kızlar bu sabah erkenden kalktım cunku ben bugun 3.kez teyze oluyorummmmm:ecrin_bebek:bugun bebgımız gelıyor cınsıyetı erkek ısmıde KAYRA halamın kızı dogum yapacak hemde normal dogum epıdural falanda degıl gece sancısı basladı tel actı abla hastaneye gel dogumum baslıyor dıye cok heyecanlandım vallaaa:CüvCüv:
Canım Allah analı babalı büyütsün.....Bizim içinde öp onuŞeniz
canım şimdiden tebrik ederim hayırlı olsun allah sana ve bizlere de göstersin inşallah...hayırlı ve sağlıklı bir doğumu ve bebeği olsun inşallah...
canım şimdiden tebrik ederim hayırlı olsun allah sana ve bizlere de göstersin inşallah...hayırlı ve sağlıklı bir doğumu ve bebeği olsun inşallah...
günaydın canım naptın sen son durumlar ne....uzun zamandır giremiyordum da ben...
günaydın canım sana da dün adet oldum canım :çok üzgünüm:sen naptın?
hadi ya bu ayda tutmadı yani hayırlısı olsun cnaım ya bende ayın 5 de tekrar çatlatma iğnesi vuruldum ve şuanda beklemedeğim canım geçen ay ayn 24 adet olmuştum bakalım buay ne olacak...
kızlar bu sabah erkenden kalktım cunku ben bugun 3.kez teyze oluyorummmmm:ecrin_bebek:bugun bebgımız gelıyor cınsıyetı erkek ısmıde KAYRA halamın kızı dogum yapacak hemde normal dogum epıdural falanda degıl gece sancısı basladı tel actı abla hastaneye gel dogumum baslıyor dıye cok heyecanlandım vallaaa:CüvCüv:
Kızlarrrrrrr ... İyi gecelerrrr bişi sorcam çok acil cvppppp . az önce test yaptım iki çizgi bariz bi şekilde çıktııı .. Adetim normaldede gecikirr ama sankı az da olsa hissetmıstım .. ya bu sonuc guvenılırmııdırrrrrrr lütfen yazarmısınızzz çok heyecanlıyımm doktorumunda telı kapalı sizle paylasmak ıstedımmm... çok acil lütfen uyuyamamm ben bu gece napmam lazım kan tahlılı olur mu bu saatteeeeeee, test eskı falan deıl ve bu saatte yaptımmmm ne diyorsunuzzz
o zaman 19-20sinde filan adet olman lazım inşallah sen olmazsın aslıcım...birileri hamile olsun da bize de moral ve umut olsun yaaa....
balsuratım nasılsın canım
inş cannım ya yanlız iki ayda üst üste ayın 24 adet oldum sanırım buayda 24 olurum ya meraktanda çatlıyorum işin gerçeği acaba şimdi karnımda bebiş varmı ki... kan testi yaptırsam çıkar demi kızlar......
zemuszemusGüNaYDıN BaYanLaRzemuszemus
zemuszemusHayırlı Sağlık dolu bir gün diliyorum herkezezemuszemus
amın ıns :Saruboceqnun bır bebgı daha vardı hamılelıgının 8.ayında bebgın kalbı durdu doguma 1 ay kaldı öldü malesef cok uzulduk ılk bebektı mahvolduk cok agır depresyon gecırdı sonra toparlandı duzeldı hamıs oldu tekrar ama 9 ay hep dıken ustundeydık cok endıselendık sımdı 9 ayın nasıl bıttıgne ınanamıyoruz:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?