Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım geçmiş olsun

gögüs uclarında agrı varsa bu hamılelık belırtısı canım.ınsaalh allahın ıznıyle olur.kacıncı klomen kullnısın?

inşallah canım 11 eylül doğum günüm inşallah bana en güzel hediye olur bu 2.klomen kullanışım 3 aydır tedavi görüyorum 6 aydır korunmuyorum ilk ay klomen+pregnyl kullan dım 2. Ay sadece klomen kullandım yumurtam 2 taneydi biri 3cm diğer 1.8 di büyük olduğu için dr iğne yaptırmadı çatlamaz kistleşir diye ancak geçen ay eşimin spermleri düşük çıktı bu ay tahlili tekrar yaptıracağız inşallah tutmuştur

benımde ıkıncı klomen kullanısım bende ekımden berı bebek ıstıyorum korunmuyorum.yalnız bende pco var esımde test yaptırmadı.

Kasıklarımda batma yok ama ara ara aĞrı gırıyor bende gaz sancısı dıye dÜŞÜnÜyorum bıraz sıcak masaj yaptım mı geÇıyor ınŞallah canım rabbım hepımızın yÜzÜnÜ bu aylarda gÜldÜrÜr ınŞallah

kızlar klomenı en fazla kac ay kullanabılıyoruz.

Canım benimde bu ay ikinci olacak ama adet düzensizliği olduğu için adeti bekliyorum sonrasında başlayacam. Doktorum 3 ay bu tedaviyi uygulayacağız sonra başka tedaviye geçeceğiz dedi. Sen doktoruna sor bakalım ne diyecek değişiyor çünkü kişiden kişiye.

insallah sultancım sana cok güzel bır dogum günü hedıyesı olur.bende hıc belırtı yok kasıklarım batıyor sadece.

mrhaba bende klomen ve catlatma kullandım benım de 1hafta kasıklarım battı.ıgnenın etkısı dedıler bana.sımdı arada agrı gıryo ve gogus uclarım acıyo.ben ıgne olalı 13gun oldu

Merhaba arkadaŞlar ben buay ılk kez klomen kullandım ıĞne de vurulmadım
tam reglımın 14. GÜnÜ karın aĞrısı oldu sonrasında bır daha olmadı genelde okuduĞum kadarıyla daha uzun aĞrı Çekıyor arkadaŞlar benım yaŞadıklarımı yaŞayan var mı acaba

Merhaba kızlar geri sayım başlayınca heyecanda başladı bende. Ben bu ay dr un dediğine uymadım. ığneden bir gün önce iğne günü ve ertesi günü çalışmalara devam ettim. Bakalım kendi metotum işe yarayacakmı

canım benim bu insandan insana değişir bende ilk kullandığımda ağrı olmuştu ve 4 5 gün sürmüştü 2.ayımda çok hafif bir ağrım oldu ayrıca geçen ayki ilişkilerimde yumurta oluşan yumurtalığım bir kaç gün ağrımıştı bu ay 6 7 gün ağrıdı ve ilişki esnasında canımı yakıyordu kısacası hem bünyeden bünyeye hemde aydan aya değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…