Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

CANIM TEKRAR TEBRİKLER ALLAHIM ELİNE BEBİŞİNİDE SAĞLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım herşey allahtan.zamanı varmış demekki.bide tatilydin stres yapmadın kafaya takmadın onlarında etkisi vardır. tabii.

bebiş olursa bırakıyım diyorum....eşimde kendi kendine söz vermiş bebiş haberini alınca bırakıcam diye...gerçi o biraz zorda günde 2 pakete yakın içiyo

benim eşimde 2 paket içiyordu ocak ayında kalp krizi geçirdi ana damarlardan biri tıkalı çıktı anjio oldu ve kalbine stent takıldı ve ikimizde o günden beri sigara içmiyoruz eşim 38 yaşında daha 3 gün yoğun bakımda yattı bir an önce bırakın sigarasızhayat muhteşem

Canım çok geçmiş olsun....Benim eşimde 36 yaşında....Bu yazdığını aynen eşimede anlatıcam işten gelince canım...Tekrar geçmiş olsuna.s.

Canım çok geçmiş olsun....Benim eşimde 36 yaşında....Bu yazdığını aynen eşimede anlatıcam işten gelince canım...Tekrar geçmiş olsuna.s.

teşekkürler canım ben sigarayı 18 yıl içtim 30 yaşındayım ve pişmenım keşke hiç içmeseydim diyorum eşim de aynı şekilde oda 25 yıl kadar içmiş oda pişman kokusuna bile dayanamıyoruz artık doktorlar son anda kurtardılar onu ölmesine ramak kala o yüzden doğacak olan bebişlerinizle 1 dakika bile fazka vakit geçirmek gibisi var mı?gelsinler diye ne kadar çok uğraşıyoruz demi ama dumanını yel alır parasını el alır zararı sana kalır bence yaktıysan hemen söndür paketide at 1 hafta zorlanırsın belki ama sonrası harika

süpersin canım allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan

Benim eşim kullanmıyor kızlar ben malesef bırakamıyoum inşallah bebek olurda bizlere vesile olur bırakmada.....:ecrin_bebek:

nrmnsa canım sen napıyosun senin belirtilerin varmı nasıl gidiyor ya ben senden ümitliyim biliyormusun ....kaydirigubbakcemile5

nrmnsa canım sen napıyosun senin belirtilerin varmı nasıl gidiyor ya ben senden ümitliyim biliyormusun ....kaydirigubbakcemile5

canım bugün hiç bir belirti yok ne hamilelik nede adet olacakmış gibi:uhm:Bende anlamadım gitti....Yalnız sen benden niye böyle ümitlisin arkadaşım yoksa hissediyomusunŞeniz

canım bugün hiç bir belirti yok ne hamilelik nede adet olacakmış gibi:uhm:Bende anlamadım gitti....Yalnız sen benden niye böyle ümitlisin arkadaşım yoksa hissediyomusunŞeniz

Evet canım hissediyorum.Ama seni heveslendirmeyim biliyosun hüsran olunca yıkılıyor insan ama ben ne bilim öyle hissediyorum pozitif bişeyler alıyorum sendenŞeniz HAYIRLISIIIIII OLUR İNŞALLLAH SEN HAMİLE OLURSUN BANADA DUA EDERSİN KABUL OLURMUŞ YA:Saruboceq:

şu hayırlı günlerde dilerim allhtan aynı mutlulugu size de yaşattsın o kadar bekliyoruz kii olunca şaşırıyor insan bu seferde.. inanamıyor.. Ben 14aydır bekliyorum . Darısı başınıza. Bol dua edin . buradakı herkesın bıgun olacak cunku buyuk problemlerımız yok cok sukurr. Yumurtalıklara falan hıc takılmayın baksanızaa benım nerdeyse 40gunu buluyordu adetlerım . Bencee olacagı zaman oluyorr hersey bıraraya gelıyor. Ümitsiz olmayın . Tedaviyse tedavi ,kendı halıne bırakmaksa bırakmak.. ama elbet olacak ... Yalnızzzzzz kızlarrrrrrrrrr öyle sigara falan yok !! ben kullanmıyorum sigarayı bırakın o illetiii..

simge çok tebrik ederim. benimde seninki gibi zaman zaman adet düzensizliğim vardı. klomenle düzene girdi. beni çok umutlandırdın. gecen ay bende kist oluştu klomenin yan etkisi olarak. bu ay işallah kistlerim geçtiyse tedaviye yeniden başlayacağım. tekrar tebrik ederim allah tamamını erdirsin.

balım balsuratım göremedim senii...bitanem malum kırmızılarım geldi.. şaşırmadın dimi..ben bunu her ay yapıyorum..kırmızıları görüyorum ve yeni adet tarihimi hesaplayıp yazıyorum..otomatiğe bağladım artık:)) neyse sağlık olsun dimi..vardır Rabbimin bir bildiği balım..yavru dinazorun zamanı var demek kii:)))))

seldam nerdesinnn...izin kullandım yine ve baktım kimse yok ortalarda..bi "cee" diyin hele...

cerot hoşgeldin.yeni tarihini yazarsan listeye ekleyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…