klomen

yenıdendoğdum o da bırşey mı cnm ben ilac kullanmadığım zamanlarda 2-3 ayda bır elıyodu adetım:ssz:
smear testı vajınal muayene ikisinide istemedi iksindende korkuyorum zaten
ya kızlar napsam yarın içmesem mi başlamasam mı... netten bakıyorum şimdi ... klomene 6 ay sonra,1 sene sonra başlamış arkadaşlar.... doktor benı yanlış mı anladı kı:26: nıye boşuna ilaç yukleyeyım dımı bunyeme. bıde korkuyorum kıstımı harekete gecırır dıye

yenıdendoğdum o da bırşey mı cnm ben ilac kullanmadığım zamanlarda 2-3 ayda bır elıyodu adetım:ssz:
smear testı vajınal muayene ikisinide istemedi iksindende korkuyorum zaten
ya kızlar napsam yarın içmesem mi başlamasam mı... netten bakıyorum şimdi ... klomene 6 ay sonra,1 sene sonra başlamış arkadaşlar.... doktor benı yanlış mı anladı kı:26: nıye boşuna ilaç yukleyeyım dımı bunyeme. bıde korkuyorum kıstımı harekete gecırır dıye

Yapması gerekenleri yapmamış ki Sibelim :S Önce smear almalı, sonra da vajinal ultrasonla senin yumurta gelişimini takip etmeliydi... Zamanında catlıyor mu, ilaç kullanmadan ne kadar büyüklüğe erişmiş gibi.

başka bir doktora git ve dışardan takviyeyle yumurta takibi yapsın.

Yapması gerekenleri yapmamış ki Sibelim :S Önce smear almalı, sonra da vajinal ultrasonla senin yumurta gelişimini takip etmeliydi... Zamanında catlıyor mu, ilaç kullanmadan ne kadar büyüklüğe erişmiş gibi.

başka bir doktora git ve dışardan takviyeyle yumurta takibi yapsın.

hadıya. ben dıyorum kı bırkaç ay gecsın doktora gıtmeyeyım sonrada başka doktoramı gıdeyım napayım ya. yarın ılaca başlamayayım barı. anladığım kadaryla klomenı kullanınca bazı gunler gıdıyomuşuz iğne vs yazmış arkadaşlar. bana şu gun gel demelı. gebelık olmazsa gel dedi.
şaşırdım kaldım:26:

vajinal muayne bende tabu
sırf bu yuzden doktora gıtmıyorum cok sık oluyorum reglı

ıstersen bır doktorunu degıstır ona gore degerlendır ıcınde suphe jikaldıysa

Ha suda olabılır 28 yasın belkı catlama durumun yavasladı bundan da vermıs olabılır ama zararlı ılac oldugunu dusunmuyorum bır ay bı ddene

bılmıyorum kafam çok karışık
kullanmaya karar verirsem hemen yarın başlamam gerekıyo adetımın 5 gunu
ama kullanmayayım bırkaç ay gecsın dıye duşunuyorum
sonuçta ben çoçuk sahıbı olmak ıstıyorum onceden bı sorun varmı dıye kontrole gıttım doktora o hemen klomene başlattı:26:

4 aylık evlisin ve sadece 1 aydır korunmuyorsun ama tedaviye başlamışsın. fazla hızlı olmamış mı bu tedavi sence de? önce normal yollarla deneseydiniz keşke. Ben 3 aylık evliyim ve hiç korunmadım yine de gebeliğim çok yeni. ben ilaç kullanmaya karşı olduğum için belki de fazla aceleci davranmışsınız gibi geldi bana:/

hadıya. ben dıyorum kı bırkaç ay gecsın doktora gıtmeyeyım sonrada başka doktoramı gıdeyım napayım ya. yarın ılaca başlamayayım barı. anladığım kadaryla klomenı kullanınca bazı gunler gıdıyomuşuz iğne vs yazmış arkadaşlar. bana şu gun gel demelı. gebelık olmazsa gel dedi.
şaşırdım kaldım:26:

sonuçta ben çoçuk sahıbı olmak ıstıyorum onceden bı sorun varmı dıye kontrole gıttım doktora o hemen klomene başlattı:26:

Doktorunu değiştir Sibelim, seni takibe alması gerek, klomeni kullan gel demekle olmaz ki. Sen onu kullanacaksın, doktorun söylediği günlerde muayeneye gideceksin, yumurtanın büyüklüğüne bakacaklar, olmuşsa çatlatma iğnesi vuracaklar, su günlerde ilşkiye girin diyecekler.

Benım bıldıgım bır seneden sonra ılaca baslanmasıdır daha cok yenı

Esler bırbırını tanımalı zaman gecırmelı paylasımda bulunmalı. Hemen cocuk ıcın sence erken degılmın

Nıkahı bastın dıe. Illa cocuk yapmak zorunda degılsın kı
Yarın bı gun cocuk olcak ınga mınga aaaaa kocanla yasamıcanız bı cok sey olucak

Bıde maddı yonde de hazıırmısınız oda var

Illaaa cocuk ıstıosan :16:
Sıtede alternetıf tıp bolumu var orada dogumdan once sonra bolumu war!!!!!!

Maydonoz ve sute bak

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.kovaya bosalt uzerıne otur. elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal sıstıs ıltıhap ıdrar yanmaları vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten bulduk kızla
aynen arkadaşın ki o hesap olmuş
nikahı basmışken bide hemen çocuk yapayım hesabı:1::1::1::1:

Janım eger yumurtlamanımcogaltıcaksa basla. En azında gec kalmazssın. O acıdan madem bugun besıncı gunun!!!

aynen arkadaşın ki o hesap olmuş
nikahı basmışken bide hemen çocuk yapayım hesabı:1::1::1::1:

çoçuğu ne zaman ısteyıp ıstemeyeceğim hususu yalnızca benı ılgılendırır. ben hazır hıssedıyorum ve çoçuk ıstıyorum nokta
ama bazı arkadaşlar benı yanlış anlamış. ben tedavı olmaya gıtmedım. artık çoçuk sahıbı olmak ıstıyoruz bı sorun var mı varsa simdiden onlemımızı alalım dıye gıttım. dr kan tahlılı yaptı sorun yok ama ikinci ayda hemen klomen verdi sorun bu. bunu sordum ben arkadaşlar
ustelık evlendığım ılk ayda isteyebılırdım bu kımseyı ılgılendırır mı ılgılendırmez

çoçuğu ne zaman ısteyıp ıstemeyeceğim hususu yalnızca benı ılgılendırır. ben hazır hıssedıyorum ve çoçuk ıstıyorum nokta
ama bazı arkadaşlar benı yanlış anlamış. ben tedavı olmaya gıtmedım. artık çoçuk sahıbı olmak ıstıyoruz bı sorun var mı varsa simdiden onlemımızı alalım dıye gıttım. dr kan tahlılı yaptı sorun yok ama ikinci ayda hemen klomen verdi sorun bu. bunu sordum ben arkadaşlar
ustelık evlendığım ılk ayda isteyebılırdım bu kımseyı ılgılendırır mı ılgılendırmez

sonuna kadar size katılıyorum. Eşime güveniyorsam , onun beni ve çocuğumu mutlu edeceğine yarı yolda bırakmayacağına inanıyorsam ve oda benim kadar çok istiyorsa ve yaşda 30 u bulmuşsa neden bekleyip durayım yok 1 sene geçecekmiş yok nikahı başmışmış .:20:

ben de 5 aylık evliyim.Sizin gibi yaptım bende. Gerçi benim doktor şimdilik herşey bir sorun yok. Çalışmalara devam, normalliğe rağmen olmazsa birkaç ay snra tekrar bakarız demişti.Bende her sabah çörekotu bal karışımına devam ediyorum.
Rabbim inşallah siz ve ben dahil tüm isteyenlere en kısa zamanda anne baba olmayı nasip eder :emir_bebek:

canım herşey normal olsa adetin düzenli olur zaten klomeni bende kullandım bendede adet düzensizliği vardı yumurtam çok oluyormuş ama gelişmiyormuş o yüzden vermişti doktor.. muhtemelen sende çocuk istediğin söyleyince klomeni verdi ama zaten çocuk istediğin için bi zararı değil faydası olur ilacın merak etme bence kullan..

İnsanlar hiç çocuk istemesende bişeyler için ertelesende hemen çocuk istesende sana karşı olacak yorum yapan olur bunun nikahı kıyıp hemen çocuk yapmakla ne alakası var yaşı küçük olur insanın hani daha erken dersin belki ama oda onun şahsi kararıdır kendine eşine maddi durumuna güveniyorsa başka planlarıda yoksa neden olmasın yani Allahım gönlüne göre versin inşallah istediğin gibi olur herşey :34:

arkadaşlar merhaba
yaklaşık 4 aylık evlıyım gecen ay korunmayı bıraktık bebek düşünüyoruz . hormon tahlıl sonuçlarımın normal olduğunu soyledı dr. ve bu ay klomene başlamamı soyledı.
sizlere sorum bu ilaç için erken değil mi.. şimdi diyeceksiniz ki biz doktor muyuz. tecrubelı arkadaşların fikrini almak istedim. yanı dırek tedaviye geçtik. doğru mu bu bılemedım.klomen kullanan arkadaşlar ne zaman kullanmaya başladınız daha ıkıncı ayda kullannan oldu mu
Buldum sonunda
Canım miktar önemli değil ben 2 litre süte ebe gümeci maydonaz

elma yağı koydum kaynattım bir kaba dökktüm üstünede tahta koydum buhar uçmasın diye küçük biyerden buharın çıkmasını

sagladım tam oraya oturdum üstümede battaniye aldım..

Bayagı iltahap geldi..

Yumurtlama günlerime yakın yaptım 3 gün..

Bana bunu bir ebe vermişti tarifi..

Birde bulabilirmisin bilmiyorum karakabak var onuda aynen ortadan bölüp sütte kaynatıp üzerine oturuyorsun çenenin dayanacağı

sıcaklıkta olmalı..İltahabı çekiyor..

Bunu özelleikle tüpleri tıkalı olan kadınlar yapıyor..

Ben kabağı yapamadım bulamadım çünki 1 tane buldum ama

Hava soguktu sogukta yapınca üşütme riski var hiç üşütmemek gerekli..

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam hemen ilaca başlamazdım.
her ne kadar çok kullanılan bir ilaç olsa da her ilacın yan etkisi var.
bence 1 -2 ay daha dene daha sonra başlarsın.
sonuçta daha yeni evlisiniz yaşın da ileri değil
yani 2-3 ay daha geç başlaman sıkıntı yaratmaz.
ben de senin gibi doktora gitmiştim hamilelik öncesi , hoş düşükle sonuçlandı
düşük sonrası kontrol için doktora gittiğimde korunmayı bırakın 1 sene içerisinde olmazsa görüşelim olursa nasılsa görüşürüz demişti
biz bir süre beklemeyi tercih ettik
ama şimdi tekrar düşündüğümden tekrar gittim doktora, bir takım tahliller yaptırdım dediğin gibi önceden önlem almakta fayda var.
bizim ilk sefer 3. ay denememizde olmuştu.
ilk ayda olmaması çok normal
dediğim gibi ben 2 3 ay daha beklerdim en az ilaç kullanmaya başlamadan önce

nıkahı bastım dıye çoçuk yapmak zorunda mısın ne demek. ben ıstıyorum eşimde istiyor o kadar. kims ekımseyı zorlamıyor yanı ISTIYORUM
yaşım 28 genç kızlığımdan berı adet duzensızlıklerım vardı daha fazlada beklemek istemedım.

canim konu hakkinda bilgim yok ama bende mayista evlenecegim ayni yastayiz ve bende en fazla 8 aydan sonra cocuk istiyorum..

yas itibariyle sorunlar olursa en azindan biraz zaman varken olsun istiyorum..

ama 25-26 yasinda evlenmis olsam 2 sene cocuk yapmayi istemizdim..hayirlisi olsun hakkinda

Buldum sonunda
Canım miktar önemli değil ben 2 litre süte ebe gümeci maydonaz

elma yağı koydum kaynattım bir kaba dökktüm üstünede tahta koydum buhar uçmasın diye küçük biyerden buharın çıkmasını

sagladım tam oraya oturdum üstümede battaniye aldım..

Bayagı iltahap geldi..

Yumurtlama günlerime yakın yaptım 3 gün..

Bana bunu bir ebe vermişti tarifi..

Birde bulabilirmisin bilmiyorum karakabak var onuda aynen ortadan bölüp sütte kaynatıp üzerine oturuyorsun çenenin dayanacağı

sıcaklıkta olmalı..İltahabı çekiyor..

Bunu özelleikle tüpleri tıkalı olan kadınlar yapıyor..

Ben kabağı yapamadım bulamadım çünki 1 tane buldum ama

Hava soguktu sogukta yapınca üşütme riski var hiç üşütmemek gerekli..

cnm teşekkur ederım ılgın ıçın. bırkaç ay bekleyeyım bakayım msjını bı keanara yazacağım
bu arada 5 aylık evlı olan arkadaşım sana hemen ılaç yazmadılar galıba. bıde vajınal muayene oldun mu

Back
X