Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya öyle deme ama çok ümitlenip bende olumsuz olursa üzülmek istemem o yüzden hayırlısı diyorum senden güzel haberler duyucam gibi hissediyorum ama ben
allah söyletti deyim inşallah canım valla ben pek ümitli degim hayırlısı artık bidahaki ay ne ilacı içicem aceba onu düşünmeye başladım

Şimdi hastaneden çıktım muayene oldum 17 mm olan yumurtam kendi çatlamış bi tane de 16 mm yumurta olmuş çarsamba günü iğnemi yaptırcam hayırlısıyla

Benim bu ay ilacı içerken agrım oldu igneden sonra olmadı bende tedirgin oldum işe yaramadımı diye off belirsizlik ne kadar kötü bide aklınıza getirmeyin diyorlar nasıl olacaksa artık
Canım sen ilk klomen kullandığında adetine yakın ağrın olmuşmuydu çok bende bu ay kullandım adetime 2 3 gün var 5 gündür aşırı kasık ağrım varda adet ağrısı gibi acaba klomenden mi diyorum yan etki mi yaptı ki olacağıma eminim adet ama ilk defa bu kadar ağrım oldu

Şimdi hastaneden çıktım muayene oldum 17 mm olan yumurtam kendi çatlamış bi tane de 16 mm yumurta olmuş çarsamba günü iğnemi yaptırcam hayırlısıyla
Çok güzel inş sonunda da güzel haber alırsın çift çizgiyi görürsün canım

Canım ben klomoni geçen ay kullandım kullanırken agrı yoktu dediğin gibi adetime 10 gün kala agrım başladı batmalarım başladı

Canım ben klomoni geçen ay kullandım kullanırken agrı yoktu dediğin gibi adetime 10 gün kala agrım başladı batmalarım başladı
Sende de öyle yapmış demekki yarın bat günüm bakalım olurum diye tahmin ediyorum çünkü yerleşme ağrısı gibi değil bence bu ağrı

Sende de öyle yapmış demekki yarın bat günüm bakalım olurum diye tahmin ediyorum çünkü yerleşme ağrısı gibi değil bence bu ağrı
Klomen igne bir kişide aydan aya fark ediyor mesela geçen ay klomene başladım ahtım yoktu ovi günümde yerleri tırmalıyordum bu ay ise klomen kullanırken adet oluyordum sanki sonra ahtım geçti yumurtlama günümde agrım hiç olmadı

Anladım canım değişiyor demek ki bana çatlatma iğnesi yapmadı doktor ne zaman çatladı bilmiyorum ama olacağıma eminim bu ay bikaç güne olmazsam ama doktora giderim çünkü ağrılar normal gelmiyor çatlamadı da kistemi döndü acaba diye de düşünüyorum

Geçen ay bende çatlatma ignesi olmadım ama korkunç ni agrım vardı canım aklın takılmasın yinede sen bi doktora görün ne olur ne olmaz inş hayırlı haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…