Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl tarihin ne zaman senin canım
Benim çok düzensiz normalde 2 ayda 1 falan olurum geçen ay soğan suyu yaptım ilk defa oldum kendim 23 ünde olmuştum geçen ay bu ayda adetin 5.günü ilaca başladım klomene bitince gittiğimde 20mm di tam 2 hafta oluyor bugün üzerinden geçeli ona göre hesap edersem eğer 21 22 sinde olmam gerekiyor bu ayda

İnşallah olmassın canım inş unutsuzlugun mutlukuga döner

Kizlar gunaydin, bende bu ay klomen kullandim ama doktorum beni kontrole falan cagirmadi, ignedende bahsetmedi, sadece adetinin besinci gunu basla dedi, sonra gun asiri iliski dedi, yumurta kac cm olmus? Ne zaman yumurta catladi? hatta catlamadimi? Hic bir fikrim yok, adetime 13gun var bu sabah hafif kasik agrisiyla uyandim, ne dusunecegimi sasirdim

O nasıl bir doktormuş yunurta takibi yapmalıydı

İnşallah tutar canım 25cm çok güzel

Canım agrın falan varmı hiç bişey yaşıuormusun

Yumurta takibi olmadan nasıl olucakmış o iş çok saçma keşke başka bi doktora falan gitseydin. Ağrın varsa belki çatlamıştır o zamanlar kasık ağrısı olabiliyo

Merhaba yumurtlama takibini alttan muayene ile mi yapılıyor doktorum yarın takibe alıcakmış yumurtlama için bir kez alttan muayene oldum tekrarlamak istemiyorum
Malesef alttan yapılıyor canım o günlerde hazırlıklı gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…