Canım oluyor malesefİlk seferde çok ağrılı olmuştu tekrarlayınca tekrar ağrı oluyormu çok teşekkür ederim şimdiden
Yok farketmiyor ama karından olunca daha etkili diye duydumHepimize hayırlı olsun inşallah sonuca ulaşırız ❤ Bende kullandım yumurtam oluştu 16 mm bugün çatlatma iğnesi oldum ama koldan yaptılar bana acaba farkeder mi
Canım bak netten araştırdım agrı nerdeyse herkeste oluyormuş ignenin etkisiymiş ağrısı olanda olmayanda hamile kalmış yani adet gününü bekliyecegizHerseyin hayırlısı zaman cabucak gecse de öğrensek sonucu
Bende öyle etki yapmadı iştahını kesenide duymadım canım biraz fazla takıyor olabilirmisin kafana ondan da olur tabi ilaç bu herkeste farklı etkisi olabiliyor ama yan etkisinde görmedim ben yada dikkat etmedimBugün başladım klomene iştahımı kesti komple iki adet içiyorum sabah akşam herkeste yaptı mı bu etkiyi
Gerçekten takıldığım nokta yok bu ay bu ilaç sürpriz oldu benim hamile kalmakta sorunum yoktu ancak pıhtılaşma yüzünden iki kaybım oldu doktor da süreci Hızlandıralım daha çabuk hamile kalmanın yolunu bulup ilerleyelim dedi ben ovulasyon testi almıştım boşa gitti buna başlayıncaBende öyle etki yapmadı iştahını kesenide duymadım canım biraz fazla takıyor olabilirmisin kafana ondan da olur tabi ilaç bu herkeste farklı etkisi olabiliyor ama yan etkisinde görmedim ben yada dikkat etmedim
Benimde istahimi kesti kullanirken, ama birakinca istahim geri geldi ve hic cani tatli cekmeyen ben, canim surekli tatli ister olduBugün başladım klomene iştahımı kesti komple iki adet içiyorum sabah akşam herkeste yaptı mı bu etkiyi
Amin inşallah doktor bilir işini inş tutar bu ay canımGerçekten takıldığım nokta yok bu ay bu ilaç sürpriz oldu benim hamile kalmakta sorunum yoktu ancak pıhtılaşma yüzünden iki kaybım oldu doktor da süreci Hızlandıralım daha çabuk hamile kalmanın yolunu bulup ilerleyelim dedi ben ovulasyon testi almıştım boşa gitti buna başlayıncainşallah hepimiz olumlu sonuç alıp bebeklerimize kavuşuruz
ben 3.gun icmeye.baslamistim adetimi kesti aninda 4.gun hic gelmedi bitti 7 8 gun olurdum normalde migdemi de cok yakiyorBugün başladım klomene iştahımı kesti komple iki adet içiyorum sabah akşam herkeste yaptı mı bu etkiyi
Aynen arkadaşım benim de yedi gün sürer normal zamanda bugün kesildiben 3.gun icmeye.baslamistim adetimi kesti aninda 4.gun hic gelmedi bitti 7 8 gun olurdum normalde migdemi de cok yakiyor
Kaçıncı günü iğneninAynen arkadaşım benim de yedi gün sürer normal zamanda bugün kesildi
anladim demekki yapabiliyo boyle seyler bende bi sorun oldu saniyodum migdeden dolayi etkisini degistirdi diyeAynen arkadaşım benim de yedi gün sürer normal zamanda bugün kesildi
Canım inşallah ile yarar bu ay tutar hayırlısı olsun canım güzel haberler alırsın inş 12 gün içinde test yaparsan pozitif çıkabiliyormuş 12 günden sonra test yap canım
Ayy hadi inşallah canım Allah gönlüne göre versinEvet iğnenin etkisi oluyomuş 2 hafta sonra bakcaz artık yıl dönümümüze denk geliyo inşallah güzel bi sürpriz yaparım
Sonunda ikimizde mutlu olalım inşallahAyy hadi inşallah canım Allah gönlüne göre versin
İnşallah canım benim bat 4 agustos seninSonunda ikimizde mutlu olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?