Anladim kzum ts ederimbenim bildigim alttan muayene sadece gerisini bilmiyorum canım ben
Çatlamayan kaç yumurta varsa hepsi çatlıyorBir şeyi merak ediyorum şimdi biz klomen kullandık 3 tane yumurta oluştu diyelim. Çatlatma iğnesiyle bu 3 yumurtanın hepsi mi çatlıyor? Öyleyse gebelik şansı daha yüksek olmuyor mu?
Ewt klomen kullananlarim cogu ikiz oluyomus cogul gebelik hatta yurt disinda yasaklanmis die duymustum bi ara yanlis degilse tabi ne buyuk bi nimet cogul gebelikikiz olma olasılığı da bu yüzden yüksek diye biliyorum :)
ben ikizimikiz olma olasılığı da bu yüzden yüksek diye biliyorum :)
alttan ediliyor canımKızlar bu yumurta oluşmuşmu kac cm falan diye muayeneyi normal mi yapıyolar alttan mı
Alttan yaptilar bna klomen kullandigimda asilama surecinde bildigim hep alttan yapiolarKızlar bu yumurta oluşmuşmu kac cm falan diye muayeneyi normal mi yapıyolar alttan mı
Bendeki şansla bir tane bile olmazEwt klomen kullananlarim cogu ikiz oluyomus cogul gebelik hatta yurt disinda yasaklanmis die duymustum bi ara yanlis degilse tabi ne buyuk bi nimet cogul gebelik
Ay gerçekten şu an 3 tane yumurtam var üçüz olmasını ne çok isterdim anlatamamEwt klomen kullananlarim cogu ikiz oluyomus cogul gebelik hatta yurt disinda yasaklanmis die duymustum bi ara yanlis degilse tabi ne buyuk bi nimet cogul gebelik
Kotu dusunme bn asilama zamani gittigimde doktor bi kiza imza attirdi yumurtan cok cogul gebelik olabilir dedi demekki olabilir rabbim yazdiysa hersey olur takmamaya calis zor biliorum ama deneAy gerçekten şu an 3 tane yumurtam var üçüz olmasını ne çok isterdim anlatamam
Ben kendim eşime yaptırdım igneyi bugün vurundum igne ile sani artıyormış son gittigimde doktorum dedi verdimi sana canımGünaydın kızlar kontrole geldim bakalım iğne yapıcak kadar büyüdü mü çatlatocak mı bekliyorum
Bana pazartesi bi daha gel kontrol edip öyle veriyim iğneyi dedi artık bi an once versin valla içim darlandıBen kendim eşime yaptırdım igneyi bugün vurundum igne ile sani artıyormış son gittigimde doktorum dedi verdimi sana canım
O biraz şans işi sanırımmerhaba kizlar bende klomene basladim bu ay bugun ilk gunumdu. doktor bana hep ultrasonla bakiyor erkek doktor heralde ondan ama iyi anliyor simdiye.kadar.hic bi doktor bana bu adamin dediklerini dememisti.. ilk deneme de tutar mi bu catlatma isi
insallah olur sizinde ilk denemede. ben 3.gun basladim gunde iki kere iciyorum ayin 27sinde bakilacak sonra igne sanirimO biraz şans işi sanırımbenim de ilk denemem 5 gün günde 2 kere klomen içtim adetin 5. Günü başladım bugun 17 mm yumurta oluştuğunu söyledi doktor bakalım pazartesi iğne yapıldıktan 2 hafta sonra anlıcaz ilk deneme de tutup tutmadığını
Verir inşallah canımBana pazartesi bi daha gel kontrol edip öyle veriyim iğneyi dedi artık bi an once versin valla içim darlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?