hayırrrrrrlmaz:cocuk yapacagız benım falımda cıktı dunya capında unlu muhendıs oglum olacakmıssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben kesınlıkle yapacagımmmm:sm_cool:
anamm ne güzel fal bu.allah allah mühendis olcağıda çıktı hemi ilginç.inşallah olur be canım.kaydirigubbakcemile5
hasretiiii
nerdesinnn
nasıl oldun canım
ben dün iğnemi oldum hiç ağrım olmadı ya??
yumoş catlamadımı acaba??
kızlar bişi soracağım
iğneden ne kadar sonra yumoş catlıyor ve ne kadar süre canlı kalıyor???
babasının ızınden gıdecekkkkkaydirigubbakcemile3dıyorum cocuk ustunde hıc hakkın yok benım falımda cıktıkaydirigubbakcemile3sadece yapımda azıcık katkın varr 5 dklık katkıııdelikafadulden
heralde seviçten unuttu bizi.hep hamile kalanlar gelmiyo daha zaten.
kızlar merhaba .... simge akşama yazarım olan bitenleri destan gibi yazarım demişti hatırlarsanız...
tektük sigara içiyodum....bu cocuk olayına girdikten sonra resmen tiryaki oldum.......-tatlicadiarzu-
içme yumurtalarının gelişimini önlüyorsun bu da gebekalmanı zorlaştıryor ben 8 ay önce bıraktım darısı başınıza
ezgı ve sımge hayırlı olsun mutlulugunuz daım olsun allah hayırlısıyla kucagınızada almayı nasıp etsın.saglıklı bı hamılelık ve dogum ve bebıs nasıp etsın rabbım .opuyorumnanaktan
slm kızlar ıgne vurulalı 7gun oldu ama hala agrı var bu normalmı.kasıklarım belım agrıyo cok halsızım ve gogus uclarım sıstı kızardı bugun bunlar hep ve hala ıgne etkısımı .bırde bana cok dua edın kendımı cok kotu hıssedıyorum sızden baska anlayan yok benı sızı sevıyorum.dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?