Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şeyi merak ediyorum şimdi biz klomen kullandık 3 tane yumurta oluştu diyelim. Çatlatma iğnesiyle bu 3 yumurtanın hepsi mi çatlıyor? Öyleyse gebelik şansı daha yüksek olmuyor mu?

Bir şeyi merak ediyorum şimdi biz klomen kullandık 3 tane yumurta oluştu diyelim. Çatlatma iğnesiyle bu 3 yumurtanın hepsi mi çatlıyor? Öyleyse gebelik şansı daha yüksek olmuyor mu?
Çatlamayan kaç yumurta varsa hepsi çatlıyor

17 mm olmuş yarın ilişki olsun pazarteai tekrar gel iğneyi verelim folik aside devam dedi

Ay gerçekten şu an 3 tane yumurtam var üçüz olmasını ne çok isterdim anlatamam
Kotu dusunme bn asilama zamani gittigimde doktor bi kiza imza attirdi yumurtan cok cogul gebelik olabilir dedi demekki olabilir rabbim yazdiysa hersey olur takmamaya calis zor biliorum ama dene

Günaydın kızlar kontrole geldim bakalım iğne yapıcak kadar büyüdü mü çatlatocak mı bekliyorum
Ben kendim eşime yaptırdım igneyi bugün vurundum igne ile sani artıyormış son gittigimde doktorum dedi verdimi sana canım

merhaba kizlar bende klomene basladim bu ay bugun ilk gunumdu. doktor bana hep ultrasonla bakiyor erkek doktor heralde ondan ama iyi anliyor simdiye.kadar.hic bi doktor bana bu adamin dediklerini dememisti.. ilk deneme de tutar mi bu catlatma isi

merhaba kizlar bende klomene basladim bu ay bugun ilk gunumdu. doktor bana hep ultrasonla bakiyor erkek doktor heralde ondan ama iyi anliyor simdiye.kadar.hic bi doktor bana bu adamin dediklerini dememisti.. ilk deneme de tutar mi bu catlatma isi
O biraz şans işi sanırım benim de ilk denemem 5 gün günde 2 kere klomen içtim adetin 5. Günü başladım bugun 17 mm yumurta oluştuğunu söyledi doktor bakalım pazartesi iğne yapıldıktan 2 hafta sonra anlıcaz ilk deneme de tutup tutmadığını

insallah olur sizinde ilk denemede. ben 3.gun basladim gunde iki kere iciyorum ayin 27sinde bakilacak sonra igne sanirim insallah hayirlisiyla olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…