- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Aşılama 10-12 günler arası bazen 14 .gün kesin olsun diye test yapılıyorCanım var gibi duruyor ya. Aşılama hakkında çok Bilgi sahibi değilim açıkçası yani kaç gün sonra yapılıyor test. Ama çatlatma ignesinin etkisi çoğumuzun maksimum 12. Günü bitti. Senin de bitmiştir etkis o yüzden çizgi gebeliktn olabilir birde akşam yapmışın testi sabah yapsaydın daha koyu çıkardı gibi geldi bana
Maksimum 12.gün iğne etkisi geçiyor bence var bebiş yarın sabah idrarı ile tekrar yap kesin olsunBenimde bugün aşılamanın 11. günü çatlatma iğnemin 13. günü
Bu testlerde 5 saat önce yaptıklarım
Ay inşallah ya yarında çıkarsa kan vereyim dimiMaksimum 12.gün iğne etkisi geçiyor bence var bebiş yarın sabah idrarı ile tekrar yap kesin olsun
Evet yarın kan ver canımAy inşallah ya yarında çıkarsa kan vereyim dimi
inşallah can TAMMEvet yarın kan ver canımbizede haber et mutlaka
Bir doktor bana bir denemeden sonra bebek olmuyorsa rahim filmi çektirmen lazım dedi o kadar hormona gerek yok falan dedi rahim filmi çektirdim yapışıklık varmış açıldı dedi doktorBen bu ay dan sonra rahim filmine girmeyi düşünüyorum . Ama yine olmazsa beklerim yaza kadar diye düşünüyorum aşılama için erken bana diye düşündüm bı yandan da aşılama yaptıracağıma 2 yıl olmazsa tüp bebek yaptiririm diye düşünüyorum inşallah gerek kalmadanolurum..
Valla 1 yıl oldu benim doktor bana 3 ay klomen olmszsa rahim filmi dedi ondanda korkuyorum açıkçasıBir doktor bana bir denemeden sonra bebek olmuyorsa rahim filmi çektirmen lazım dedi o kadar hormona gerek yok falan dedi rahim filmi çektirdim yapışıklık varmış açıldı dedi doktor
Seninki nasıl geçti rahim filmi canım. Acı ağrı hissettinmi özel de mi yaptırdınBir doktor bana bir denemeden sonra bebek olmuyorsa rahim filmi çektirmen lazım dedi o kadar hormona gerek yok falan dedi rahim filmi çektirdim yapışıklık varmış açıldı dedi doktor
ben iyiyim saol canım bende tek sıkıntı çok uyuyorum başkada bi sıkıntım yok canım rabbim güüç kuvvet versin bebişine tutunsun inşallah canım benim yengemde öyle kanamalarla hamile kaldı 9 ay ilaç kullandı öyle kanaması hiç gitmedi biz dedik zor dogum olacak hastaneye sancı başladı götürdük 2 dk geçti geçmedi bebegin kıyafetlerini getirip giydirmemiz için anons geçti inşallah canım sende öyle olursun muayenede yengeme doktor şöyle demişti erkek bebekleri dayanmayıp bu durumda düşüyorlar kızlar dayanıyor demişti canım kız seninki galiba moralini bozma iş yapma öyle yat canım sen güzel beslen ilaçlarını unutma inşallah saglıklı sıhhatli eli yüzü düzgün güzel bi bebegin olacak bu doktorları anlamıyorum kanaması olan bi hastayı evine nasıl yollarsın yatırsanıza sana hastanede serum falan daha iyi bakarlar canım moral bozmak yok bol bol dua et ben edecegim sana kendine iyi bak uzanma hiç bir yereBu Son Olsun @birkadin0 S Sugar11 kizlar nasilsiniz? Gebelik iyi gidiyordur umarim, ben zor durumdayim kizlar bana dua edin, 7agustosta bhcg 41 cikmisti, rahim duvarim ince oldugu icin tutunamaz dedi doktor,ertesi gun kanamam basladi 3 gun yogun parcali kanamam oldu, bhcg dusmusmu diye bakmak icin dun yani 12 agustosta saglik ocaginda kan verdim ve sonuc 92.8, simdi ne oluyor anlayamiyorum, dusmemis yukselmis, dis gebelikten korkuyorum, farkli problemler olmasindan korkuyorum, olaki gercekten gebeysem, tiroid problemmimden dolayi yine sikinti cikacak, ustune birde dunden beri kasiklarim agriyor ve kahverengi kirmizi karisik akintim var, yarin sabaha kadin doguma randevu aldim, Allahim insallah hakkimda hayirlisi olur.☹
var canım ben görüyorum pembe çizgiyi bi kan canım senKızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
neden canım aşılama normal gebelikten farkı ne bence direk aşılamayı yaptır kendini üzüyorsun aşılama ile normal hamilelik arasındaki tek fark spermleri doktorun enjekte etmesi canımBen bu ay dan sonra rahim filmine girmeyi düşünüyorum . Ama yine olmazsa beklerim yaza kadar diye düşünüyorum aşılama için erken bana diye düşündüm bı yandan da aşılama yaptıracağıma 2 yıl olmazsa tüp bebek yaptiririm diye düşünüyorum inşallah gerek kalmadanolurum..
Bilmiyorum canım daha erken mi acaba kan içinvar canım ben görüyorum pembe çizgiyi bi kan canım sen
Aşılamamın 11.günü oluyorvar canım ben görüyorum pembe çizgiyi bi kan canım sen
tamam canım var sen git bi kan verAşılamamın 11.günü oluyor
Çatlamanın 13.
Ay inşallah canım ya bilemedim korkuyorum yani çıkmazsatamam canım var sen git bi kan ver
İşte o yüzden başarı oranı dusukmus oonun. Ay inşallah gerek kalmaz bu aydan umitliyim Canım belki rahim filmi de kolaylaştırır gebeliğineden canım aşılama normal gebelikten farkı ne bence direk aşılamayı yaptır kendini üzüyorsun aşılama ile normal hamilelik arasındaki tek fark spermleri doktorun enjekte etmesi canım
canım ignenin etkisi 10 gün max 12 günde geçiyor ben 10. günden beri test yaptım pozitifi gördüm sen kan versen hamile ama deger düşük çıkar bi kaç günde kan verir yükseldigine bakarlar ama yinede aklın kalmaz ha diyorsan ki evde gebelik testi ile takip ediyim koyulaşınca gidiyim sen bilirsin öylede yapabilirisn ama kesin sonucu sona doktorlar verirAy inşallah canım ya bilemedim korkuyorum yani çıkmazsa
Merhaba canım çizgiyi görüyorum git bir kan ver zaten değer 30-40 arası bir şey çıkar diye düşünüyorum.Kızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
evet rahim filmi kolaylaştırıyormuş canım banada doktor çektir demişti ben hamile olmasaydım o ay çektircektim özelde hamile oldum inş sende öyle olursun canım ama aşılama ile de çok hamile kalan var çocuguda çogul gebelik canımİşte o yüzden başarı oranı dusukmus oonun. Ay inşallah gerek kalmaz bu aydan umitliyim Canım belki rahim filmi de kolaylaştırır gebeliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?