Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

insallah tutar canım.amın yürekten.

edda edda tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ve darısını da başımıza versin.

ya arkadaşlar maşallah bu ay ne kadar çok hamile haberi var topicte. hemen hemen haftada en az 2-3 hamiş çıkmış Allah tamamına erdirsin. çok mutlu oluyorum duydukça. inşallah tez zamanda Allahım hepimize Hz.Muhammet S.A.V.'e nasip ettiği gibi, onun hayırlı evlatları gibi bize de hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasib eder, şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder.. (Amin)

inşallah allahım kucağına almayı da nasip eder hamilelerin duası kabul olur derler olmayanlara bolca dua et allahım hayırlı evlatlar nasip etsin .....

ayy ne güzel.belırtılerını yazarsan sevınırız canım.

Amin canım.:Saruboceq:

benim de sağdan sağdan batmalar başladı. galiba bu ay sağdan yumurluyorum geçen ay çok erken olmuştum inşallah bu ay hiç olmam da annesinin bebişi geliverir :)))

ya ben bişey duymuştum ne kadar doğru acaba sağdan döllenirse kız, soldan döllenirse erkek olurmuş ???

günaydın kızlardün fazla giremedim neler olmuş bitanemxx canım çok üzüldüm ama hayırlısı en azından hamile kalabiliyorsun inşallah yeniden olur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hamile olan arkadaşlar bebeklerinizi allah kucağınıza almayı nasip eylesin

bende topıklerınde bırınde okumustum ne kadar dogru bılmem.

günaydın canım.

gunaydın herkese ben bırkac gundur gıremedım cunku TEYZEEEEE oldum hastanedeydımbebegımız pek tatlı cokta saglıklı masallah bugun yıne gıdecegız bebegı gorunce dayanamayıp buay klomene basladım tekrar bugun ııncı gunum nefret edyıyorum bu ılacın yan etkılerınden nasıl mıdem bulanıyor valla gozlerım bıle gormuyor hersey bulanık (((((sızlerde ne var neyok

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.......:Saruboceq:

tebrik ederim.allah sağlıcakla büyütmeye nasip etsin.
iyi etmişsin tedavine devam ettiğin için.herşeyde vardır bir hayır.

merhaba bende hamile kalmayı çok istiyorum dediğin gibi hayırlı evlatlar versin rabbim bize şu güzel günlerde bereketli günlerde bolca dua edelim birbirimize illaki allahım birimizin duasını kabul eder inşallah amin.....

kızlar meraba sizlere bişey soracağım ovulasyon testi hakkında ben hem klomen hem çatlatma iğnesi kullanıyorum acaba testi kullansam yanıltma payı falan olurmu bu şekilde ovulasyon testi kullanan oldumu hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…