- 14 Aralık 2008
- 102
- 7
- 116
benımde lekelenmelerim olmustu adet oldunmm zannettım doktorum usg ile muayne etti gebe bile kalmıs olabılırsın dedi duphaston verdi çok garıp kafam karıştı eger gebelık olmamıssa bır ay ara ver sende 2. ay kullanmaya gerek yok dedi bu ne şimdi???
kızlar bisey sorucam...ben adetimin 3.günü klomene baslamıstım günde 3 tane...9.günde yumurtalar büyüdüğü içine dr.um çatlatma iğnemi vurdu...ve 12.günde yumurtaların çatladığını söyledi...bugünde 16.gün sizce ben ne zaman test yapmalıyım...gerçi dr.um ayın 21ini 4 gün gecsin ayın 25i gibi kanda gebeliğe bakalım dedi...:bbo:
canım bende bişey anlamadım...yanlıs hatırlamıyosam sen adet olmamısmıydın birkaç gün önce...şimdide dr.un gebe olma ihtimalin mi var diyo..CADIARZU
cnm ben catladığı günu 1. gün syarak 12.gün kan testi yaptırmıştım çıkmıştı. zaten 14.günde adet günümdü.senınde muhtemelen 12-13 ağustos gibi belli olur .inş hayırlı haber
adetimden 15 gun sonra tekrar leke geldi adet olacam zannettım ama kan gelmedi hala koyu kahverengi leke gelıyor.. bugun adetımın 18. gunu..
kızlar listeyi çıkarıyorum abdestimi alıp hepinizin adına tek tek dua edeceğim.. ayrıca ben duamd hep şey dedim rabbım hz. muhammed a.s haturuna onu araya katarak istiyorum.. eğer benım bi çocugum olur ve erkek olursa ismini muhammed koyacagım die dua ettim.. her gün ismi azam duasını okudum.. o dua le edilen dua kabul olunmayacagı aklın ucundan bile geçmemeli diyordu.. kızlar sizde edin ben okuyunca hepinizi aklımadan geçireceğim inşallah..
canım yumurtaların çatlamısmıydı..
bana çatlama iğnesi yapmadı doktorum. kendi halıne bıraktı bilmıyorum yani
canım sen klomenden sonra pregnyl çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun...çünkü bu iğnenin etkisi 15 gün devam ediyormus ve o yüzden testlerde pozitif sonuc verebiliyomus...sende nasıl olmustu
kızlar listeyi çıkarıyorum abdestimi alıp hepinizin adına tek tek dua edeceğim.. ayrıca ben duamd hep şey dedim rabbım hz. muhammed a.s haturuna onu araya katarak istiyorum.. eğer benım bi çocugum olur ve erkek olursa ismini muhammed koyacagım die dua ettim.. her gün ismi azam duasını okudum.. o dua le edilen dua kabul olunmayacagı aklın ucundan bile geçmemeli diyordu.. kızlar sizde edin ben okuyunca hepinizi aklımadan geçireceğim inşallah..
Benim bugün doğum günüm. Eşim az önce iş yerine çiçek yollamış. Onu görünce dahada kötü oldum ağladım. Hüzünlü bir doğum günü geçiriyorum.
ayzan rüyaların hayıra çıksın inşallah Allah tez vakitte göndersin meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?