Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım günaydın...Allah sağlıkla bebişini eline almayı nasip etsin inşallah....:Saruboceq:Hamile olduğunu öğrenmeden önceki belirtilerin nelerdi....:uhm:

amin güzelim..inşallah.. beklenen adet günüme 2 gün kala oluşan gündüz uykularım ve göğüslerde dolgunluk ve dokununca ağrı dışında fazla bi belirtim yoktu aslında.. belki de vardır yani olmuştur ama ben ilk kez klomen kullandığım için pek hamileliğe yormadım sanırım... bide aylardır klomen kullanıp iki taraftada 4-5 yumurta gelişip çatlayıp ve hamile kalamayanları okuyunca pek kendimi ümitlendirmedim... o yüzden fazla uyumamı gece geç yattım... göğüslerde ağrıyı adet olcam diye düşündüm hep.. sanırım bu psikolojik evet ama napiim ümitlenip testte tek çizgiyi görmek ve her defasında yıkılmak...

biliyomusunuz kızlar.. bu ay reglim 1 gün geciktiğinde test yaptım ve tabiki negatifti.. ben bu uykulardan şüphelendim ve 5 gün geçtiğinde gittim 2 tane birden test aldım.. nasılsa çıkmıcak bikaç gün sonra tekrar yaparım diye... ilk kez 2 test aldım :) ve 1i allahıma şükür ki elimde kaldı :)))

rabbim isteyen herkese çok bekletmeden göndersin mucizelerini.. benim bebişime de bana tutunma ve büyüme gücü versin :Saruboceq::Saruboceq:

:ecrin_bebek:canım ALLAH bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamiş birini duyunca bana çoook moral oluyor darısı isteyen herkesin başına inş

Tebrik ederim canım.İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın ezgi....nasıl gidiyo hamilelik...sende adetin geçince mi belirtier başlamıştı canım...
alışmaya çalışıyorum:) yarın dr.a gidicem sabırsızlıkla bekliyorum geçmiyo zaman bi türlü benim belirtilerim adetim gecikince başladı ama adet günüme bi iki gün kala karnımda şişkinlik ve ağrı vardı hatta ağrılarım bi kaç gün öncesine kadar sürdü ama şimdi geçti biraz iyiyim yani
bizi unutmaman guzel..inş guzel gecıyodur hamişlik....bu arada ben de aslen kastamonuluyum....hemşoo..bebişini saglıkla kucagınada al inşalkisalkisalkis
teşekkür ederim canım unutmam tabi hepiniz çok destek oldunuz bana birsürü şeyler paylaştık şimdi bırakıcakmıyım burayı herzaman burda olucam ve yine destek olucaz birbirimize hmşeride çıktık ne güzel geliyomusun burlara hiç
günaydın canıma.s. hamilelik nasıl gidiyor başladı mı bulantıların
canım daha bulantılarım başlamadı zaten dr.daha erken başlamaz dedi inş.hiç başlamaz:))çok kötüymüş çünkü benim annemde hiç bulantı olmamış bende ona çekmişimdir inş:))

ezgıcıkım tabı gelıyorum.ben araclıyım.temmuzda ordaydım.belkı ılerde sanada gelmek nasıp olur ne dersın sen neresındensın..benım akrabalarım hep ordalar.....kız dua et bende bu ay guzel haberler vereyım

kızlar tebrikleriniz ve desteğiniz için çok sağolun...opuyorumnanaktan a.s.

inşallah benim dilediğim sizin de dediğiniz gibi hamileliğimde ve bebişimde herşey yolunda gider... :Saruboceq: allahım inşallah hepinize en yakın zamanda bu güzel duyguları yaşamayı ve gül kokulu yavrularınızı koklamayı nasip eder . :Saruboceq:

hasreti sendeki son durum ne...

vallaha bı durum yok gıbı.11ıgne olmustum gunum 28 bakalım5gun kaldı adetıma ama pek te umudum yok:benım sadece gogus uclarım zcıyo 1haftadır.bıde arada kasık agrısı ma bılmıyom allah bılır olursa cok ıyı olcak olmassa cok uzulcem dua et tatlım.sen bıdaha test yapmayı dusunuyonmu.yoksa kesın hamıle degılmsın:içelim:

ezgi kastamonunun neresindensin bende kastamonluyumkaydirigubbakcemile5

ooo baya hemşerim çıktı burdan be:)hihoyyyt hasreti yakın sayılırız kız
gelinc ben abanadanım sen nerdensin ben abanada oturuyorum biliyosunuz heralde dimi burayı

kızlar ben dün test yaptırdım adetime 6 gün var ama dr çıkar dedi bende taptırdım ve sonuç negatif yumurtlamadan 24 saat sonra çıkar kanda dedi dr sizce doğrumu

Canım ben kan testi yaptırmıştım biliyosun ama 21i adet günümdü 2 gün geçti yani...Dr.um ayın 29 una kdar bekle eğer adet olmazsan tekrar bir kantesti yaptır dedi..Gerçi benim adet düzensizliğimde var son 2 aydır bilmiyorum bende..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…