canım adet oldum yeni tarihim 3 eylül bir zahmet eklersen.Zeyhatım doğum günün kutlu olsun.İnşallahh yeni yaşın sana hayırlııı gelirra.s.
doğum günün kutlu olsun zeyhat daha nice yıllara
hayırlı kandiller
günaydın kızlar moralim çok bozuk dün adetimin 3.günüydü tahlil verdim gayet iyi çıktı ama eşimin sperm tahlili düşük çıktı oturup kara kara düşünüyorum napabilirm acaba diye 8.5 milyon çıktı 20,00 milyon ve üzeri olması lazım dedi doktor
yerimsenibenHayırlısı olsun ebrum tamam ekliyorum yeni tarihini.İnşallahh ramazanda adetin gelmez:)göbüşün bebe ile dolarrcanım adet oldum yeni tarihim 3 eylül bir zahmet eklersen.
:dance:Tabikidee gelişicekk ilacın etkisi 1 ay daha vücutta kalabiliyorr.Maşallahhh yumoşlarına boyutlarıda harikaaa.Bence senin tutacak kısa zamanda biliyomusun içime doğdu:kedi:slm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun ben bugun dr a gıttım kıstten suphelenemıstım muayene oldum kıst yokmus bılıyorsunuz ben bu ay klomen ve catlatma ıgnesı kullanmadım cunku bu ay bebek ıcın ara vermıstım muayene sırasına dr um 2 adet 15-16 mm olan yumos gordu muhtemelen persembe gecesı veya cuma sabahı catlayacaklar dedı umıdınızı kaybetmeyın klomen kullanmasanızda yumurtalarınız olusuyor bu bılgıyıde hem sıze umut hemde ek bılgı olsun dıye yazıyor ve paylasıyorum cıkan sonuc bebek fıkrınden uzaklasıp stres yapmazsak bunyemız kendını dogal yollardan hazırlıyor benım gecen ay neler yasadıgımı bılıyorsunuz nasıl uzuldugumu oysakı bu ay bebek bıle yapmayacaktımm 2 tane yumosum olmuss sıze tavsıyem geveseyın rahat olun hepınızı opuyorum ıyı kandıller
:Saruboceq:aLLAH KABULL etsinn Aallah razı olsun bendee bütün k.k arkadaşlarıma ettim inşallahh kabul olur:Saruboceq:Günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir dün akşam bol bol dua ettim hepimize bu durumda olan isteyen herkeze rabbim bizi geri çevirmiyecek inşallah olucak arkadaşlar hepimiz bir gün anne olucaz....
günaydın kızlar moralim çok bozuk dün adetimin 3.günüydü tahlil verdim gayet iyi çıktı ama eşimin sperm tahlili düşük çıktı oturup kara kara düşünüyorum napabilirm acaba diye 8.5 milyon çıktı 20,00 milyon ve üzeri olması lazım dedi doktor
Kızlar benim midem hala geçmedi. İğneden 3 gün sonra falan başladı. Dün gündüz hiç olmadı sadece. Ama geri başladı. Çok kötü yanıyor sanki ateş var içinde bir açmışım gibi kazınıyor. Gece gündüz geçmiyor bu. Ne yapmam gerek iğneden olurmu bu?
:asigim:zeyhatım bilemiyorum canım neden yanma olsunkii.İğnenin etkisi geçmiştir artık.İğneden olduğunu zannettiyorum ..Bekle bakalım :)belki miğde kazınması :)bebiş belirtisidir ınsalh
Üzülme. En kötü ihtimal tüp bebek yaptırırsın. Bazı kürler var keçiboynuzu falan araştırsana onları belki faydası olur.
zeyhat daha 6 ayıdr korunmuyorum hemen tüp bebek erken diye düşünüyorum dün 1 kg keçiboynuzu aldım inş. bugün o kürü yapıp eşime uygulatacağım
tesekkur ederım sagol opuyorumnanaktanyerimsenibenHayırlısı olsun ebrum tamam ekliyorum yeni tarihini.İnşallahh ramazanda adetin gelmez:)göbüşün bebe ile dolarr
:dance:Tabikidee gelişicekk ilacın etkisi 1 ay daha vücutta kalabiliyorr.Maşallahhh yumoşlarına boyutlarıda harikaaa.Bence senin tutacak kısa zamanda biliyomusun içime doğdu:kedi:
:Saruboceq:aLLAH KABULL etsinn Aallah razı olsun bendee bütün k.k arkadaşlarıma ettim inşallahh kabul olur:Saruboceq:
Sultanım hemen morelini bozmak yok.Doktor öncelikle eşini ürologa yönderilicektir.Eşine usg ve varikosel muaneysi yapılacaktır.Varikosel varsa sayı ve hareketi düşürüyor ve ameılaıyla alınıyor.Eğerki varikosel yoksaa eşinin yapısalll olarakk durumu o.Bzaı ilaçlar işe yarıyor diyorlar.Bizdede hareket sorunu vardı 5 ay keçiboynuzu kürü yapmıştrım
Sultanım hemen morelini bozmak yok.Doktor öncelikle eşini ürologa yönderilicektir.Eşine usg ve varikosel muaneysi yapılacaktır.Varikosel varsa sayı ve hareketi düşürüyor ve ameılaıyla alınıyor.Eğerki varikosel yoksaa eşinin yapısalll olarakk durumu o.Bzaı ilaçlar işe yarıyor diyorlar.Bizdede hareket sorunu vardı 5 ay keçiboynuzu kürü yapmıştrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?