Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah hamilesindir.cuma günü yaptır derim ben...bellimi olur.hafta sonuda kendi kendini yemessin..

canım eylül ayına yazdım seni ama üzülerek.3.günü git doktora devam et tedavine..bol şans..alkisalkisalkis

canım sağol devam edicem tabi pes etmek yok ama benim adet tarihi şaştı biliyosun çok erken geldi sen eylül 22 yazmışsın istersen 17 olarak değiştir.bu arada yarın randevu aldım gidicem dr. By.

günaydın kızlar :teytey:simge8081 ve ezgi canlarım çok güzel haberler verdiniz ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmeyi nasip etsin kızlar çok sevindim sizin adınızazemuszemus darısı bizlerin başına inş. ya beklemekten yoruldum yaaav tam 3,5 yıl oldu delirecem artık:çok üzgünüm: ateşim düştü bugün kırmızılar yine geliyo demek artık ne yapacağımı şaşırdım elden bişey gelmiyo:a015:

günaydın,,
kız seninkine daha çok varya şimdiden okadar düşmez ateşin(tabi erken gelmeye kalkmazsa) daha ymurtalama günlerin bile bitmediki öyle değilmi.

gulcan balsurat tsk ederım cok sagolun ama az once tel actı sancıları baslamadı dıye hastaneden yollamıslar bırde dr normal dogum yapamazsın sezeryan demıs cok uzuluyor normale hazırlamıstı kendını yaaa off

canım inşallah hamişsindir bu ay bereket ayı süper yaaaaa:lepi::teytey::teytey::teytey:

ayy kızlar ben bu ay çok kararsızım napıcamı bilmiyorum.off offf.
sağona kürünemi devam etsem,incirmi yapsam,klomeni 3 tanemi içsem, başka neyapsam diye deli gibi düşünüp duruyorumm..

az önce biyerde okudum sadece bol bol süt içmiş bide bal+tarçın+çörek otu karışımı kullanmış hemen o ay hamile kalmış.ama bende pco olduğu için sadece bunların faydası olmaz diye düşünüyorum..

ye hormon haplarını,ye vitaminleri vallahi tulumba gibi oldum.en büyük sorunum galiba kilo.birverebilsem şu fazlaları.mübarek millet masayı silip süpürüyo 1 gram bile fazlaları yok,bana neoluyo bilmiyorum.bu aralar en çok kiloya taktım.allah yardımcım olsun.

ya nebilim sanki bişeyler yapmam gerekiyormuş gibi düşünüyorum..
rahatımda yinede yapmak istiyorum.en sonunda diyecem eşime çocuk filan istemiyorum..

hayırrrrrrlmaz:cocuk yapacagız benım falımda cıktı dunya capında unlu muhendıs oglum olacakmıssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben kesınlıkle yapacagımmmm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…