hasreti iğnenin yan etkileri var galiba ağrı olarak canım.
kasıklarda sancı falan olursa o gebelik belirtisi ama bu kadar cabuk olurmu belirti canım onu bilmiyorum
sende rahat olmaya calıs
başka birşeylerle mesgul etsen kendini
eğer tutmamışsa cok hayalkırıklığı yaşamayalım diye diyorum
Canım ben klomen kullandıktan sonra kendiliğinde yumurtalar çatladı,yani iğne de vurulmadım ve ortalama 4,5 gün kasık ağrısı ve kramp çektim..Hamilelik için erken henüz.Evet kasıklara kramp girmesi hamilelik belirtisi oluyor genellikle,çünkü bende kızıma hamile olduğumda adet sancısından farklı şiddetli kramplar yaşamıştım ama adet tarihim geçince..Dediğim gibi iğneni yeni vurulmuşsun yumurtaların geliştiği ve çatladığı içindir büyük ihtimal.Bu da çok güzel,inşallah bu ay hamile olursun canım..kızlar sıze bı soru ben 11 agst ta ıgne oldum hala kasıklarıma kramp gırıyo ve hafıf şişlik var sızce neden
bebişim tutunmuşmudur sıczee
bılgısı olan nedendır acapppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar sıze bı soru ben 11 agst ta ıgne oldum hala kasıklarıma kramp gırıyo ve hafıf şişlik var sızce neden
:sm_cool:aLLAHIMA şükürler olsun her ay bugün aldığım klomen ilacını almıyorum kurtuldummm harika bir duygudelikafadulden
canım benim kafana da takmasan herşey yoluna girecek....tabi sen şimdi diceksin sen çok mu hırlısın diye ama ben seni en son kırmızı kartı gördüğünde çok stresli olduğunu gördüm hoş hepimiz de öyleyiz yaa hayırlısı artık zemuszemus
Valla bu son kırmızılardamıı kesinlikle kabul etmiyorum yukarda allah varr ben gün bile saymadım biliyordum geleceğini 1 damla gözyaşı bile dökmedim kabul etmıyorum bu sozlerızemuszemus
Ben listeyi daha 1 ay önce bırakacagımı söylemiştim.SON KLOMEN AYINDA SON 1 AY DAHA DEVAM ETTİREYim dedim adette bırakıcaktımm..Çünküü öğğğğ geldi artık klomen sözünü duymaktan dinlenmeye ihtiyacım var yok kızmıyorummkii
canım hoşgeldin,
üzülme mutlaka gelecek bebişlerimiz.fayda etmedi derken yumurtan hiçmi olmadı,bebek olmadığı içinmi fayda etmedi dedin.
Teşekkürler Sessiz fırtına , peki genelinde kaçıncı gün belli oluyo?
bir burukluk oldu ama çokta üzülmedim önceki aylar gibi.kendimi 6 aylık tedaviye odakladım.olmazsa rahim filmi filan çekilecek,buarada kocişde dopinglere devam edecek.hareketliliği artırmak için.allah büyüktür.
kızlar sıze bı soru ben 11 agst ta ıgne oldum hala kasıklarıma kramp gırıyo ve hafıf şişlik var sızce neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?