- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Doktor ne dedi sanamerhaba kizlar bende klomene basladim bu ay bugun ilk gunumdu. doktor bana hep ultrasonla bakiyor erkek doktor heralde ondan ama iyi anliyor simdiye.kadar.hic bi doktor bana bu adamin dediklerini dememisti.. ilk deneme de tutar mi bu catlatma isi
perdeli rahim ve yumurta tembelligi dediDoktor ne dedi sana
Bozma moralini en azından sorun sende eşinde olsa daha zor hatta imkansıza yakın oluyor canım atlatırsın biraz tedaviden sonra bebişini beklersinperdeli rahim ve yumurta tembelligi dedi
insallah nasip bakalim ne zamana olursa simdilik klomene basladim catlatma olmazsa baska.yollar ararizBozma moralini en azından sorun sende eşinde olsa daha zor hatta imkansıza yakın oluyor canım atlatırsın biraz tedaviden sonra bebişini beklersin
İnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırızinsallah nasip bakalim ne zamana olursa simdilik klomene basladim catlatma olmazsa baska.yollar arariz
amin insallahİnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız
Evet canım olduKızlar iyi akşamlar sizde de bu klomenden sonra akıntı oldu mu?
acaba agrı olması gerekiyo mu of biligimiz de yok ki yakızlar çatlatma ignesi yaptım dün ama hiç bi agrım falan olmadı aceba işe mi yaramadı
Mide yanması olmamıştı bende. Reglye etki etmiş olabilir benceklomeni dun yani 3.gun icmeye basladim. Normalde 7 8 gun suren adetim 4. gunde kesildi pecete anca geliyo ilacin etkisi olabilir mi.. bide migdem cok yaniyo ilaci ictikten sonra
Geçen ay yumurtalarım çatlarken çok kötü ahtım vardı akıntı da vardı regl oluyormuşum gibi ama daha beteriydiacaba agrı olması gerekiyo mu of biligimiz de yok ki yabenimde kasıklarım ağrıyo regl olcam dite korkuyorum cidden yarın iğne yapıcam sizdede regl ağrısı gibi bi ağrı oldu mu
klomeni dun yani 3.gun icmeye basladim. Normalde 7 8 gun suren adetim 4. gunde kesildi pecete anca geliyo ilacin etkisi olabilir mi.. bide migdem cok yaniyo ilaci ictikten sonra
[/QUOTE
Bende de olmuştu canım geçn ay
Çatlamıştır canım doktora muayene gittiğimde söylemiştim çok agrım oldu dün dedim baktı 3 yunurtan kendiliğinden çatlamış dedi igne vermemiştiÇatladı mı acabaaa ay hadi inşallah
Ya stres yapmamak bunu akıldan çıkarmak imkansız çünkü buna odaklanıp tedavi oluyoruz. Doktoruna bi danışsan acaba ne derBenim bu ay ilacı içerken agrım oldu igneden sonra olmadı bende tedirgin oldum işe yaramadımı diye off belirsizlik ne kadar kötü bide aklınıza getirmeyin diyorlar nasıl olacaksa artık
bugün haftasonuydu yarın arayacagım canım bakalım ne diyecek bu aydan ümidimi kestim ben off yaYa stres yapmamak bunu akıldan çıkarmak imkansız çünkü buna odaklanıp tedavi oluyoruz. Doktoruna bi danışsan acaba ne der
Ya öyle deme ama çok ümitlenip bende olumsuz olursa üzülmek istemem o yüzden hayırlısı diyorum senden güzel haberler duyucam gibi hissediyorum ama benbugün haftasonuydu yarın arayacagım canım bakalım ne diyecek bu aydan ümidimi kestim ben off ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?