- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Ben yarın tekrar test yapayım çıkarsa yarın kan veririm net olurcanım ignenin etkisi 10 gün max 12 günde geçiyor ben 10. günden beri test yaptım pozitifi gördüm sen kan versen hamile ama deger düşük çıkar bi kaç günde kan verir yükseldigine bakarlar ama yinede aklın kalmaz ha diyorsan ki evde gebelik testi ile takip ediyim koyulaşınca gidiyim sen bilirsin öylede yapabilirisn ama kesin sonucu sona doktorlar verir
Ay bilmiyorum canım iğne geçmiştir inşallahMerhaba canım çizgiyi görüyorum git bir kan ver zaten değer 30-40 arası bir şey çıkar diye düşünüyorum.
Sende mi aşılama olduncanım ignenin etkisi 10 gün max 12 günde geçiyor ben 10. günden beri test yaptım pozitifi gördüm sen kan versen hamile ama deger düşük çıkar bi kaç günde kan verir yükseldigine bakarlar ama yinede aklın kalmaz ha diyorsan ki evde gebelik testi ile takip ediyim koyulaşınca gidiyim sen bilirsin öylede yapabilirisn ama kesin sonucu sona doktorlar verir
peki canım sen bilirsin ben 10. gün test yaptım testte pozitifti kan verdim 3,19 duBen yarın tekrar test yapayım çıkarsa yarın kan veririm net olur
Yükseldi mipeki canım sen bilirsin ben 10. gün test yaptım testte pozitifti kan verdim 3,19 du
yok canım çatlatma ignesi sadeceSende mi aşılama oldun
evet şuan 5+3 günlük hamileyim keseyide gördükYükseldi mi
Zaten 10.gün genelde iğne etkisi kalmıyor 3-2 değerlerinde çıkıyor benimde ilk tedavimde 4 çıkmıştıyok canım çatlatma ignesi sadece
AA maşallah e benim iğne üstünden 12 gün net geçti bugünle 13 vardır belkievet şuan 5+3 günlük hamileyim keseyide gördük
aynen vardır canım ama bi kaç gün daha test ile takip et istersen 15. gün kan verAA maşallah e benim iğne üstünden 12 gün net geçti bugünle 13 vardır belki
İşte yarında çıkarsa inşallah vardır ya da akşam yapayım bir test daha olmaz mıaynen vardır canım ama bi kaç gün daha test ile takip et istersen 15. gün kan ver
akşam yapma yarın yap canım sabah yap pozitifi görünce hemen kan vermeye koş git :)İşte yarında çıkarsa inşallah vardır ya da akşam yapayım bir test daha olmaz mı
İyi o zaman yarın yapayım ya heyecanlandımakşam yapma yarın yap canım sabah yap pozitifi görünce hemen kan vermeye koş git :)
bence boşa heycanlanmadın canımİyi o zaman yarın yapayım ya heyecanlandım
Nedenlibence boşa heycanlanmadın canım
Hissettin bence canımbence boşa heycanlanmadın canım
öyle galiba canım testinde pozitif bence hamilesin herkese versin rabbimHissettin bence canım
Amin canım inşallahöyle galiba canım testinde pozitif bence hamilesin herkese versin rabbim
Evet canım benimde doktorum öyle dedi şuan 2 aydayim toplamda 4 ay böyle ilaçla devam dedi sonra rahim filmi cekicez dedi hayırlısı yaValla 1 yıl oldu benim doktor bana 3 ay klomen olmszsa rahim filmi dedi ondanda korkuyorum açıkçası
4 ay çok canım adet oldugun an hemen git filmini çektir özellerde sıra beklemiyorsun bence böyyle yapEvet canım benimde doktorum öyle dedi şuan 2 aydayim toplamda 4 ay böyle ilaçla devam dedi sonra rahim filmi cekicez dedi hayırlısı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?