psikolojini bozma emin ol allah hepimizin dualarını kabul eecek ben de senin gib oldum geçen ay ağlamktan kahroldum ama ağlayarak onu getiremeyeceğimi anladım mücadelemi sonuç alana kadar devam ettireceğim duanı eksik etme arkadaşım artık bilim çoooook ilerledi bir sürü yol var sıkma canını
Bu ay nasıl geçti anlamadım bilee.İnanın rabbim bir zamandan sonra sabrını veriyorr.Günler geçiyorrr,belirti beklemiyorsun,heyecanda gidiyor.Yerini sabırla beklemek kalıyorr.Benim 5 gün kalmışş vavvvgelecekkk :)))gelirse gelsin hoşgelsinkaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsun ipekkkopuyorumnanaktanınşallahh bu yeni dr uğurlu gelir sana:Saruboceq:Balımmmmmmm....Benim kırmızılar merhaba dedi....Beni eylül listesine yazabilirsin..Bu arada kendime yeni bir dr buldum aradım bugün 7 eylüle randevu verebilirim dedi.Yok artık dedim.Bakalım bir şekilde gideceğiz artık...opuyorumnanaktan
Balsurat senin iğnen reglin kaçıncı günü yapıldı. Bana 15. gün yapıldı.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm hemde müjdeli bi haberim var sizlere... değerim 168.27 olmuşşşş... doktorumu aradım endişelenecek hiçbirsey yok dedi...çoook mutluyumm... ddua edin inşallah keseyi de görürüz inaşallah... kızlar hepinizin duacısıyım allah hepimize vaktı zamanı gelince hayırlı birer evlat nasip etsinnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm hemde müjdeli bi haberim var sizlere... değerim 168.27 olmuşşşş... doktorumu aradım endişelenecek hiçbirsey yok dedi...çoook mutluyumm... ddua edin inşallah keseyi de görürüz inaşallah... kızlar hepinizin duacısıyım allah hepimize vaktı zamanı gelince hayırlı birer evlat nasip etsinnn
Hemennnn Hamişş listemizeee ekliyorumm seniii :teytey: :teytey:Gözünaydınnn çok sevindimm :)Allah sağlıcakla kuvağına almayı nasip etsinnn inşallahhhh:teytey:Rabbim büyük bakk hayırlı günde güldürdü zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?