kızlar benim de eşim kullanıyor. doktor verdi. sperm sayısını arttırması için
siz kendiniz mi kullanıyorusnuz, kaç tane yoksa doktor tavsiyesi mi?ben de eşiminkilerden bir kaç tane yutsam acaba?
Doktor bana vermişti klomen günde 1 tane 5 gün içilecek diye. Baktım ilaç artıyor, içindede erkeklerde kullanımı yazıyor sperm sayısını artırır diye, bend eeşime verdim 5 tanesinide o içti . Sakıncası yoktur inşallah denedik şansımızı artırmak için. bu zaten bir hormon takviyesi,
hangi günler içiyorsun canım?
Canım, adetin 3. günü başladım 5 gün içtim.akşamları içtim.
teşekkür ederim canım. bir dahaki ay ben de deniycem. forumda ne duyarsam yapıyorum.
teşekkür ederim canım. bir dahaki ay ben de deniycem. forumda ne duyarsam yapıyorum.
valla ben eşime dedim sende iç diye içmemdedi gıcıkkk.olsun onun birsürü macunu filan var en azından onları içiyo..sositososito
nrmnsa canım günaydın sen doktora ne zaman gidicen
valla birkaç yerde okudum eşine kullandıran olduğunu ama sonuç ne oldu bilemiyorum.
en iyisi ürolojinin verdiği ilaçları kullanması..
arkadaşlar ben klomen ve pregnyl iğnesi kullanmıştım.ilkinde hamile kalamadım.bir ay tedaviye ara verdik. ama ikinci denememde hamile kaldım.ş,mdi hamileliğimin 33. haftasındayım.eğer bu tedaviyi kullananlar varsa en önemli şeyin moral ve kafaya takmamak olduğunu bilsin.ben bu tedaviyi olurken çok araştırmıştım yurt dışında bile sormak istedikleriniz varsa özelden msj atın yardımcı olurum yaşadıklarımla ilgili. hepinize sevgiler...
selam kızlar
iki gündür çalışma vardı, giremedim internete:)
ama bugun 4 ark. adet gunu.
güzel haber bekliyorum onlardan, onlar güzel haberler versinki bize de moral olsun dimi kızlar.
hasreticim bu akşam belki ugrayabilirim topice.
sende iğneden sonra kacıncı gun ağrı başlamıştı canım
benim iğneden sonra 4.gunum bugun pek ağrım yok benim ya.
seninki nasıl haifiledimi biraz
ya kızlar ben anlamadım hangi iğneden sonra ağrılar başlıyor 4. gün veya 5. gün?
Çatlatma iğnesinden sonramı anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?