hoşgeldin canım a.s. kalçadanda yapılıo koldanda. yumurtan belli büyüklüğü gelince doktorlar yapıo ama genelde ilaç kullananlara yapılıo. dur daha5 ay olmuş kuzum. önce bi doktora git ve özellikle 1 ay ovulasyon takibi yaptır. ayrıca hormon testlerinide unutmamak lazım jeyyar
canım sen ilaçlamı verdin 8 kilo bi de ne kadar kullanıp verdin maşallah ya tekrar okuyunca dedim bu ilaç neymiş.bende 3 kilo için nasıl sevindim anlatamam
canım sen ne zamandır çalışmalardasın bebek için sırnaşık şey
dıptısdıptıs birşey sormak istiyorum, senin doktorun kaçıncı günlerde çağırdı?? 11. gün 6 mm di demişsin mesela, 18. günde büyümüş olması harika birşey. mesela benm geçen aylarda 11.günde 9mmdi fakat doktor birdaha bkmayınca, daha büyümez deyince ümidimi kesmiştim. bugün senin durumun bana inanılmaz moral oldu, yeniden umut yeşerdi içimde.:)
Bende oyüzden sordum, 10. ve 12. günlerde bakıyodu büyümemiş diyodu sonrada bidaha çağırmıyodu. halbuki benim 18. ve 20. günlerde sancım oluyodu acaba?da kalıyodum. ama dediğin gibi artık direticem, cuma gidicem 14. gün ozaman sölicem 20. güne kadar takip edelim diye. Bu durum çok sinirimi bozuyo işte, aslında doktorların yakından takip etmesi gerek böle durumlarda ama biz üstüne düşüyoruz onlardan çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?