kızlar dün dra gittim çok ağrım oldu o yüzden ben yumurtamın çatladığını düşünüyordum dr imkansız bir şey dedi ve odaya girdik muayne ederken çok garip bir şey oldu yumurtam kendiliğinden gelişmiş çatlamış yumurtlamış ve rahim duvarıda ona karşılık vermiş büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi 28 ağusta adet olmazsam test yapıcam inşallah olmam inşallah hamileyimdir bu arada gulcangulcan benide ekler misin llisteye bu ay hiç bir ilaç kullanmadım
canım amin inşallhta.adet duzenım yok yanı duzensız.yerimseniben
Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar... dün Oruç Baba ya gittim ramazanın ilk günü yapılan dualar kabul oluyormuş orada, ilk kez gittim ve hepimiz için dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Orada çok fazla duası kabul olup birşeyler dağıtan insanlarla karşılaştım. Bir kadının kızı oraya gittikten sonra olmuş ve kadın 15 yıldır devamlı gidiyormuş. İnşallah bizlerinde yüzünü güldürür Rabbim.
AMııııııııııNNNNNNNNNNNNNN.:Saruboceq:Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar... dün Oruç Baba ya gittim ramazanın ilk günü yapılan dualar kabul oluyormuş orada, ilk kez gittim ve hepimiz için dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Orada çok fazla duası kabul olup birşeyler dağıtan insanlarla karşılaştım. Bir kadının kızı oraya gittikten sonra olmuş ve kadın 15 yıldır devamlı gidiyormuş. ınşallah bizlerinde yüzünü güldürür Rabbim.
Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar... dün Oruç Baba ya gittim ramazanın ilk günü yapılan dualar kabul oluyormuş orada, ilk kez gittim ve hepimiz için dua ettim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Orada çok fazla duası kabul olup birşeyler dağıtan insanlarla karşılaştım. Bir kadının kızı oraya gittikten sonra olmuş ve kadın 15 yıldır devamlı gidiyormuş. İnşallah bizlerinde yüzünü güldürür Rabbim.
saçmalama kız sen bu azimle var ya üçüz bile doğurursun canım yumurtaların harika bu ay içimden bir ses çok hamile çıkacak diyor balsurat sen ben ve topikteki tüm kızlar hamile olur inşallah bu mübarek ayda :Saruboceq:
slm kızlar özledim sizi giremedim bi kaç gündür
pzt.si dr. gidiyorum kızlar keseyi görmek için dua edin bana..
slm ben yenı uyeyım bende 2 aydır klomen tedavisi göruyorum 2 aşılammada tutmadı malesef ama hep dua ediyorum vaktı gelmemiş diyorum tabi bende zaman zaman bunalıma gırdım ama geçti allah hepimize tez zamanda verr inşallahbu mubarek ramazanda rabbım hepimizin yüzünü güldürsün gercekten beklemek çok zor sabır versin rabbım isteyen herkese
günaydın kızlarr... opuyorumnanaktan
herkese günaydın.....a.s.
günaydın canımne oldu senin gelenler var mı
günaydın canımne oldu senin gelenler var mı
sen naptın canım..adet olmustun sen bu ay ara verecektin dimi....klomen kullanmıcakmısın..
bu serbest atış klomen yok çatlatma iğnesi yok ilginç bende de stres yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?