bende öyle yapıyım diyorum pazartesiye kadar bekleyim zaten eğer yoksa en geç pazartesi hastalanmam lazım.. ya kızlar ben kokulara falan böyle bi kaç gündenn beri çok duyarlı oldum arada böyle midemde bulanıyor bu kadar erken olmaz demi canlar ya...
zemuszemusGüNaYDıN BaYanLaRzemuszemus
zemuszemusHayırlı Sağlık dolu bir gün diliyorum herkezezemuszemus
Evet canım demiştim ya akşam 5 ten sonra sabaha karşı anca açıldım..
inşallah hamilesindir.cuma günü yaptır derim ben...bellimi olur.hafta sonuda kendi kendini yemessin..
canım eylül ayına yazdım seni ama üzülerek.3.günü git doktora devam et tedavine..bol şans..alkisalkisalkis
günaydın kızlar :teytey:simge8081 ve ezgi canlarım çok güzel haberler verdiniz ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmeyi nasip etsin kızlar çok sevindim sizin adınızazemuszemus darısı bizlerin başına inş. ya beklemekten yoruldum yaaav tam 3,5 yıl oldu delirecem artık:çok üzgünüm: ateşim düştü bugün kırmızılar yine geliyo demek artık ne yapacağımı şaşırdım elden bişey gelmiyo:a015:
orasıda doğru neyse artık kısmet bakalım öğrenir öğrenmez dönerim kızlar size....
canım sağol devam edicem tabi pes etmek yok ama benim adet tarihi şaştı biliyosun çok erken geldi sen eylül 22 yazmışsın istersen 17 olarak değiştir.bu arada yarın randevu aldım gidicem dr. By.
zemuszemusGüNaYDıN BaYanLaRzemuszemus
zemuszemusHayırlı Sağlık dolu bir gün diliyorum herkezezemuszemus[/QUOT
opuyorumnanaktangünaydın canımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.allah sanada nasip etsin....kaydirigubbakcemile5
inş cannım ya yanlız iki ayda üst üste ayın 24 adet oldum sanırım buayda 24 olurum ya meraktanda çatlıyorum işin gerçeği acaba şimdi karnımda bebiş varmı ki... kan testi yaptırsam çıkar demi kızlar......
az önce biyerde okudum sadece bol bol süt içmiş bide bal+tarçın+çörek otu karışımı kullanmış hemen o ay hamile kalmış.ama bende pco olduğu için sadece bunların faydası olmaz diye düşünüyorum..
rahat ol rahat bırsseye gerek yok :teselli:
ya nebilim sanki bişeyler yapmam gerekiyormuş gibi düşünüyorum..
rahatımda yinede yapmak istiyorum.en sonunda diyecem eşime çocuk filan istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?