Canım günaydın...Allah sağlıkla bebişini eline almayı nasip etsin inşallah....:Saruboceq:Hamile olduğunu öğrenmeden önceki belirtilerin nelerdi....:uhm:
günaydın kızlarr... opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr
slm kızlar özledim sizi giremedim bi kaç gündür
pzt.si dr. gidiyorum kızlar keseyi görmek için dua edin bana..
günaydın kızlarr
amin güzelim..inşallah.. beklenen adet günüme 2 gün kala oluşan gündüz uykularım ve göğüslerde dolgunluk ve dokununca ağrı dışında fazla bi belirtim yoktu aslında.. belki de vardır yani olmuştur ama ben ilk kez klomen kullandığım için pek hamileliğe yormadım sanırım... bide aylardır klomen kullanıp iki taraftada 4-5 yumurta gelişip çatlayıp ve hamile kalamayanları okuyunca pek kendimi ümitlendirmedim... o yüzden fazla uyumamı gece geç yattım... göğüslerde ağrıyı adet olcam diye düşündüm hep.. sanırım bu psikolojik evet ama napiim ümitlenip testte tek çizgiyi görmek ve her defasında yıkılmak...
biliyomusunuz kızlar.. bu ay reglim 1 gün geciktiğinde test yaptım ve tabiki negatifti.. ben bu uykulardan şüphelendim ve 5 gün geçtiğinde gittim 2 tane birden test aldım.. nasılsa çıkmıcak bikaç gün sonra tekrar yaparım diye... ilk kez 2 test aldım :) ve 1i allahıma şükür ki elimde kaldı :)))
rabbim isteyen herkese çok bekletmeden göndersin mucizelerini.. benim bebişime de bana tutunma ve büyüme gücü versin :Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlarrr... balsurat ın tvsiyesiyle girdim topiğinize... :))) listenizde inşallah herkes üst bölüme çıkar tez zamanda.. benim 10 temmuz son adetim.. 14 temmuzda başlayıp 5 gün,günde 3 kez klomen kullandım.. ilk kez kullandım... 10 ağustosta adetim gelmedi testte de negatifti.. ama 15 temmuzda silik 2. çizgi çıktı.. çarşamba günü de b-hcg >1000 çıktı.. dün vajinal ultrasonla 6.9 mm. keseyi gördük belli belirsiz...geç döllenmeymiş benimki.. ama olsun rabbime şükür... klomenle ilk ayımda hamile kaldım... darısı hepinizin tüm isteyenlerin başına.... :Saruboceq: inşallah bende 2 hafta sonra kontrolümde kesemin geliştiğini ve içinde bebeğimin oluştuğunu görebiirim.. inşallah sağlıklı bi hamileliktir ve devam eder doğuma kadar... umudunuzu kaybetmeyin kızlarr.. bol bol dua edin.. dualarım sizinle... :Saruboceq:
alışmaya çalışıyorum:) yarın dr.a gidicem sabırsızlıkla bekliyorum geçmiyo zaman bi türlü benim belirtilerim adetim gecikince başladı ama adet günüme bi iki gün kala karnımda şişkinlik ve ağrı vardı hatta ağrılarım bi kaç gün öncesine kadar sürdü ama şimdi geçti biraz iyiyim yanigünaydın ezgi....nasıl gidiyo hamilelik...sende adetin geçince mi belirtier başlamıştı canım...
teşekkür ederim canım unutmam tabi hepiniz çok destek oldunuz bana birsürü şeyler paylaştık şimdi bırakıcakmıyım burayı herzaman burda olucam ve yine destek olucaz birbirimize hmşeride çıktık ne güzel geliyomusun burlara hiçbizi unutmaman guzel..inş guzel gecıyodur hamişlik....bu arada ben de aslen kastamonuluyum....hemşoo..bebişini saglıkla kucagınada al inşalkisalkisalkis
canım daha bulantılarım başlamadı zaten dr.daha erken başlamaz dedi inş.hiç başlamaz:))çok kötüymüş çünkü benim annemde hiç bulantı olmamış bende ona çekmişimdir inş:))günaydın canıma.s. hamilelik nasıl gidiyor başladı mı bulantıların
kızlar herkes nereye kayboldu yine huuuuukaydirigubbakcemile
hasreti sendeki son durum ne...
ezgıcıkım tabı gelıyorum.ben araclıyım.temmuzda ordaydım.belkı ılerde sanada gelmek nasıp olur ne dersın sen neresındensın..benım akrabalarım hep ordalar.....kız dua et bende bu ay guzel haberler vereyım
ezgi kastamonunun neresindensin bende kastamonluyumkaydirigubbakcemile5
vallaha bı durum yok gıbı.11ıgne olmustum gunum 28 bakalım5gun kaldı adetıma ama pek te umudum yok:benım sadece gogus uclarım zcıyo 1haftadır.bıde arada kasık agrısı ma bılmıyom allah bılır olursa cok ıyı olcak olmassa cok uzulcem dua et tatlım.sen bıdaha test yapmayı dusunuyonmu.yoksa kesın hamıle degılmsın:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?