canım ben ilk bu olarak dün başladım ilaca.daha 3 günüm var. yani henüz bişi bilmiyorum bu konuda. ama kafama bişi taklıldı.drum beni adetin 9. günü çağırdı yumoşlara bakmak için ama herkesi 11. ya da 13. gün çağırıyor drları,yani erken olgunlaşan da var mı aramızda?
canım benım doktorumda benı hep 14.gun cagırıyor.aslında doktorunun senı erken cagırması ıyı canım cunku ılaca nasıl tepkı verecegın hıc bellı olmaz.erkenden doktora gıden tabıkı var canım bır tek ben gec gıdıyorum dıye bılıyorum .. dıger kıslar hep 11-13 .gun felan gıdıyorlar sanırım..hihoyyyt
CANIM BENIM BU AY 3.AYIM ILK AY YUMURTA GELISTI AMA IGNE OLMADIM IKINCI AY YUMURTLAR GELISMEDI..:1shok:ILK KEZ IGNE VURUNUCAM COK HEYECANLIYIM YA BOYLE TEDAVI OLAYI OLUNCA INSAN DAHA COK UMUTLANIYR SANKI DEGILMI?kaydirigubbakcemile3hade hayırlısı olsun insallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.sen kaç aydır ilaç kullanıyorsun? çogu gebeliğe neden olabiliyormuş bu ilaç doğru mu? biri oldu da sanki 2 istiom bende :dance:
CANIM BENIM BU AY 3.AYIM ILK AY YUMURTA GELISTI AMA IGNE OLMADIM IKINCI AY YUMURTLAR GELISMEDI..:1shok:ILK KEZ IGNE VURUNUCAM COK HEYECANLIYIM YA BOYLE TEDAVI OLAYI OLUNCA INSAN DAHA COK UMUTLANIYR SANKI DEGILMI?kaydirigubbakcemile3
dıptıscım canım sen catlatma ıgnesı vurulmusmuydun?eger ıgne vurulduysan onun etkısıyle cıkmıs olabılır dıcem ama hatırladıgım kadarıyla senın yumoslar kendılıgınden catlıyor.pekı ıdrar testının cızgısının koyulugu nasıldı?sılıkmıydı?ınsallah kan testı yanılıyordur canım.:teselli::çok üzgünüm:
dıptıscım canım benım.dur bakalım kırmızılar henuz gelmemıs.bıraz bekleyelım ustelık senın bu ay bırkac tane yumosun vardı..yok canım ben hiç çatlatma iğnesi olmadım. olsaydım anlardım pozitif çıkmasınını ama iğne olmamasına rağmen okadar belirgin 2 çizgiden sonra negatif sonuç almak beni çok üzdü senağlama ilk defa bu kadar belirgin 2 çizgi görmüştüm. hemde 2 testtede aynısı çıktı. ya test bozuktu ya test bozuktu başka alternatifi yok. tarihinede baktım daha 2010a kadar geçerli. kan testi yanılmaz. eğer gerçekden o testler doğru olsaydı mutlaka kan testinde değer 50 lerde çıkardı senağlama demekki neymiş pozitif sonuç veren hiçbir teste güvenmeyecekmişsin. ben malesef acı bir tecrübeyle anladım bunu. halbuki ben bebeğimin beşiğini bile beğenmiştim. şimdi beşikde karnımda boş senağlama
yok canım ben hiç çatlatma iğnesi olmadım. olsaydım anlardım pozitif çıkmasınını ama iğne olmamasına rağmen okadar belirgin 2 çizgiden sonra negatif sonuç almak beni çok üzdü senağlama ilk defa bu kadar belirgin 2 çizgi görmüştüm. hemde 2 testtede aynısı çıktı. ya test bozuktu ya test bozuktu başka alternatifi yok. tarihinede baktım daha 2010a kadar geçerli. kan testi yanılmaz. eğer gerçekden o testler doğru olsaydı mutlaka kan testinde değer 50 lerde çıkardı senağlama demekki neymiş pozitif sonuç veren hiçbir teste güvenmeyecekmişsin. ben malesef acı bir tecrübeyle anladım bunu. halbuki ben bebeğimin beşiğini bile beğenmiştim. şimdi beşikde karnımda boş senağlama
[
hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn
selam kızlar hala beklemedeyim artık kalbim içime sıgmaz hale geldi zamanda geçmek bilmiyor öffff ya sıkıldım artık
ayyy büyük gün bugün dimi varmı ağrın felan bari.bizi habersiz bırakmaemi güzel haberlerle dön inşallaha.s.
yok canım ben hiç çatlatma iğnesi olmadım. olsaydım anlardım pozitif çıkmasınını ama iğne olmamasına rağmen okadar belirgin 2 çizgiden sonra negatif sonuç almak beni çok üzdü senağlama ilk defa bu kadar belirgin 2 çizgi görmüştüm. hemde 2 testtede aynısı çıktı. ya test bozuktu ya test bozuktu başka alternatifi yok. tarihinede baktım daha 2010a kadar geçerli. kan testi yanılmaz. eğer gerçekden o testler doğru olsaydı mutlaka kan testinde değer 50 lerde çıkardı senağlama demekki neymiş pozitif sonuç veren hiçbir teste güvenmeyecekmişsin. ben malesef acı bir tecrübeyle anladım bunu. halbuki ben bebeğimin beşiğini bile beğenmiştim. şimdi beşikde karnımda boş senağlama
kizlar günaydin..
çatlatma iğnesini vurulali 5. Gündeyim inanilmaz derecede kasik sancilari çekiyorum..özellikle sabah uyandiğimda bi baski varki nerdeyse ağliycak kadar oluyorum yaaa...geçenkindede böyleydi ama bu kadar şiddetli değildi..o zamanda yumurtalarim çatlamamiş kist olmuştu...acaba yinemi o yüzden büyüyolarda çatlayamiyolar bana baskimi uyguluyorlar...
Of ya canim çok sıkıldı
...
canım yaa üzülme lütfen..
doğru diyosun kanda görmeden yada keseyi görmeden bende hiç bi teste inanmıycam...bendede ilk klomen kullandığımda testte silik çizgi çıkmıştı çok ümitlenmiştim..ama meğersem koca bir negatifmiş...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?