Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bende bişey anlamadım...yanlıs hatırlamıyosam sen adet olmamısmıydın birkaç gün önce...şimdide dr.un gebe olma ihtimalin mi var diyo..CADIARZU

cnm ben catladığı günu 1. gün syarak 12.gün kan testi yaptırmıştım çıkmıştı. zaten 14.günde adet günümdü.senınde muhtemelen 12-13 ağustos gibi belli olur .inş hayırlı haber

canım bende bişey anlamadım...yanlıs hatırlamıyosam sen adet olmamısmıydın birkaç gün önce...şimdide dr.un gebe olma ihtimalin mi var diyo..CADIARZU

adetimden 15 gun sonra tekrar leke geldi adet olacam zannettım ama kan gelmedi hala koyu kahverengi leke gelıyor.. bugun adetımın 18. gunu..

cnm ben catladığı günu 1. gün syarak 12.gün kan testi yaptırmıştım çıkmıştı. zaten 14.günde adet günümdü.senınde muhtemelen 12-13 ağustos gibi belli olur .inş hayırlı haber

canım sen klomenden sonra pregnyl çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun...çünkü bu iğnenin etkisi 15 gün devam ediyormus ve o yüzden testlerde pozitif sonuc verebiliyomus...sende nasıl olmustu

sağol canım ya Allah razı olsun Allahım kabul etsin inşallah...:Saruboceq:

canım sen klomenden sonra pregnyl çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun...çünkü bu iğnenin etkisi 15 gün devam ediyormus ve o yüzden testlerde pozitif sonuc verebiliyomus...sende nasıl olmustu

cnm ben ovitrelle catlatma iğnesi olmuştum.doktorum pregnyl yazıyordu ben kalçadan vurulamıyorum bu yüzden ovitrelle istemiştim koldan vuruldum. valla 12 . gün ilk idrar testi yapmıştım hemde öğlendi tok karna yaptıgımda 40-50 sn sonra 2. çizgi belli oldu . inanmadım hemen kan testi yaptık 18.96 cıkmıstı.

Bitanem gözün aydın çok sevindim. Allah sağlıcakla güzel güzel devamına erdirsin inşallah. Banada dua etmeyi unutma.

Benim bugün doğum günüm. Eşim az önce iş yerine çiçek yollamış. Onu görünce dahada kötü oldum ağladım. Hüzünlü bir doğum günü geçiriyorum.

ALLAH razı olsun canım,inşallah dularımız bu mübarek günde kabul olur...ben bir haftadır sürekli bebek görüyorum rüyamda,daha önce sadece hamile olarak görmüştüm kendimi bir kez ama bu hafta bebeği yıkadığımıizeytin yedirdiğimi,bi çuvaldan beraber mısır aldığımızı,karnını doyururken bana anne dediğini gördüm...bilinç altına nasıl yerleşmiş düşününkaydirigubbakcemile3..bu ay hiç ümidim yok zaten,göğüs uçlarımın sızlaması dışında belirtide yok,bu sızıda adet tarihimin yaklaşmasından mhtemelen,napalım rabbim cümlemize evladında hayırlısını hayırlı zamanda versin..dualarınızda eksik etmeyin bizleride..:1hug:

kizlar selam hepinize hayirli kandiller bende dün hastalandim besinci gün klomene basliycam ama adetimin ilk günü gynokadin verdi doktorum sabah yarim aksam yarim icicem ondördüncü günüme kadar yumurtaliklari daha iyi gelistiriyormus ilk defa kullanicam aranizda kullanipta faydasini gören varmi acaba:uhm::uhm:a.s.

Benim bugün doğum günüm. Eşim az önce iş yerine çiçek yollamış. Onu görünce dahada kötü oldum ağladım. Hüzünlü bir doğum günü geçiriyorum.

mutlu yıllar canım,rabbim çok güzel bir ömür versin sana,tez vakitte yavrunada kavuşursun inşaALLAH..a.s.

ayzan rüyaların hayıra çıksın inşallah Allah tez vakitte göndersin meleğini

amin amin amin canım,cümelmize inşaALLAH..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…