ARKADAŞLAR benim canım cok sıkkın...Böyle beklemeye dayanamıcam....Acaba kociş gelince gidip kan testimi yaptırsam....Zaten adetime 3 gün kaldı varsada yoksada çıkmaz mı sizce....Ne olur bişeyler yazın...........kafamçokkarıştı
arkadaşlar ben normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum aama bu ay da olmazsa başka türlü çaresine bakmaya karar verdik..
bana bilgi verirmisiniz neler yapmamız gerekiyor ...
benim adetim çok düzenli oluyor
buarada dr. eşimden sperm sayısı istedi perşembe sonuçları çıkacak
sizden cevap bekliyorum :) tşkler
canım bence çıkar.imkanın varsa hiç bekleme derim.
Canım bende öyle düşünüyorum....Eşim yolda zaten bende hazırlanıyorum cıkıcaz geldiğinde....DUA EDİN BENİM İÇİN....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim regline daha 3 varmis kiz daha sabir gerektiriyor bekle bakalim hemen üzülme regle bir hafta kalaki ilkiskiden bile hamis kaliniyor oda gec döllenme oldugu icin tam sonuc alamamis olabilirsin.KIZLAR GELDİM SONUÇ NEGATİF.....mafoldumben
KIZLAR GELDİM SONUÇ NEGATİF.....mafoldumben
kimse yokmu kızlar benim adetime 7gün kaldı kac gün kala testte cıkıyo.cvp larsanız sevinirim.nrmnsa cnm inşallah hamişsindir hadi hayırlısı:CüvCüv:
En sağlıklısı adetinin 4,5 gün geçmesini beklemen.Diğer türlü hiç belli olmuyor çünkü..
cnm ya üzüldüm hayırlısı nrmnsa
canim regline daha 3 varmis kiz daha sabir gerektiriyor bekle bakalim hemen üzülme regle bir hafta kalaki ilkiskiden bile hamis kaliniyor oda gec döllenme oldugu icin tam sonuc alamamis olabilirsin.
Üzülme,henüz hiçbirşey bitmiş değil.:teselli:Belki geç döllenmedir.Hamile değilsende önünde başka aylar başka ümitler var,inşallah sevineceğin günde yakındır..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?