Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

İlaçsızdaa tutabilir tabikideeee sen çalışmalara devam:lepi:

:çok üzgünüm:çOK GEÇMİŞ OLSUN ANTİOPEM allah yardımcın olsunn.rabbım sabırlar versın sana:1hug:

ben zeynep aranıza yeni katıldım uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama yeni üye oldum. 5 aylık klomen tedavisi sonucunda hamile kaldım şu an 5 haftalık.

tşk ederim tabiki ekleyebilirsiniz. öncelikle adet düzensizliğim vardı gereken bütün hormon testlerini ve başka testkeri yaptım hiç bir şey çıkmadı ,eşimde de bişi çıkmadı. 9 aydır uğraşıyorduk. bu güne nasipmiş.

kızlar bugun 16.gunum catlatma ıgnemı oldum ve progestan verdı ılskıden 4 saat sonra kullanmaya baslıycam bana doktor ovitrelle verdı bakalım allaha dua etmekten baska elden ne gelır 36 saat sonra ılıskıye gır dedı yanı 4 gun ılıskı onerdı ama progestan olcumu yapılmadı ustelık tek yumurtm var 20 mm bebeg83 gıbi ınsallah bır mucıze olur doktor bır yumurtada yeter dedı bılmıyorum tahmını adet tarıhım 4 eylul eklersın gulcangul

allah uzun ömurler versın sag saglım dogurmayıda nasıp etsın cok sevındım tebrık ederım:enbuyukkk:

ya kızlar bişey sorucam ben daha klomene geçmedim glucophane kullanıyorum. ama ramazandan sonra tekrar gitcem doktora. şimdi bana klomen vericek dimi?? bi de klomen kullanınca devamlı kontrole mi gidiliyo yumurta büyüdümü falan diye?? yoksa normal kullanıp kullanp doktora gitmiyon da adet olmayı mı bekliyon??? bu çatlama iğnesi faln nasıl bi süreç oluyo bi deyin bana.

klomen kullanırken adetinin 14 günü kontrola gidiyorsun yumurtanın büyüklüğünr bakıyor. bana çatlatma iğnesi vermedi çünkü artık etkisinin olmadığı kanıtlandı dedi doktor iğnenin.

klomen kullanırken adetinin 14 günü kontrola gidiyorsun yumurtanın büyüklüğünr bakıyor. bana çatlatma iğnesi vermedi çünkü artık etkisinin olmadığı kanıtlandı dedi doktor iğnenin.

hayırlı olsun tatlım ıgnenın etkısı yokken ne demek ıstedın anlayamadım bende kullandımda ıgene
CADIARZU

SULTANIM canımm nasılsınn ben biraz ramazan dolayısı ile bünyem zayıf düştü baş dönmelerim varmirmirmirmirsende varmı gelişmelerr:lepi:

selam canım inş. baş dönmelerin bebiştendir innnnş:Saruboceq:bu güzel günlerde sendende bi bebiş haberi duymak beni çook mutlu eder ben kendimden kestim umudumu umudum sensin kızz ballturkbayragi

selam canım inş. baş dönmelerin bebiştendir innnnş:Saruboceq:bu güzel günlerde sendende bi bebiş haberi duymak beni çook mutlu eder ben kendimden kestim umudumu umudum sensin kızz ballturkbayragi

esemosummm dınazorumm sende yokmuu guzel hberlerr.Bende bebe olması imkansızz :roflol:Çünküüü:roflol:2-3 gun ıcınde yumurtlucam :jeyyar:hayırlııı ramazanlarr canım öpüyorum ben cıkıyom sımdıkk masa hazırlayım:dance:

slm kızlar nasılsınız.. ben iyi değilim.. dün bebeğimi düşürdümm.. şiddetli bi ağrı ve kanamayla kaybettim bebeğimi... allah kimseye böyle bir acı vermesin.. düşününce bu psikolojiyi hiç hamile kalmamak daha iyi.. o kadar alışmıştım ki... neyse hayırlı ramazanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…