Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım inan çok üzüldüm bende okuyunca....Ama Allahım sana ve eşine sağlık versin..Daha sonra yine olur....Cenab-ı Mevlam böyle uygun görmüş....

canım benim çok çok geçmiş olsun ALLAH sabır versin sana 2 yıl önce aynı acıyı bende yaşamıştım çok zor.. seni çok iyi anlıyorum ama herşey ALLAH 'tan sakın kendini bırakma en azından hamile kalabildiğini öğrendin hiç bir sorunun yok kendine çok iyi bak:teselli:

gecmıs olsun canım allah sabır versın..rabbim hayırlısıyla yenıden hamıle olabılmeyı nasıp etsın

gecmiş olun canım,sen kendine iyi bak gelir bebişin yine.
tabi alıştıktan sonra yrılmak cok zor - Allah sabırlar versin.

Canım çok geçmiş olsun ama lütfen umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır böyle düşün Rabbim bitane vermiş inan ki bir daha verecektir inş. ve bebişini kucağına alıcaksın

sanada hayırlı ramaznlar canım.rabbım hayırlı bır zamanda tekrar verir ınsallah.

kızlar selam
size birşey dicem
bunu ben bilmiyorum henüz denemedim ama 3 gun önce başka bir topicte daha önce klomen kullanmış bir arkadaş yazdı:
klomen rahimde kuruluk yaptığı için yurtdışında klomen ile beraber genellikle preseed diye bir jel veriyorlarmış.
bu arkadaş şu an klomene ara vermiş durumda ama bir daha başlarsam kesin kullanıcam diyor.
ama şu anda bu jeli ben daha araştırmadım, bulması biraz zormuş.
bu arkadaş ing. öğretmeni olduğundan tüm yabancı forumları okumuş.
klomen+preseed diye geciyormuş.
bu arada u jel ne diye merak edenler olursa, bu jel sayesinde spermler hedefe cok daha rahat ulaşıp
içeride daha uzun yasıyorlarmış.

bunu daha önce duyanınız veya deneyeniniz varmı kızlar?

canım ben merak ediyorum kuruluk olur mu diye bende de iki üç gün akıntı oldu 13.günde durdu asıl şimdi başlar diye düşünüyodum ama olmadı ben de yumurtlama olmuyomu diye düşünüyodum kuruluk mu oluyomuş yani

Evett pressed çok duydum bu sitede arkadaşlardanda kullanan oldu bazıları hamiş kaldı bazılarına ters tepki yaptıı.SİTEDEN arkadaşımın dr kullanılmasını önermemişti ona.Fakat :)benim delü arkadaşımm sitedeki pressed aşkına kaptırdı kendini.Kullandığı ilk ayda adeti geçti 45 gün oldu hala adet olmamıştıı..doktora gitti tüp bebeğe başlıcaktı ama bir türlü adet olamamıştı .DOKTOR usg le baktığında Rahimde bir sıvı birikimi gibi bişi görmüşş yani o jel sanırım rahimde birikmiş.Ve 1 ay ertelenmek zorunda kaldı tüpbebeği.Doktor rahimi temizlemesi için bir ilaç verdi onu kullandı..yaniii bence doktora sorulmasında fayda varr banada çok kullan dedılerr ama dr demedıgı surece bılmedıgım bısı netten okuyup kullanmamyerimseniben

canım ben geçen ay ilk defa kullandım...burda preseed kullananlar diye bir topik var ben de orda öğrendim ve onların yardımlarıyla aldım...kesinlikle birliktelik çok daha rahat oluyor ve preseedle hamile kalan çok kişi var...ben henüz hamilleliği yaşayamadım ama ilk ya da ikinci ay kullanmada hamile kalanlar çok var...özellikle spermlerle ilgili sorunu olanlara yardımcı oluyormuş canım ve spermin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor...

bitanem canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun benneyaptımkiRabbim sabırlar versin güç kuvvet versin:teselli:

aslında bu ilk ayım ama bende de bir kuruluk vardı.
bilemiyorum tabi??

Allah Allah, enteresan, ben o zaman dr a sorayım.
gözüm korktu valla zaten senede 4kere adet oluyorum:
onu da engellemiyim ben:)

canım, öyle kolay kolay bulamiyorsun dimi?
ben yinede dr a bir sorayım diyorum

canım, öyle kolay kolay bulamiyorsun dimi?
ben yinede dr a bir sorayım diyorum

canım benim eşim dr ve bunu vajen yoluna sıkıyorsun rahim 6-7 cm daha derinde zaten bu döllenmeyi kolaylaştıran bir yöntem...üzerinde hamile kalmaya yardımcı olmak amaçlı kişisel nemlendirici krem yazıyor...internette f....l s....p diye yazıyor sipariş veriyorsun 2 gün sonra geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…