Ay inşallah bende bu ay ikinci kez kullanıyorum ama bilmiyorum inşallah bu ay olur bende sizin gibi bebegimin kaç haftalık olduğunu gösteren imzayı kullanırım teşekkür ederiz cevabın için bişey sorucam ilk kullandıgındada yumurtlama gününde agrı oldumu yoksa sadece 2. Kullandığında mı olduMerhaba insallh hepiniz kavuşursunuz arkadaslar bebislerinize... ben klomen kullandigim 2.ay hamile kaldim ama ilk ay gunde 1 tane yutmustum ve yumurtlama gunlerini de degerlendirememistik misafirden dolayi... 2. Ay sabah akşam kullandim ve yumurtlama gunlerinde kasiklarimda sislik kuvvetli bi agri yaşadım... esimde ve bende bi problem görünmüyordu ama gebelige engel degil dedikleri 5cm bi kistim vardi sadece... sebepsiz 1 sene hamile kalamamistim... Bana çözüm oldu insallh sizlerde faydasini görürsünüz...
Ben tesekkur ederim beklemenin zorlugunu bende yasadim anlayabiliyorum insallh en kisa zamanda kavuşursunuz... ilk kullandığımda agri yoktu pek ikinci kullandigimda karnimda bikac gun şişkinlik agri denemez hafif hassasiyet vardi... sonrasında sadece 1 gun oglenden aksama kadar biraz fazla agri olmustu o gun yumurta catlamistir diye dusunmustum ama öncesinden degerlendirmeye başlamıştık tabi dönemi onun da faydasi var bence sadece gününü beklemeyin o haftayi 1er gun arayla bos gecmeyin klomen erken yumurtlama da yapabiliyor çünkü...Ay inşallah bende bu ay ikinci kez kullanıyorum ama bilmiyorum inşallah bu ay olur bende sizin gibi bebegimin kaç haftalık olduğunu gösteren imzayı kullanırım teşekkür ederiz cevabın için bişey sorucam ilk kullandıgındada yumurtlama gününde agrı oldumu yoksa sadece 2. Kullandığında mı oldu
Onu ben de duymuştum faydasını gören çok insan var ciddenSugar11 ben internette gebe kalmak için video çeken youtubeleri izliyordum orda bi bayan çakşır otu kökü suyundan bahsetmiş bende araştırdım erkekde sperm sayısını arttırıyormuş ve kullananlar doğruluğunu teyit ediyorlar şöyle düşündüm mesela bi erkekte 50 sperm varsayalım bunu 70 e çıkartıyormuş ve kalitesini arttırıyormuş kullanmakta yarar var dedim aktardan aldım bugün eşime içiriyorum bi umut işe yarar inş sende ni araştır canım denemekte zarar görmedim ben
Bugün kontrole gittim bir yumurtam güzel çatlamış 2 si çatlamak üzere biride okuşmak üzereymiş toplam 4 yumurtam olmuş çatlatma ignesi verdi cumartesi yap dedi yada gel ben yapayım dedi ignenin göbekten olması korkuttu beni ya ben hiç yaptırmadımOnu ben de duymuştum faydasını gören çok insan var ciddenumarım işe yarar cumartesi kontrole gidicem ondan sonra bakalım alırım ben de
Ay maşallah darısı benim başıma bakalımBugün kontrole gittim bir yumurtam güzel çatlamış 2 si çatlamak üzere biride okuşmak üzereymiş toplam 4 yumurtam olmuş çatlatma ignesi verdi cumartesi yap dedi yada gel ben yapayım dedi ignenin göbekten olması korkuttu beni ya ben hiç yaptırmadım
İğne yapana kadar ilişki yok dedi igneden sonraki gin birer gün aralıklarla ilişki dedi canım sen kontrole ne zaman gideceksinAy maşallah darısı benim başıma bakalımiğne hiç acıtmıyomuş diye duymuştum ilişki için bişey dedi mi peki
İnşallah güzel haber alır bizkerede söylersin canımBen de bu ay klomen kullandım ilk defa. Atın 10unda başladım 15inde doktor kontrole çağırdı. Normalde 3 4 mm anca büyüyen yumurtam 15 mm olmuş doktorum şok oldu. Yarın sabah da çatlatma iğnesini yapacağım hafta sonunu değerlendirin dedi. Bakalım ne olacak.
Canım hayirlisi olsun insallah. Beraber ayni başlamıştık klomene ben daha kontrele gitmedim bu ay doktorum beni geç çağırdı neden anlamadım. 21 de gidecem doktora. Dün baya akıntı varsi bugün de var. Acaba oluştu mu diye düşündüm ovulasyon testi yaptım yumurtalama gözükmedi anlamadım bende.Bugün kontrole gittim bir yumurtam güzel çatlamış 2 si çatlamak üzere biride okuşmak üzereymiş toplam 4 yumurtam olmuş çatlatma ignesi verdi cumartesi yap dedi yada gel ben yapayım dedi ignenin göbekten olması korkuttu beni ya ben hiç yaptırmadım
Benimde çok akıntım var ama bir yumurtam çatlamış geçen ay bende geç kontrole gitmiştim tutmadı bu ay erken çağırdı igne için galiba sana çatlatma ignesi vermeyecek ondan agrın falan varmı canımCanım hayirlisi olsun insallah. Beraber ayni başlamıştık klomene ben daha kontrele gitmedim bu ay doktorum beni geç çağırdı neden anlamadım. 21 de gidecem doktora. Dün baya akıntı varsi bugün de var. Acaba oluştu mu diye düşündüm ovulasyon testi yaptım yumurtalama gözükmedi anlamadım bende.
Yok ağrı yok . Geçen ay kendisi catlamisti zaten bende geç çağırdığı için kaçırmak da istemiyorum geçen hafta cuma başlamıştım ben hapa işte. Geçen ay 2 tane oluştu inşallah daha fazla oluşur bu sefer. Seninki baya iyiymiş inşallah birinden biri tutarBenimde çok akıntım var ama bir yumurtam çatlamış geçen ay bende geç kontrole gitmiştim tutmadı bu ay erken çağırdı igne için galiba sana çatlatma ignesi vermeyecek ondan agrın falan varmı canım
İnşallah canım valla geçen ay da 3 tane vardı kendisi çatlamıştı bu ay doktorum bende hsg istedi ben eşimin görevinden dolayı karstayım Kars'ta hsg çekilecek tek yer kampüs orasıda pandemiden dolayı kapalı yakın şehirlerde aradım en erken Ekim dediler daha önceye randevu bulamadım bu sefer neden erken çağırdı bilmiyorum igne vermek için diye düşünüyordum igne verdiYok ağrı yok . Geçen ay kendisi catlamisti zaten bende geç çağırdığı için kaçırmak da istemiyorum geçen hafta cuma başlamıştım ben hapa işte. Geçen ay 2 tane oluştu inşallah daha fazla oluşur bu sefer. Seninki baya iyiymiş inşallah birinden biri tutar
Ne kisti var sende kaç cm bende çikolata kisti var 2.5 cm fokrum 3 cm min altı sıkıntı degil dediBen. Bir kere çatlatma e kullandım bu ay doktor tüp bebek yapalım daha yüksek şansın olur dedi kis den dolayı olmuyor büyük ihtimal dedi
Bugun ilaçta 5. Günüm cumartesi gidicem kontroleİğne yapana kadar ilişki yok dedi igneden sonraki gin birer gün aralıklarla ilişki dedi canım sen kontrole ne zaman gideceksin
2.5benimde çikolata kisti benim doktorum hamile kalmayı zorlaştırır dedi o yüzden tüp bebek yapalım dediNe kisti var sende kaç cm bende çikolata kisti var 2.5 cm fokrum 3 cm min altı sıkıntı degil dedi
Bence direk tüp bebek demesi biraz tuhaf değil mi iyice araştırıldı mı doğal yolla hamile kalamadığın netleşti mi ki?2.5benimde çikolata kisti benim doktorum hamile kalmayı zorlaştırır dedi o yüzden tüp bebek yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?