Keşke canım, ama olmazsam gidicem evetGeçen ay bende çatlatma ignesi olmadım ama korkunç ni agrım vardı canım aklın takılmasın yinede sen bi doktora görün ne olur ne olmaz inş hayırlı haber alırsın
Regl tarihin ne zaman senin canımKeşke canım, ama olmazsam gidicem evet
Benim çok düzensiz normalde 2 ayda 1 falan olurum geçen ay soğan suyu yaptım ilk defa oldum kendim 23 ünde olmuştum geçen ay bu ayda adetin 5.günü ilaca başladım klomene bitince gittiğimde 20mm di tam 2 hafta oluyor bugün üzerinden geçeli ona göre hesap edersem eğer 21 22 sinde olmam gerekiyor bu aydaRegl tarihin ne zaman senin canım
İnşallah olmassın canım inş unutsuzlugun mutlukuga dönerBenim çok düzensiz normalde 2 ayda 1 falan olurum geçen ay soğan suyu yaptım ilk defa oldum kendim 23 ünde olmuştum geçen ay bu ayda adetin 5.günü ilaca başladım klomene bitince gittiğimde 20mm di tam 2 hafta oluyor bugün üzerinden geçeli ona göre hesap edersem eğer 21 22 sinde olmam gerekiyor bu ayda
Umarım canım hepimizin duaları kabul olsun sağolasınİnşallah olmassın canım inş unutsuzlugun mutlukuga döner
Amin inş canımUmarım canım hepimizin duaları kabul olsun sağolasın
Merhaba. Bende gittim az önce geldim hastaneden bu ay 1 tane yumurta olusmus 25mm kadar var dedi. İğne verdi ilişki günleri verdi. Geçen ay 2 tane oluşmuştu iğne yapılmamıştı. Bu ay hem bir tane hemde iğne . Bilmiyorum inşallah bu ay tutarAmin inş canım
O nasıl bir doktormuş yunurta takibi yapmalıydıKizlar gunaydin, bende bu ay klomen kullandim ama doktorum beni kontrole falan cagirmadi, ignedende bahsetmedi, sadece adetinin besinci gunu basla dedi, sonra gun asiri iliski dedi, yumurta kac cm olmus? Ne zaman yumurta catladi? hatta catlamadimi? Hic bir fikrim yok, adetime 13gun var bu sabah hafif kasik agrisiyla uyandim, ne dusunecegimi sasirdim
İnşallah tutar canım 25cm çok güzelMerhaba. Bende gittim az önce geldim hastaneden bu ay 1 tane yumurta olusmus 25mm kadar var dedi. İğne verdi ilişki günleri verdi. Geçen ay 2 tane oluşmuştu iğne yapılmamıştı. Bu ay hem bir tane hemde iğne . Bilmiyorum inşallah bu ay tutar
Canım agrın falan varmı hiç bişey yaşıuormusunMerhaba. Bende gittim az önce geldim hastaneden bu ay 1 tane yumurta olusmus 25mm kadar var dedi. İğne verdi ilişki günleri verdi. Geçen ay 2 tane oluşmuştu iğne yapılmamıştı. Bu ay hem bir tane hemde iğne . Bilmiyorum inşallah bu ay tutar
Yumurta takibi olmadan nasıl olucakmış o iş çok saçma keşke başka bi doktora falan gitseydin. Ağrın varsa belki çatlamıştır o zamanlar kasık ağrısı olabiliyoKizlar gunaydin, bende bu ay klomen kullandim ama doktorum beni kontrole falan cagirmadi, ignedende bahsetmedi, sadece adetinin besinci gunu basla dedi, sonra gun asiri iliski dedi, yumurta kac cm olmus? Ne zaman yumurta catladi? hatta catlamadimi? Hic bir fikrim yok, adetime 13gun var bu sabah hafif kasik agrisiyla uyandim, ne dusunecegimi sasirdim
ayın 18 inde igne oldum agrım falan yoktu yeni başladı agrılarım canım ben ilk kez igne vuruldum farkı bilmiyorum ama bende adet öncesi sendromlar başladı :S
Bekleme stresi de varbide o da etkiler vücudumuzu şimdiayın 18 inde igne oldum agrım falan yoktu yeni başladı agrılarım canım ben ilk kez igne vuruldum farkı bilmiyorum ama bende adet öncesi sendromlar başladı :S
ay inşallah öyledir moralim yerlerde vallaBekleme stresi de varbide o da etkiler vücudumuzu şimdi
Herseyin hayırlısı zaman cabucak gecse de öğrensek sonucuay inşallah öyledir moralim yerlerde valla
Valla ya igneden 12 gün sonra hemen testHerseyin hayırlısı zaman cabucak gecse de öğrensek sonucu
Merhaba yumurtlama takibini alttan muayene ile mi yapılıyor doktorum yarın takibe alıcakmış yumurtlama için bir kez alttan muayene oldum tekrarlamak istemiyorumİnşallah tutar canım 25cm çok güzel
Malesef alttan yapılıyor canım o günlerde hazırlıklı gitmelisinMerhaba yumurtlama takibini alttan muayene ile mi yapılıyor doktorum yarın takibe alıcakmış yumurtlama için bir kez alttan muayene oldum tekrarlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?