kızlar ben dün test yaptırdım adetime 6 gün var ama dr çıkar dedi bende taptırdım ve sonuç negatif yumurtlamadan 24 saat sonra çıkar kanda dedi dr sizce doğrumu
biraz uzun olmuş zemuszemus
Canım ben kan testi yaptırmıştım biliyosun ama 21i adet günümdü 2 gün geçti yani...Dr.um ayın 29 una kdar bekle eğer adet olmazsan tekrar bir kantesti yaptır dedi..Gerçi benim adet düzensizliğimde var son 2 aydır bilmiyorum bende..........
slm arkadaşlar
2gundur mutfaktan cıkamadığımdan gelemedim
bebeg tebrik ederim ederim canım.
benimde senin gibi ilk ayım klomenle
vallahi acaip moral oldun, darısı topicin tüm güzellerine.
dimi hasreti?
seninde ilk ayın olduğuna göre:))
ya benim kasık bölgemde bir sızı var gibi ama tam bacağın yanında ve aşağıya doğru
ayrıca ellediğimde bir sızı oluyor yoksa bir şey yok.
ya bu klomenin veya pregnyl in yan etkisi olabilirmi acaba?
vasfiyeecim ya dr sana çatlamadan 24saat sonra kanda cıkar dediyse sen dru değiştir bence.
okadar cabuk cıkması mümkün değil diye biliyorum
ben dr a sorduğumda, ilişkiden sonra 10.gun kanda cıkar demişti.
istersen sen araştır biraz daha canım
ama kendini de üzme negatif diye, daha bellli olmaz bence.
biraz daha sabret.
hepinize iyi haftalar arkadaşlar
birşey daha soracağım sizlere
ben pregnyl i 10000 lik vuruldum.
yan 10000 hcg verilmiş oluyor ya vede bir süre testler pozitif cıkıyor
kan acaba ne zaman tazeler kendini? bilgisi olan varmı???
kızlar tebrikleriniz ve desteğiniz için çok sağolun...opuyorumnanaktan a.s.
inşallah benim dilediğim sizin de dediğiniz gibi hamileliğimde ve bebişimde herşey yolunda gider...:Saruboceq: allahım inşallah hepinize en yakın zamanda bu güzel duyguları yaşamayı ve gül kokulu yavrularınızı koklamayı nasip eder . :Saruboceq:
canım yumuşların dahada büyüyecek merak etme.bencede hormon testi yaptır derim..CADIARZU
amin güzelim..inşallah.. beklenen adet günüme 2 gün kala oluşan gündüz uykularım ve göğüslerde dolgunluk ve dokununca ağrı dışında fazla bi belirtim yoktu aslında.. belki de vardır yani olmuştur ama ben ilk kez klomen kullandığım için pek hamileliğe yormadım sanırım... bide aylardır klomen kullanıp iki taraftada 4-5 yumurta gelişip çatlayıp ve hamile kalamayanları okuyunca pek kendimi ümitlendirmedim... o yüzden fazla uyumamı gece geç yattım... göğüslerde ağrıyı adet olcam diye düşündüm hep.. sanırım bu psikolojik evet ama napiim ümitlenip testte tek çizgiyi görmek ve her defasında yıkılmak...
biliyomusunuz kızlar.. bu ay reglim 1 gün geciktiğinde test yaptım ve tabiki negatifti.. ben bu uykulardan şüphelendim ve 5 gün geçtiğinde gittim 2 tane birden test aldım.. nasılsa çıkmıcak bikaç gün sonra tekrar yaparım diye... ilk kez 2 test aldım :) ve 1i allahıma şükür ki elimde kaldı :)))
rabbim isteyen herkese çok bekletmeden göndersin mucizelerini.. benim bebişime de bana tutunma ve büyüme gücü versin :Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın kızlar
bişey sorcam geçen doktorum gnaphene verdi adet olursam 3. günü başlayayım evde bulunsun diye
2 kez kullanacam
eczanede artık bu ilaç yok dedi,
Klomen verdi, ikiside aynı biliyorum ama
merak ettim , başka böyle alamayan var mı ?
Günaydın kızlar
bişey sorcam geçen doktorum gnaphene verdi adet olursam 3. günü başlayayım evde bulunsun diye
2 kez kullanacam
eczanede artık bu ilaç yok dedi,
Klomen verdi, ikiside aynı biliyorum ama
merak ettim , başka böyle alamayan var mı ?
herkese gunaydın ben bugun klomene 2.kez baslıyorum kaar verdım yenıden deneyecegım
buarada beklenmeyen adet tarihin ney..
adet tarihimi bilmiyorum canım, çok düzensiz benim
1 hafta içinde olmazsam
doktora gidecem ilaç verecek adet görmem için
ondan sonra başlayacam klomene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?