arkadaşlar merhaba
yaklaşık 4 aylık evlıyım gecen ay korunmayı bıraktık bebek düşünüyoruz . hormon tahlıl sonuçlarımın normal olduğunu soyledı dr. ve bu ay klomene başlamamı soyledı.
sizlere sorum bu ilaç için erken değil mi.. şimdi diyeceksiniz ki biz doktor muyuz. tecrubelı arkadaşların fikrini almak istedim. yanı dırek tedaviye geçtik. doğru mu bu bılemedım.klomen kullanan arkadaşlar ne zaman kullanmaya başladınız daha ıkıncı ayda kullannan oldu mu
yenıdendoğdum nıye klomen terslık varken mı veriliyo:44:
e nıye normal dedi dr sonuçlara.
Benım bıldıgım bır seneden sonra ılaca baslanmasıdır daha cok yenı
Esler bırbırını tanımalı zaman gecırmelı paylasımda bulunmalı. Hemen cocuk ıcın sence erken degılmın
Nıkahı bastın dıe. Illa cocuk yapmak zorunda degılsın kı
Yarın bı gun cocuk olcak ınga mınga aaaaa kocanla yasamıcanız bı cok sey olucak
Bıde maddı yonde de hazıırmısınız oda var
Illaaa cocuk ıstıosan
Sıtede alternetıf tıp bolumu var orada dogumdan once sonra bolumu war!!!!!!
Maydonoz ve sute bak
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.kovaya bosalt uzerıne otur. elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal sıstıs ıltıhap ıdrar yanmaları vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler
başka topicten bulduk kızla
nıkahı bastım dıye çoçuk yapmak zorunda mısın ne demek. ben ıstıyorum eşimde istiyor o kadar. kims ekımseyı zorlamıyor yanı ISTIYORUM
yaşım 28 genç kızlığımdan berı adet duzensızlıklerım vardı daha fazlada beklemek istemedım.
bıraz ınt arastır
60'lı yıllardan bu yana kullanılan bir ilaçtır. Tüm dünyada infertilite (kısırlık) tedavisinde çoğunlukla ilk basamak tedavi olarak tercih edilen ve en yaygın kullanılan ilaçtır. Ülkemizde de klomen, serophene, gonaphene gibi ticari isimlerle piyasada bulunmaktadır.
bu alıntıydı
neden hemen klomene gecıldı ben onu anlamadım ya benım arkadaslarımın mesela suan bırı tüp bebek yapıcak neredeyse ılk 3 yıl ılacsız bı sekılde denedıler
hadı o fazla desen 12 ay boyunca duzenlı ılıskı olup gebelık olusmazsa dr gıdılır derler
neden acele edıyorsun bu kadar
Adet duzenın pekı nasıl hep duzensızmımoluyor
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 4 aylık evlıyım gecen ay korunmayı bıraktık bebek düşünüyoruz . hormon tahlıl sonuçlarımın normal olduğunu soyledı dr. ve bu ay klomene başlamamı soyledı.
sizlere sorum bu ilaç için erken değil mi.. şimdi diyeceksiniz ki biz doktor muyuz. tecrubelı arkadaşların fikrini almak istedim. yanı dırek tedaviye geçtik. doğru mu bu bılemedım.klomen kullanan arkadaşlar ne zaman kullanmaya başladınız daha ıkıncı ayda kullannan oldu mu
arkadaşlar merhaba
hep duzensızdı kendımı bıldım bılelı. yasmını bırakalı bır ay oldu 36.gun geldı. bekarken ilaç kullanmıyosam 2-3 ay gelmedığı olurdu
Ne kadar sure evli oldugunuz sordu mu ? Biliyor degil mi? Ben de cocuk dusununce doktora gitmistim bir sorun var mi diye. Doktor da smear testi yapti.Vajinal muayene yapti. 1 yil deneyin olmazsa gelin dedi. Kan testi var miydi hatirlamiyorum.
evet soyledım ama unuttu mu kı ne bileyım ya keşke o an sorsaydım. sadece ne için bu ılacı verdığını sordum yumurtlama için dedi.
smear testı vajınal muayene yapmadı. yapmasın korkuyorum zaten:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?