Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. Beni de listeye ekler misiniz? Bugün adetimin 3. günü klomene başladım. Genelde herkes 5. günü başlamış, bana doktor 3. gün dedi aklım karıştı. Prospektüste de 5. günü başlayın yazıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi?? Benim bir sonraki adet tarihim 3 Ağustos.
Kızlar böyle bir grup kurmakla çok iyi yapmışsınız. Hepinize teşekkür ederim insan kendisini yalnız hissetmiyor böyle sıkıntılı bir süreçte. Ben de 11 aylık evliyim. 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum. İlk ayda tek yumurtam oluştu ve çatladı ama doktorun dediği zamanlarda ilişkiye girsem de hamile kalamadım. Geçen ay da yumurta oluşmadı. Doktorum vakit kaybetmeyelim dedi ve bu ay klomene başladım. Sabahtan ilk hapı aldım şimdilik bir yan etki yok. Bakalım hayırlısı. Dilerim Allah'tan hepimiz en hayırlı şekilde güzel haberi alırız.
merhaba kızlar ben ilaçla adet olamıyorum bu ay gebelik oluşmayacak demiştim şimdi adet olmayı bekliyorum farlutal kullanıcam ve tekrar klomene başlıcam allah hepimizin yardımcısı olsun:)
merhaba kızlar anca girebildim emine kaya tebrikler canım allah kucagına almayı nasip etsin canım sende tedavimi oldun canım? sakıncası yoksa gittigin dr hastaneyi ne kadar zamandır ilaç kullandın bizimle paylaşırmısın ayy bende meraklı melehat gibi oldum valla
Kızlar biraz önce doktorumla konuştum, adetimşn başlangıcının 11 ya da 12. günü gel dedi Adetim 8'inde başlamıştım, adetimin 3. günü olan bugün klomene başladım. Haftaya cuma gideceğim. Çok geç bir zaman değil mi ?? Forumda okuduğum kadarı ile sanki doktor daha erken çağırmış hamiş adaylarını
mavişçim valla bu ne pozitiflik hayran kaldım canım.hep böyle ol inşallah...hai yeni tedavin hayırlı olur inşallah uğur getirir işe yararda bebişini alırsın kucağına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?