Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

zaten biz dün üroloğa gittik testis muayenesi etti ve normal dedi dün fsh diye kan tahlili istedi bugün saat 4 de çıkacak sonuç inşallah ameliyata kadar gitmez allahım kimseye dert verip derman aratmasın

CADIARZUOzaman amelıyatlık bır durumu yokturr.Bence tahlillerii iyi cıkıcak fsh[/QUOTE]

inşallah balsuratım inşallah benim de e2 tahlilim sürekli düşük çıkıyordu incir kürünü uyguladım galiba onunda etkisi var 30larda gezen sonuç bugün 75 olmuş

hele bugün bi fsh sonucu belli olsun drlada görüşeyim gerekirse alırım senden adını sağol canım

Öyle en azından 5 gün geçsin ardından idrar testi yapıp gideceğim. Bir ayda iki kere 2 yi görmeye tahammül edemem. Ben daha öncede rahim ameliyatı oldum. Birkaç ay sonra kist patlaması oldu iç kanama geçirdim. Önceside olduğu için artık sinirlerim çok yıprandı. Artık bir an önce çocuğum olsun istiyorum.

Çok haklısın canım stres herşeyi daha kötü etkiliyor. İnan biran önce hasta olup bu ayı artık kapatmak istiyorum.

cok gecmıs olsun umarım kırmızıları gormezsın ve hamıs olursun:Saruboceq:

çok şükür kızlar fsh değerimiz iyi çıktı 1 ay sonraya tekrar sperm tahlili yaptıralım dedi ben bu 1 aylık sürede keçiboynuzu kürünü uygulatacağım

çok şükür canım
gözün aydın

kızlar moralim bozuk:gitme:....bugün gebelik testi yaptım negatif cıktı...gebelik beklediğimden değilde pregnyl vurulmustumya 6 gün önce zaten pozitif cıkar iğnenin etkisiyle bende 2 çizgiyi görür kendimi kandırırım dedim:sinifsinif:..ama hiç ummadığım sey oldu negatif çıktı..gerçi adetime 2 hafta var...sizce yanlıs mı yaptımmafoldumben

Valla ben buna gülerim nrmnsa .Kız allah iyiğini versin ne pozitifi bekliyorsun:roflol:yumoşların 5 gün önce çatlamış şuan döllendiyseler eğerki inşallahh döllenmiştir şuan follop tüpünde bebeğin ilerliyorr yani rahime ekilmedi :roflol:Rahime ekildikten sonra vücutta gebelik hormonu yükselirr ve kanda doruk noktaya ulaşınca daha sonra en son yanii idrara geçer şimdi boşuna ağlama:1rolleyes:

canım gercekten mi öyle mi oluyor..:kedi:ya bu testten sonra kafam iyce bulandı..günleri bile sayamıyorum..ayın 29unda pregnylyi vurulmustum...6 gün değil 8.gün bugün...acaba dediğin gibi mi balım...:uhm:esimede söyledim işten gelince adamında morali bozuldu zaten..:gitme:daha cok mu erken..

ama ilişkiden 3-4 gün sonra döllenip tutunabiliyomus rahime...benim en son birliktelikten 6 gün gecti balım ne olur cevap yazarmısınmafoldumben

kızlaaaaaaaaarrr ben geldimmm uzunbi aradan sonra burada olmak çok gzlkaydirigubbakcemile2 yeni yeni arkadaşlar gelmş onlarada slm yokmu eskilerden kmse yaaaa huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…