Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kizlar bende klomene basladim bu ay bugun ilk gunumdu. doktor bana hep ultrasonla bakiyor erkek doktor heralde ondan ama iyi anliyor simdiye.kadar.hic bi doktor bana bu adamin dediklerini dememisti.. ilk deneme de tutar mi bu catlatma isi
Doktor ne dedi sana

kızlar çatlatma ignesi yaptım dün ama hiç bi agrım falan olmadı aceba işe mi yaramadı

klomeni dun yani 3.gun icmeye basladim. Normalde 7 8 gun suren adetim 4. gunde kesildi pecete anca geliyo ilacin etkisi olabilir mi.. bide migdem cok yaniyo ilaci ictikten sonra

acaba agrı olması gerekiyo mu of biligimiz de yok ki ya benimde kasıklarım ağrıyo regl olcam dite korkuyorum cidden yarın iğne yapıcam sizdede regl ağrısı gibi bi ağrı oldu mu
Geçen ay yumurtalarım çatlarken çok kötü ahtım vardı akıntı da vardı regl oluyormuşum gibi ama daha beteriydi

Benim bu ay ilacı içerken agrım oldu igneden sonra olmadı bende tedirgin oldum işe yaramadımı diye off belirsizlik ne kadar kötü bide aklınıza getirmeyin diyorlar nasıl olacaksa artık

Benim bu ay ilacı içerken agrım oldu igneden sonra olmadı bende tedirgin oldum işe yaramadımı diye off belirsizlik ne kadar kötü bide aklınıza getirmeyin diyorlar nasıl olacaksa artık
Ya stres yapmamak bunu akıldan çıkarmak imkansız çünkü buna odaklanıp tedavi oluyoruz. Doktoruna bi danışsan acaba ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…