmayacağı anlamına gelmezmiş diğer tüpten sperm kapabilirmiş ilginç geldi bana. Acaba çok moralim bozum diyemi öyle dedi umut vermek için bilmiyorum yarın sontrol var yine incir suyu içiyorum bakalım bir değişme olacakmııı.. Birde dr muayenahanesinde bir hastasının yeni doğmuş bebeği vardı öyle kötü oldum ki annesi daha 19 yaşındaymış((
Balsurat dr belirtilerimi söyleyince geç rahme düşmüş oalbilir dedi. O yüzden regl 3 gün geçerse gene yapacak testi. Sence böyle bir şey ihtimali varmı? Yada çok karşılaşılan bir durummu?
:lepi:alkisalkisalkisEn güzeliii ayzann :)Kırmızıı kartımızzzz 10 ağustotasta gelmezse 11 de kesin gelir benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bence doktorun doğruları söylemiş.Sitede tek tüple hamile kalan bir çok kişi varr :ecrin_bebek:
EVET geç döllenmeyse olabilirr.Ama bence olsaydı çıkardı gibime geliyorrr..Gerçii belli olmaazzz.Allahın işine karrışılmazzz.Senin çatlatıcı adetin kaçıncı günü vurulmuştu
zeyhat seni anlıyorum can sıkıcı bir durum üzülme demek mümkün değil ama napalım sğlığımız yerinde olsun eşlerimiz yanımızda oldun elbet olucak rabbim sabrımızı ölçüyo belkide... bende bekliyorum ümidimde yok bende mutlu değilim sanki :ecrin_bebek: ne desem boş bugün mübarek kandil dua edelim mevlam büyük elinde sonunda olucak hem dur bakalım seninde daha tam belli değil olayın biraz daha sabır....
kızlar birazdan kan tahlılımı yenılemeye gidiyorum inşallah dua edin ikiye katlanır ve bebeğimden ayrılmak zorunda kalmam..
kızlar birazdan kan tahlılımı yenılemeye gidiyorum inşallah dua edin ikiye katlanır ve bebeğimden ayrılmak zorunda kalmam..
:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsünn inşallahhhhh:Saruboceq:güzel haberlerrle bekliyorzz:Saruboceq:kızlar birazdan kan tahlılımı yenılemeye gidiyorum inşallah dua edin ikiye katlanır ve bebeğimden ayrılmak zorunda kalmam..
Canım 25 temmuzda yapıldı. Adetin 15 günüydü. İğnenin yapıldığı günüde sayarak 11. gün kan tahlili yapıldı. Balsurat benim moralim çok bozuk ya. Sabah işe geldim. Kendimi tuvalete kapatıp ağladım. İçimde bir ateş var sanki. Dün hiç ağlayamamıştım ondan bu kadar sıkıntı bastı herhalde.
:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsünn inşallahhhhh:Saruboceq:güzel haberlerrle bekliyorzz:Saruboceq:
:1hug:zeyatım daha adet bile olmadın şimdeden ağlama .Olsun ağladım şimdi daha iyisin demi rahatlamışsındırrr:teselli:
Rahatladım canım. Dün hastanede zor tutum kendimi. Ağlayana kadar daha kötüydüm. Ama varya böyle bir trafım eksik gibi. Ne diyelim Allah büyük. Hepimize kolaylık versin. Hepimizin yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?