Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün başladım klomene iştahımı kesti komple iki adet içiyorum sabah akşam herkeste yaptı mı bu etkiyi

Bugün başladım klomene iştahımı kesti komple iki adet içiyorum sabah akşam herkeste yaptı mı bu etkiyi
Bende öyle etki yapmadı iştahını kesenide duymadım canım biraz fazla takıyor olabilirmisin kafana ondan da olur tabi ilaç bu herkeste farklı etkisi olabiliyor ama yan etkisinde görmedim ben yada dikkat etmedim

Bende öyle etki yapmadı iştahını kesenide duymadım canım biraz fazla takıyor olabilirmisin kafana ondan da olur tabi ilaç bu herkeste farklı etkisi olabiliyor ama yan etkisinde görmedim ben yada dikkat etmedim
Gerçekten takıldığım nokta yok bu ay bu ilaç sürpriz oldu benim hamile kalmakta sorunum yoktu ancak pıhtılaşma yüzünden iki kaybım oldu doktor da süreci Hızlandıralım daha çabuk hamile kalmanın yolunu bulup ilerleyelim dedi ben ovulasyon testi almıştım boşa gitti buna başlayıncainşallah hepimiz olumlu sonuç alıp bebeklerimize kavuşuruz

Bu ay boyle ignesiz takipsiz gececek, belli oldu, eger hamile kalmazsam diger ay baska doktora giderim, ama uzuldum sahsen bosa gitmis gibi geliyo bu ay

Amin inşallah doktor bilir işini inş tutar bu ay canım

Evet iğnenin etkisi oluyomuş 2 hafta sonra bakcaz artık yıl dönümümüze denk geliyo inşallah güzel bi sürpriz yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…