Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama 10-12 günler arası bazen 14 .gün kesin olsun diye test yapılıyor

Bir doktor bana bir denemeden sonra bebek olmuyorsa rahim filmi çektirmen lazım dedi o kadar hormona gerek yok falan dedi rahim filmi çektirdim yapışıklık varmış açıldı dedi doktor

Bir doktor bana bir denemeden sonra bebek olmuyorsa rahim filmi çektirmen lazım dedi o kadar hormona gerek yok falan dedi rahim filmi çektirdim yapışıklık varmış açıldı dedi doktor
Valla 1 yıl oldu benim doktor bana 3 ay klomen olmszsa rahim filmi dedi ondanda korkuyorum açıkçası

Seninki nasıl geçti rahim filmi canım. Acı ağrı hissettinmi özel de mi yaptırdın

Kızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum

Eklentiler

• 635B012E-89F2-4A30-9348-398E052E4ADB.webp
    121,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 3F98B462-D1BA-436A-A1C3-4F22F1A902DA.webp
    98,7 KB · Görüntüleme: 22
ben iyiyim saol canım bende tek sıkıntı çok uyuyorum başkada bi sıkıntım yok canım rabbim güüç kuvvet versin bebişine tutunsun inşallah canım benim yengemde öyle kanamalarla hamile kaldı 9 ay ilaç kullandı öyle kanaması hiç gitmedi biz dedik zor dogum olacak hastaneye sancı başladı götürdük 2 dk geçti geçmedi bebegin kıyafetlerini getirip giydirmemiz için anons geçti inşallah canım sende öyle olursun muayenede yengeme doktor şöyle demişti erkek bebekleri dayanmayıp bu durumda düşüyorlar kızlar dayanıyor demişti canım kız seninki galiba moralini bozma iş yapma öyle yat canım sen güzel beslen ilaçlarını unutma inşallah saglıklı sıhhatli eli yüzü düzgün güzel bi bebegin olacak bu doktorları anlamıyorum kanaması olan bi hastayı evine nasıl yollarsın yatırsanıza sana hastanede serum falan daha iyi bakarlar canım moral bozmak yok bol bol dua et ben edecegim sana kendine iyi bak uzanma hiç bir yere

neden canım aşılama normal gebelikten farkı ne bence direk aşılamayı yaptır kendini üzüyorsun aşılama ile normal hamilelik arasındaki tek fark spermleri doktorun enjekte etmesi canım

neden canım aşılama normal gebelikten farkı ne bence direk aşılamayı yaptır kendini üzüyorsun aşılama ile normal hamilelik arasındaki tek fark spermleri doktorun enjekte etmesi canım
İşte o yüzden başarı oranı dusukmus oonun. Ay inşallah gerek kalmaz bu aydan umitliyim Canım belki rahim filmi de kolaylaştırır gebeliği

Ay inşallah canım ya bilemedim korkuyorum yani çıkmazsa
canım ignenin etkisi 10 gün max 12 günde geçiyor ben 10. günden beri test yaptım pozitifi gördüm sen kan versen hamile ama deger düşük çıkar bi kaç günde kan verir yükseldigine bakarlar ama yinede aklın kalmaz ha diyorsan ki evde gebelik testi ile takip ediyim koyulaşınca gidiyim sen bilirsin öylede yapabilirisn ama kesin sonucu sona doktorlar verir

İşte o yüzden başarı oranı dusukmus oonun. Ay inşallah gerek kalmaz bu aydan umitliyim Canım belki rahim filmi de kolaylaştırır gebeliği
evet rahim filmi kolaylaştırıyormuş canım banada doktor çektir demişti ben hamile olmasaydım o ay çektircektim özelde hamile oldum inş sende öyle olursun canım ama aşılama ile de çok hamile kalan var çocuguda çogul gebelik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…