Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yaaaaaaa ne kadar pahalı bu böyle 1 tane iğnemi ki bu kadar beklemiyodum

ya arkadaşım bak tam hatırlamıyorum dedim ama....tanesi bu kadar değil olamazda zaten...içinde bir kaç tane olacak....sen bir araştır istersen banada söylersin...:teselli:bende hem ütü yapıyorum hemde net acık...kaydirigubbakcemile2

nrmns bu aşılama değil ama dimi?

merhaba arkadaşlar okurken sorunuza cevap vermek istedim.burnumu soktugum için kusura bakmayın.
göbekten yapılan iğneler yumurtaları büyütüyor tabi haplara göre kuvvetli,tüp bebek aşılama yada doğal yoldan hepsinde kullanılıyo sadece dozajları farklı.yaklaşık 500-650 tl tutuyor.dozaja göre 1 kutudan 3 iğnelikte 6 iğnelikte ilaç çıkabiliyor.

sağol canım cvpladığın için.....peki klomenlede yumurta oluşuyor..peki neden dr. bu iğnelere geçiyor....

Merhaba Arkadaşlar, bugün doktora gittim adetim 5 gün gecikmişti ama kan testinde de çıkmadı. Ama kist yokmuş yumurta çatlamış fakat adet olamıyorum bende hap kullanıp olayıp dedim ve adet olmam için ilaç verdi sonrasında yine Klomene devam... Sana katılıyorum Balsurat Rabbim bu mübarek günlerde sevindirsin hepimizi inşallah. Çok dua ediyorum hepimiz kucağına bebeğini alsın.
Arkadaşlar benim gibi sorunu olan varsa benimle paylaşabilirmi tecrübelerini (Adet düzensizliği).
Teşekkürler...

kaydirigubbakcemile5
cansam ne yaptın araştırabildin mi.....yazsana neymiş ne işe yarıyomuş

msmns canım beklettim kusura bakma ev işi bi taraftan biraz araştırdım klomen kullanıp daha sonra oviterelle diye bir iğne veriliyor sanırım etkili bir iğne kullananların yorumlarını okudum baya hamile kalanlar var fiyatı 80-90 arası bişey ama benim anladığım bu yanlışta olabilir....

canım bende 2 aydır adet düzensizliği yaşıyorum...haziranda primolot galiba ismi tam hatırlamıyorum....temmuzda da duphastonla adet olmuştum...bu ayı daha belli değil bakalım ne olcak inşallah normal yoldan hasta olurum:Saruboceq:

cansam ovitrelle catlatma iğnesi....bir pregnyl var kalcadan yapılıyo ben ondan vuruldum mesala bu ay..bir de oviterelle var oda göbekten yapılıyo ama oda catlatma iğnesi....ben pregnyl vuruldum ucuz cünkü 25tl oviterelle pahalı

Arkadaşlar okuduğuma göre bu iğneler çok pahalı, kullandıktan sonra hamile kalma şansı klomene göre daha mı yüksek öyle anladığım kadarıyla çünkü bende şuan 2. ayım klomende, 3 ay bunu deneyeceğiz daha sonra başka yöntemlere geçeceğiz dedi doktorum. Klomenden sonra ki aşama iğne mi ?

canım bana dr.umun dediği iğne....ama bu iğne kuvvetlidir tabiki....yoksa niye böyle pahalı olsun..klomen 10 tl bu iğneler için 500--600tl diyolar...benim anlamadığım ben zaten klomenle 2 yumurtam oluyo..bu iğnelerle 10 tane mi olacak onu anlamadım..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

slm kızlar
ceydam iğneleri sormuşsun iğneler 500tl değil bu iğnelerle yumurtan çoğalmıyo klomenle oluşan yumurtaların çatlamasını ve daha kolay hamile kalmanı sağlıyo yani yumurtayı çatlatmak için yani
fiyatıda cansamın dediği gibi 80-90 arası ve ben bu iğneyle hamile kaldım adı oviterelle ayrıca bu iğne için dr.rapor veriyo ve o zaman 15 tl ye alabiliyosunuz

canım tekrar tebrik ederim seni allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...bir de bize nasıl başardığınla ilgili tüyolar verecektin hatta destan yazacaktın merakla ve heyecanla bekliyoruz....

Canım ben genç kızlığımdan beri adet adet düzensizliğim var yaklaşık 3 yıldır ara vermeden yasmin kullandım bıraktım ama sonrasında 2-3 ay adet olmadım ne zamanki bebeğe karar verdik ilacı bıraktım ama yine 2 ay olmadım sonrasında doktorum 3 ay Diana 35 kullanmamız gerek dedi ve sonrasında Klomene başladık. Şuan benim duam ya hamile olduğumda adetim geçsin yada zamanında adet olabileyim ama yine düzensizlik yine düzensizlik malesef

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, ayrıca senin adına çok sevindim TEBRİKLER !!! alkisalkisalkis Kaç aylık hamilesin yeni mi ? Klomeni ne kadar kullandıktan sonra geçtin iğneye ?

canım aynı şekilde bende dua ediyorum......:Saruboceq:

Canlarım bu tedaviler kilo aldırıyor mu? Yan etkileri neler ? Benim en çok korktuğum kilo almak çünkü 5 ay önce Diana 35 kullandım 3 ay boyunca ve 52 kilodan 55 kiloya çıktım daha da fazla almak istemiyorum korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…