Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

adetmi oldun yaa.

uzulme canım vaktı gelınce bebegı sana gelecektır emınım:teselli:

çok sağolun kızlar ilk aşılamamdı ama olmadı işte. Çok ümitlenmiştim ama kısmet :çok üzgünüm:

yaa ben ööle kan man vermeden ınanamıycam yaaa . ya bişi çıkarsaaaa inanamıyorum hala yaaa . en son adetım 2 temmuzz

Çok tebrik ederim canım. Darısı başımıza.:lepi:

günaydın güzel arkadaşlarım...36.7 düşük bi ateş değil bence ama tabii öncekiler de önemli düşüş 0.5 derecenin üstünde mi?

alminas günaydın canım belli olmaz dur bakalım.Ben senden birşey rica edicem hani akşam demiştin ya doktoruma isterseniz danışabilirim diye hani benim şu doktora gitme işini senin doktoruna bir sorsan yarım mı gidim 3 gün mü sayılıyo ben kendimi hala pek toplayamadım da... saat 10 a kadar haber verirsen bende tel açıcam doktora randevu alayım olur mu caım?

kukuleta arkım nbr ozledım valla senı evet 37.4 ten dustu
canım benım dr um pembe leke bıle gelse hatta geceyarısı bıle gelse o gunu 1.gun sayıyor

canım sen dunmu adet mı oldun eger oyle ıse yarın yanı 3.gun gıtmen gerek

Tamam canım sağol öyle yapalım...Bu arada kızlar sigara kullanıyormusunuz?Ben ne yazık ki evet....:çok üzgünüm:

Tamam canım sağol öyle yapalım...Bu arada kızlar sigara kullanıyormusunuz?Ben ne yazık ki evet....:çok üzgünüm:

bende esımde ıcmıyoruz evde gelen mısafırlerede ıcırmıyoruz cunku bende astım alerjık var esımınde gozlerı ınanılmaz hassas duman mahvedıyor onu gozlerı kıpkırmızı oluyor

günaydın arkadaşlarım geçmişi şöyle bi okuyayım dedim bi hamiş gördüm çok sevindim tebrik ederim simgecim...alminascım diliyorum rabbimden hamilesindir...kızlar bugüne kadar şunu anladım ne kadar üstüne düşersen bu olayın o kadar senden uzaklaşıyor umutların....3 ay klomen kullandım 4er tane yumurta oluştu hiçbirinde de olmadı bu ay bıraktım düşünmicem ve stres yapmıcam dedim tatildeydim bu ay 17 gün yine olmadı valla artık ne yapıcam nasıl bir yol izlicem bilmiyorum...sadece rabbime sığınıyorum ondan mucizesini göstermesini diliyorum canlarım....

kızlar bu sabah erkenden kalktım cunku ben bugun 3.kez teyze oluyorummmmm:ecrin_bebek:bugun bebgımız gelıyor cınsıyetı erkek ısmıde KAYRA halamın kızı dogum yapacak hemde normal dogum epıdural falanda degıl gece sancısı basladı tel actı abla hastaneye gel dogumum baslıyor dıye cok heyecanlandım vallaaa:CüvCüv:

moral bozmak yok lmaz:uzulmek yoklmaz: stres yok lmaz:acı yok cekırgeeeekaydirigubbakcemile3 merak etme canım herseyın bı zamanı var ısyankar olmayalım rabbım bılır vaktını o hep bızım ıcın hayırlısını ıster yerimseniben

Canım Allah analı babalı büyütsün.....Bizim içinde öp onuŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…