Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benım doktorumda benı hep 14.gun cagırıyor.aslında doktorunun senı erken cagırması ıyı canım cunku ılaca nasıl tepkı verecegın hıc bellı olmaz.erkenden doktora gıden tabıkı var canım bır tek ben gec gıdıyorum dıye bılıyorum .. dıger kıslar hep 11-13 .gun felan gıdıyorlar sanırım..hihoyyyt

hade hayırlısı olsun insallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.sen kaç aydır ilaç kullanıyorsun? çogu gebeliğe neden olabiliyormuş bu ilaç doğru mu? biri oldu da sanki 2 istiom bende :dance:

hade hayırlısı olsun insallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.sen kaç aydır ilaç kullanıyorsun? çogu gebeliğe neden olabiliyormuş bu ilaç doğru mu? biri oldu da sanki 2 istiom bende :dance:
CANIM BENIM BU AY 3.AYIM ILK AY YUMURTA GELISTI AMA IGNE OLMADIM IKINCI AY YUMURTLAR GELISMEDI..:1shok:ILK KEZ IGNE VURUNUCAM COK HEYECANLIYIM YA BOYLE TEDAVI OLAYI OLUNCA INSAN DAHA COK UMUTLANIYR SANKI DEGILMI?kaydirigubbakcemile3

SUDENAZZ cnm olacak seninde bizlerinde inşallah rabbim bizlerede hamile olduğumuz günleri gösterecec cnm bende bu ay klomen kullanmıştım bugün adet tarihim adet olmadım ama 1 haftadır kasıklarımda müthiş batışmalar var cnm özellikle sol kasığımda oluyor daha önce böle bişey hiç olmamıştı adet dönemlerimde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz birbirimize burdan güzel haberler vereceğiz buna inan cnm allaha emanet ol görüşmek üzere....

CANIM BENIM BU AY 3.AYIM ILK AY YUMURTA GELISTI AMA IGNE OLMADIM IKINCI AY YUMURTLAR GELISMEDI..:1shok:ILK KEZ IGNE VURUNUCAM COK HEYECANLIYIM YA BOYLE TEDAVI OLAYI OLUNCA INSAN DAHA COK UMUTLANIYR SANKI DEGILMI?kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı canım. bu ay hepimiz bebişlerimizle müjde verelim kocişlerimizee. allah çok bekletmesin amin amiiinkaydirigubbakcemile2

yok canım ben hiç çatlatma iğnesi olmadım. olsaydım anlardım pozitif çıkmasınını ama iğne olmamasına rağmen okadar belirgin 2 çizgiden sonra negatif sonuç almak beni çok üzdü senağlama ilk defa bu kadar belirgin 2 çizgi görmüştüm. hemde 2 testtede aynısı çıktı. ya test bozuktu ya test bozuktu başka alternatifi yok. tarihinede baktım daha 2010a kadar geçerli. kan testi yanılmaz. eğer gerçekden o testler doğru olsaydı mutlaka kan testinde değer 50 lerde çıkardı senağlama demekki neymiş pozitif sonuç veren hiçbir teste güvenmeyecekmişsin. ben malesef acı bir tecrübeyle anladım bunu. halbuki ben bebeğimin beşiğini bile beğenmiştim. şimdi beşikde karnımda boş senağlama

dıptıscım canım benım.dur bakalım kırmızılar henuz gelmemıs.bıraz bekleyelım ustelık senın bu ay bırkac tane yumosun vardı..
hem belırgın cızgı nasıl cıkıyorkı hamıslık olmadan cok sasırdım dogrusu.o kadar test yapıyorum hıc bırınde belırgın cızgı felan cıkmıyorkaydirigubbakcemile.pekı doktorunu arayıp soyledınmı?bır gorus bakalım doktorunla ne dıcek?bırde kan testı yaptırdıgın yer guvenılır bır yermı?kaydirigubbakcemile5

canım mrb ben yenilerdenim ama çok üzüldüm böle söleme bence allah hayırlısını verdin seni çok iyi alıyom bend ekimyasal gebelik geçirdim var ama yok çok zor bilirim sabır dile cnm

canımsın bunları düşünüp kendini yorma artık. bak önünde hiçbir engelin yok allaha şükür yumurtluyoruz ilaçla da olsa. allah zamanı gelince verecek bebeklerimzi,ilaç bahane bebeğim bak hepimizin umudunu da kırıyorsun böyle üzülüyoruz hemde.hadi toparlan cnm bak toparlanmıosan da zopalarım seni klava::1hug:

bu arada kızlarbenin gonaphene de 3. günüm ve sancım var. düngece gözlerim pırpır etti yani gözlerimde görme zorluğu çıktı. bunları yaşayan arkdaşlarımız varsa yazın lütfen. benim de ilk ayım bu, insallah bu ay hayırlısıysa gelecek. allah kucaklarımızı boş bırakmasın kızlar,hepimizi bebişlerimize kavuştursun. aminnnnnn

[

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn[/QUOTE]

canım benim müjdem yok ne yazıkki ben adet oldum :1no2:ama yumurtlamam kendinden oldu şükür bu aya dk yumurtlama için tahlil vermişti tahlil sonucu güzel dedi değerlerinde düşmüş hamile olabilirsin dedi ama ne yazıkki ertei günü kırmızılar geldisenağlamahefesim kursağımda kaldı
neyse bu ay işalah klomene devam gene ben beni eylül 15 e eklersen sevinirim allah hepimizin dualarını kabul etsin işallah:Saruboceq:

[

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

canım benim müjdem yok ne yazıkki ben adet oldum :1no2:ama yumurtlamam kendinden oldu şükür bu aya dk yumurtlama için tahlil vermişti tahlil sonucu güzel dedi değerlerinde düşmüş hamile olabilirsin dedi ama ne yazıkki ertei günü kırmızılar geldisenağlamahefesim kursağımda kaldı
neyse bu ay işalah klomene devam gene ben beni eylül 15 e eklersen sevinirim allah hepimizin dualarını kabul etsin işallah:Saruboceq:[/QUOTE]

canım üzülme, hepimizin bi gün olacak insallah çok bekletmez allah bizi :) umutsuzluk yok,hemen toparla kendini. ne kadar pozitif olursan o kadar iyi çalışıyor yumurtalıklar.a.s.

canım üzülme, hepimizin bi gün olacak insallah çok bekletmez allah bizi :) umutsuzluk yok,hemen toparla kendini. ne kadar pozitif olursan o kadar iyi çalışıyor yumurtalıklar.a.s.[/QUOTE]

evt canım saol işallah bu ay daha çok çalışıp kavuşalım bebişlerimize hepimizinde kucakları dolsunsositososito
bu arada hapın yan etsinde senin rahatsızlığın yazıo bi dk na sor istersen
hepimiz işlaah tez vakitte kavuşuruz bebeişlerimize

selam kızlar hala beklemedeyim artık kalbim içime sıgmaz hale geldi zamanda geçmek bilmiyor öffff ya sıkıldım artık

selam kızlar hala beklemedeyim artık kalbim içime sıgmaz hale geldi zamanda geçmek bilmiyor öffff ya sıkıldım artık

ayyy büyük gün bugün dimi varmı ağrın felan bari.bizi habersiz bırakmaemi güzel haberlerle dön inşallaha.s.

ayyy büyük gün bugün dimi varmı ağrın felan bari.bizi habersiz bırakmaemi güzel haberlerle dön inşallaha.s.

canım halen yok bişi benim adama geliyor yolda bir test al dedim cevap-hayyyyyyır olmaz bekle sonra kalbin kırılıyor kırık kalbini tamir edemem ben diyor.bekle bekle nereye kadar ay umutlanmıyordum taki şu saate kadar şimdi acaba sorusu var içimde adette olsam hayırlısı

canım yaa üzülme lütfen..

doğru diyosun kanda görmeden yada keseyi görmeden bende hiç bi teste inanmıycam...bendede ilk klomen kullandığımda testte silik çizgi çıkmıştı çok ümitlenmiştim..ama meğersem koca bir negatifmiş...:teselli:

kızlar yaaa üstteki mesajıma yorumlarınızı bekliyorum..kimsede tık yok... senağlama

hala devam ediyor..katlanamıyorum valla yaaaaa kafamçokkarıştı

bebeişlerimizin belli bir zamanı var kucaklarımıza düşmesi için. her ay daha da yaklaşarak beklemeliyiz, ama sonu hüğsran da olabilir,küçücük i prinç tanesi bebiş de olabilir. en azından yumurtalıklarımız va ve elbet bi gün bi şekilde anne olabileceğiz.buna sahip olamayanlar da var arkadaşlar. allah tez zamanda kucaklarımız doldursun sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…