Canlarım bu tedaviler kilo aldırıyor mu? Yan etkileri neler ? Benim en çok korktuğum kilo almak çünkü 5 ay önce Diana 35 kullandım 3 ay boyunca ve 52 kilodan 55 kiloya çıktım daha da fazla almak istemiyorum korkuyorum.
çok teşekkür ederim
sen ne kadardır deniyorsun hikayeni anlatırmısın sakıncası yoksa
ben 11 aydır denıyorum bu ay dr basvurduk tedavıye basladk.3agustosta klomene basladım 11agustosta catlatma ıgnemı oldum beklmedeyım.rabbım cumlemıze hayırlı evlet nasıp etsın.ayın 28 ne kadar hersey netlesecek allah guzel haberler vermeyı nasıp etsın hepımıze.benım sadece adet duzenım yok.ondan bu tedavıye basladım saygılar:sm_cool:
canım korkutmak istemem seni ama klomenden önce 53 kiloydum su anda 64 kiloyumkaydirigubbakcemile2
Tatlım sen kaç aydır klomen kullanıyorsun? Korktum şimdi mafoldumben
Merhaba Arkadaşlar, bugün doktora gittim adetim 5 gün gecikmişti ama kan testinde de çıkmadı. Ama kist yokmuş yumurta çatlamış fakat adet olamıyorum bende hap kullanıp olayıp dedim ve adet olmam için ilaç verdi sonrasında yine Klomene devam... Sana katılıyorum Balsurat Rabbim bu mübarek günlerde sevindirsin hepimizi inşallah. Çok dua ediyorum hepimiz kucağına bebeğini alsın.
Arkadaşlar benim gibi sorunu olan varsa benimle paylaşabilirmi tecrübelerini (Adet düzensizliği).
Teşekkürler...
Canım adet düzensizliğin olmaması güzel inşallah biran önce Rabbim annelik duygusunu bizlerede nasip etsin.
mrb kızlar eşi klomen kullanıda hamile kalan varmı :ecrin_bebek:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HAYIRLI SABAHLARRRRhihoyyytHERKESE MUTLU VE HUZURLU,BEREKETLİ GÜNLER DİLİYORUMMM....sositosositokaydirigubbakcemile2
benim adetlerim çok düzensizdi dr.a gittim ve polikistik over sendromu (pcos) çıktı çocuk düşününcede dr. klomen verdi 5 gün kullandım 1 yumurtam oluştu ve peşine ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ama bi sonuç alamadım ve adet gördüm ikinci ay tekrar klomen verdi dozunu ikiye çıkardı günde iki klomen kullandım 4 yumurtam oluştu ama gelişmediler yumurtlama döneminden 5 gün sonra gelişti yani geç gelişme oldu gelişince tekrar ovitrelle vuruldum ve ikinci ayımda hamile kaldım
çatlatma iğnesinin vurulması için yumurtanın büyüklüğünün en fazla18-19 mm olması lazım eğer bu büyüklüğe ulaşırsa vuruyolar iğneyi eğer 20 mm nin üstünde falan olursa iğneyi vurmaya gerek görmüyo dr.lar çünkü zaten kendiliğinden çatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?